-
Όταν η fix και η μύθος αποκτήσουν την ίδια γεύση με τη bud, όταν το τσίπουρο-μπόμπα (με κάθε μπουκάλι δώρο 1 κουτί depon) των Σ-Μ αποκτήσει ποιότητα και πίνεται όπως ένα επώνυμο-κλασσικό ποτάκι, αν ποτέ βγάλουμε κανά tonic της προκοπής για μην αγοράζουμε tuborg, αν η kolynos μπει στον 21 αιώνα και το εύρυκα αρχίσει να καθαρίζει χωρίς να χρειάζεται τριπλή ποσότητα, κάτι μπορεί να κάνω.
Εντωμεταξύ, τη σημασία που μου έδωσε αυτή η κ@#χώρα και το σεβασμό που μου έδειξαν σαν καταναλωτή οι ελληνικές εταιρίες όταν όλα ήταν μια χαρά, ευχαρίστως τους τη γυρνάω στη μούρη. Δεν πα να κλείσουνε όλες, έτσι και αλλιώς ξοφλημένοι είμαστε. Δεν θα συντηρησω άλλους άχρηστους, να κλείσουνε μια ώρα αρχίτερα και να έρθουν αυτοί που αξίζουν. Ας είναι και απο τη Ζιμπάμπουε, δεν έχω κόμπλεξ με τα Ελληνικά, τα Γερμανικά ή τα χχχ προϊόντα. Θα πάρω το καλύτερο που με παίρνει να πληρώσω και αν αυτό δεν είναι το Ελληνικό, ΔΕΝ με νοιάζει πλέον. Δεν μου τα χάρισε κανείς (για την ακρίβεια μου λείπουν) και δεν τα χαρίσω σε κανέναν επειδή είναι Έλληνας ή Γερμανός ή ότι θέλει. Ας φτιάξουν προϊόντα που αξίζουν και κανείς καλός δεν χάθηκε..
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP