fanisk (08-12-10), georggge46 (07-12-10)
zaharias (07-12-10)
Ζαχο τα πισω μπαινουν με ανταπτορες?ουτε τα μπροστα ουτε τα πισω εχουν oem φυσα εε?εκοψες την εργοστασιακη η εκανες ενωση?βαλε τα να τα ακουσεις σκετα να μας πεις εντυπωσεις αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
υγ τι κοστος ειχαν τελικα με μεταφορικα?και απο ποιον τα πηρες?
zaharias (08-12-10)
Πανο, ακομα κοψε-ραψε δεν εχω κανει.. Μπορει και να μη χρειαζεται.. Ειναι στα Γερμανικα το manual των ηχειων.. Θα το μελετησω λιγο και θα βγαλω και φωτο τις φυσες να τα δουμε..
Απλα εβαλα τα μπροστινα απο τη μια πλευρα.. δεν εχω αγγιξει καλωδια..
Μολις βρεθει free time θα γινει φιλε..
Κατι λιγοτερο απο 300 ευρω βγηκαν εμπρος-πισω+μεταφορικα απο Γερμανια..
Απ'οτι ειδα ναι, τα πισω εχουν ανταπτορα μεσα.. Θα δειξει.. Πισω δεν εχω βγαλει τιποτα ακομη για να τα κανω δοκιμη..
Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδες..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (10-12-10)
georggge46 (15-12-10), m-power_01 (15-12-10), zaharias (15-12-10)
Εβγαλα χθες κολωνακια πισω και εταζερα...
Πρεπει πρωτα να βγουν τα πισω κολωνακια και μετα να βγει η εταζερα..
Βγαζουμε πρωτα το φως με ενα ισιο κατσαβιδακι και απο μεσα υπαρχει βιδα..
Τα κολωνακια εκτος απο τη βιδα κρατιουνται απο 2 κλιπς.. Τραβοντας (με προσοχη γιατι σπανε ευκολα) προς τα πανω (προς την οροφη) και προς τα μπροστα (προς τη μερια της μηχανης) βγαινουν.. Δεν ειναι και ιδιαιτερα ευκολο, γιαυτο και θελει υπομονη και σιγα σιγα για να μη σπασει κατι..
Μετα πρεπει να βγουν αυτα τα κουμπωματα, οπου πρεπει να ξαπλωσεις κατω απο την εταζερα μεσα στο πορτ μπαγκαζ και να τα σπρωξεις απο τη κατω μερια για να βγουν πανω και ετσι μετα τα πιανεις με μια πενσα και αντε γεια..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS