Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: Jeep Wrangler TJ (1997-2006)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στην οικογένεια έχουμε το cherokee 3.7. Μας έχει βγάλει άπειρα προβλήματα και το κόστος συντήρησης είναι τεράστιο κατά τη γνώμη μου. Ως αυτόματο την άκουσε και το σασμαν. Κατανάλωση δεν νομίζω να έχει μόνο μέτρια, μάλλον για μεγάλη την κόβω. Τα σρβις πανάκριβα και μεταπώληση μηδεν....

ΟΚ το wrangler ειναι πανέμορφο και έχει τρελές δυνατότητες εκτός δρόμου, πάντως πιστεύω πως είναι πολύ ασύμφορο αμάξι. Jeep δεν ξανα αγοράζαμε.

Αν δεν σκοπεύεις να το πηγαίνεις στο χώμα ο μόνος λόγος για να το πάρεις είναι επειδή το έχεις αχτι.

2. The Following 3 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

Kostas_1 (12-12-10), nikos1400 (12-12-10), PANOS-E60 (12-12-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην οικογένεια έχουμε το cherokee 3.7. Μας έχει βγάλει άπειρα προβλήματα και το κόστος συντήρησης είναι τεράστιο κατά τη γνώμη μου. Ως αυτόματο την άκουσε και το σασμαν. Κατανάλωση δεν νομίζω να έχει μόνο μέτρια, μάλλον για μεγάλη την κόβω. Τα σρβις πανάκριβα και μεταπώληση μηδεν....

ΟΚ το wrangler ειναι πανέμορφο και έχει τρελές δυνατότητες εκτός δρόμου, πάντως πιστεύω πως είναι πολύ ασύμφορο αμάξι. Jeep δεν ξανα αγοράζαμε.

Αν δεν σκοπεύεις να το πηγαίνεις στο χώμα ο μόνος λόγος για να το πάρεις είναι επειδή το έχεις αχτι.
    Σκεφτηκα καποια στιγμη για ανταλλαγη του δικου μου με Cherokee αντιστοιχης χρονολογιας μεχρι που εριξα μια ματια σε reviews.
    Μακρια, λεω !!

Για το Wrangler δεν εχω βρει κατι σοβαρο ακομα ομως, γι'αυτο ρωταω.

Εχω επισης καταλαβει οτι οταν εχεις αμαξι που δεν παει εκτος δρομου, ΔΕΝ πας εκτος δρομου...

Οταν εχεις αμαξι που ΠΑΕΙ εκτος δρομου, τότε ΜΠΟΡΕΙΣ να πας εκτος δρομου.
    Αν με "πιανετε". Μαζι με τη δυνατοτηα ερχεται και η ορεξη.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP