επειδή όλα είναι και θέμα προσωπικότητας, εγώ έχω να πώ πως το κατόρθωμα ΔΕΝ είναι
να βγάλει μια εταιρεία ένα ταχύτερο αμάξι για να κοντράρει την πόρσε ή την φεράρι ή την
λάμπο...όλες αυτές οι εταιρείες, απο την πρώτη μέρα ίδρυσης τους ξεκίνησαν, με ένα μόνο
στόχο. να κερδίσουν το στοίχημα που έβαζαν κατά καιρούς με τον εαυτό τους. ανέπτυξαν
κάθε μια απο αυτές, ένα ξεχωριστό στύλ και προσωπικότητα, τα οποία έμειναν πλέον στην
ιστορία. αυτό είναι άξιο λόγου και όχι τα νούμερα - τα βίντεο στο youtube και τα άρθρα στις
διάφορες φυλλάδες, απο τραγικά αντικειμενικούς δημοσιογράφους που δεν σέβονται τπτ
και αρκετοί απο αυτούς μπορεί να είναι και πληρωμένοι...
μαγκιά είναι να επινοήσεις κάτι, να το αναπτύξεις και να καταφέρεις να αποκτήσεις κοινό,
το οποίο να εκτιμά αυτό που κάνεις και να ακολουθεί την εξέλιξη σου, παράλληλα με πολούς
που γνωρίζουν την αξία σου και απλά παρακολουθούν για να μην είναι έξω απο τα δρόμενα.
όλα αυτά τα έχουν πετύχει οι πιο πάνω εταιρείες και είναι πλέον οι πρωτοπόροι της αυτοκίνησης.
οι άνθρωποι κατορθώνουν σχεδόν κάθε χρόνο να ξεπερνάν τον εαυτό τους και να βάζουν
τον πύχη πιο ψηλά, γιατί έτσι έχουν μάθει να κινούνται δεκαετίες ολόκληρες.
ωραία καλό το gtr. δε λέω. και τεχνολογία και γκάζια και χίλια δυο...γιατί φτιάχτηκε όμως???
απλά για να περάσει την πόρσε. ωραίο κρητήριο για ένα αμάξι που βγαίνει κάθε 10 χρόνια.
ένας κινητήρας σε διάταξη βε, με τούρμπο και τετρακίνηση με πολά ηλεκτρονικά...σα να λέμε
δλδ ένα άουντι αρκετά εξελιγμένο.
γενικότερα πιστεύω πως τα αμάξια αυτά είναι απλά αυτοκίνητα χωρίς καμία προσωπικότητα,
και είναι φτιαγμένα, χωρίς κανένα σεβασμό προς τον πελάτη. εξού και τα βόδια που αγοράζοντας
τα υπερηφανεύονται, πως κάπου, κάποτε, το αμάξι μου έκανε καλύτερο χρόνο απο την πόρσε,
ή την φεράρι ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Απάντηση με παράθεση