Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Michelin Pilot Sport Cup

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

αρχικα ρωταω για νορμαλ χρηση σχετικα "ζωηρη" για το ποσο θα κρατησουν αυτα τα ελαστικα,κατα δευτερον προσωπικη μου γνωμη το e46 m3 δεν το θεωρω καταλληλο αυτοκινητο για drift (ειναι πολυ αυαισθητο και ακριβο αυτοκινητο για το αθλημα),ναι μεν πισωκινητο αλλα προτιμω να σκιζω ενα e30 παρα το m3 μου..λογικα θα επισκευαζονται οπως ολα τα ελαστικα..τωρα επειδη επιασαν λιγα χιονια δεν ξερω ειναι η καταλληλη εποχη για αυτα τα ελαστικα..προτιμω να περασουν τα πολλα κρυα και μετα να τα μπαξω,θα δειξει ομως..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρχικα ρωταω για νορμαλ χρηση σχετικα "ζωηρη" για το ποσο θα κρατησουν αυτα τα ελαστικα,κατα δευτερον προσωπικη μου γνωμη το e46 m3 δεν το θεωρω καταλληλο αυτοκινητο για drift (ειναι πολυ αυαισθητο και ακριβο αυτοκινητο για το αθλημα),ναι μεν πισωκινητο αλλα προτιμω να σκιζω ενα e30 παρα το m3 μου..λογικα θα επισκευαζονται οπως ολα τα ελαστικα..τωρα επειδη επιασαν λιγα χιονια δεν ξερω ειναι η καταλληλη εποχη για αυτα τα ελαστικα..προτιμω να περασουν τα πολλα κρυα και μετα να τα μπαξω,θα δειξει ομως..
    πέραν του υποπλαισίου, πίστεψε με ψυχολογικό είναι το θέμα...
    βγές και σκίστου τα ράμματα!!!Κ@ριολ@κι που δεν θέλει λύπηση
    είναι τελικά και αυτό το ///Μ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

EVERGET (12-12-10)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει αν είναι να το λυπόμαστε και στο παντιλίκι τότε γιατί να τα έχουμε και να τα συντηρούμε?

Συμφωνώ με το φίλο Thomelef πως στις περισσότερες φορές το θέμα είναι ψυχολογικό εξαιτίας όλων αυτών που διαβάζουμε στα φόρα...

Το θέμα είναι πως το Μ3 είναι κατ εμέ ιδανικό για drift αφού και επαρκή δύναμη έχει, και το ιδανικό στήσιμο - διαφορικό για έλεγχο του drift αλλά και είναι το άτιμο τόσο προβλέψιμο και ομαλό στις αντιδράσεις του. Δυστυχώς τα απλά Bmw χωρίς μπλοκέ και με το εργοστασιακό setup ανάρτησης είναι πολλές φορές άτσαλα και καθόλου απολαυστικά στο drift....Πολλές φορές είχα δει το χάρο να έρχεται με το 318is που είχα κάποτε...

Tώρα το ιδανικό είναι να έχεις ένα δεύτερο καλοστημένο πισωκίνητο, του στιλ mx5, rx8, s2000 κλπ και να βιάζεις αυτό εάν λυπάσαι την κούκλα σου!

Sorry που συνέχισα το off topic....Ας πούμε για τα CUP τώρα!!!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP