Σελίδα 16 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 166

Θέμα: Το επομενο Μ3 V6 ?

Rides
    5

Προεπιλογή

Δεν εχω καμια ιδιαιτερη επιθυμία να σε κοντύνω, αλλα βλεπω τα εξης:

Τιποτα απο αυτα που εγραψες στο ποστ σου για το οποίο ρώτησε ο alexk δεν ειναι εμπιστευτικη πληροφόρηση.

Οσον αφορά το handle scott, δεν ειναι καθόλου ασχετο, γιατι οτι ακριβως γραφεις εχει γραφτει απο αυτον στο και στο bimmerpost και στο φορουμ στο οποιο εισαι μοντερατορ.

Ξαναλέω λοιπόν , οτι οταν κάποιος ρωτά κάτι το οποίο ξέρεις ότι μπορεί να απαντηθεί με ενα λινκ που θα αναρτησεις, ειναι προτιμοτερο να το κανεις, απο το να επιμενεις οτι εχει διασυνδέσεις στο Μόναχο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 15-12-10 στις 10:00

2. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

alexk (15-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι και η πλάκα είναι ότι συνήθως κάποιος ξέρει κάποιον που δουλεύει στο εργοστάσιο εργάτης και ξέρει όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες !

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι και η πλάκα είναι ότι συνήθως κάποιος ξέρει κάποιον που δουλεύει στο εργοστάσιο εργάτης και ξέρει όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες !
    Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω αυτή την κουβέντα, αλλά αυτό το ειρωνικό ίσως (ποτέ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοεί κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο) σχόλιο που προφανώς στοχεύει εμένα, μου δίνει την αφορμή να πω κάποια πράγματα που δε θέλω.

Θα μπορούσα να κάτσω και να σου αναλύσω πως δουλεύει όλο το σύστημα πίσω από τα μεγάλα φόρουμ, και από που παίρνω τις πληροφορίες μου και με τι βεβαιότητα, αλλά δεν το έχω σκοπό.

Αν θες πιστεύεις ότι σου λέω. Αν όχι, είναι δικαίωμα σου, όμως με κανένα τρόπο δεν έχεις το δικαίωμα να με προσβάλεις με σχόλια όπως το παραπάνω, ειδικά από τη στιγμή που ότι έχω γράψει έχει αποδειχθεί, και δεν είναι μπαρούφες.

Αυτά από μενα.

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπορούσα να κάτσω και να σου αναλύσω πως δουλεύει όλο το σύστημα πίσω από τα μεγάλα φόρουμ, και από που παίρνω τις πληροφορίες μου και με τι βεβαιότητα, αλλά δεν το έχω σκοπό.
    Χρησιμο θα ηταν.

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξαναλέω λοιπόν , οτι οταν κάποιος ρωτά κάτι το οποίο ξέρεις ότι μπορεί να απαντηθεί με ενα λινκ που θα αναρτησεις, ειναι προτιμοτερο να το κανεις, απο το να επιμενεις οτι εχει διασυνδέσεις στο Μόναχο.
    Με συγχωρείς, αλλά δεν θεωρώ αξιόπιστη πηγή, κάτι που έγραψε κάποιος σε κάποιο φόρουμ, εκτός αν τον ξέρω.

Στην περίπτωση του Scott, ο λόγος ύπαρξης του συνοψίζεται σε 4 λέξεις:

Debate equals maximum publicity

Αν εσύ τον θεωρείς αξιόπιστη πηγή είναι δικαίωμα σου. Εγώ δεν μπορώ να βασιστώ στα γραφόμμενα του, και προτιμώ είτε την πληροφόρηση από άλλες πηγές.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiannisRob : 15-12-10 στις 22:20

Rides
    5

Προεπιλογή

Μα πως δε μπορεις να βασιστεις στα γραφομενα του οταν τουλαχιστον στο germancarforum στο ΒMW section ολα τα θρεντς περιστρεφονται γυρω απο το τι ειπε, τι παρελειψε να πει, τι πιθανως να εννοουσε.

Παλι εντυπωσεις δημιουργεις

Rides
    2

Προεπιλογή

ρε παιδια τι το κουραζετε?

ποσο μεγαλη σημασια εχει αν μια πληροφορια την ειπε ο σκοτ ή ο ενας ή ο αλλος...

ολοι απο καπου τα μαθαινουνε και κυκλοφορουν τα νεα. οτι θελουν να διαρευσει οι ιδιες οι εταιριες δηλαδη.

ας δωσουμε βαση στην πληροφορια αυτη καθεαυτη...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω αυτή την κουβέντα, αλλά αυτό το ειρωνικό ίσως (ποτέ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοεί κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο) σχόλιο που προφανώς στοχεύει εμένα, μου δίνει την αφορμή να πω κάποια πράγματα που δε θέλω.

Αν θες πιστεύεις ότι σου λέω. Αν όχι, είναι δικαίωμα σου, όμως με κανένα τρόπο δεν έχεις το δικαίωμα να με προσβάλεις με σχόλια όπως το παραπάνω, ειδικά από τη στιγμή που ότι έχω γράψει έχει αποδειχθεί, και δεν είναι μπαρούφες.

Αυτά από μενα.
    Αγαπητέ ποια είναι η σχέση σου με τα bmw ?
    Να υποθέσω λόγω φόρουμ ? Και σε αυτό το επίπεδο είμαι παλαιότερος από εσένα οπότε μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά τα πράγματα για τη σημαντικότητα, και το τι πρέπει να ειπωθεί και τι όχι κτλ.

ΥΓ : άν επιτρέπεται πόσων ετών είσαι ?

Στάθη. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, απλά αυτό που ανέφερα με τον εργάτη το έχω δει 10 φορές μέχρι τώρα

Rides
    0

Προεπιλογή

Κάτι άλλο ΓιάννηΡομπ. Το θεωρείς ΠΡΟΣΒΟΛΗ αυτό που είπα ?
    Δίνεις τόσο σημασία δηλαδή για αυτό το πράγμα, τι δουλειά κάνει ο πληροφοριοδότης σου και αν σε προσέβαλλα λέγοντας ότι μπορεί να είναι απλός εργάτης ?

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ απόλυτα με alexk
    Σου είπα, μου είπε, του είπε κ πάει λέγοντας....

12. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

alexk (16-12-10)

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP