Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: σερβις σε Ε9Χ.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mr incredible Εμφάνιση μηνυμάτων
    το εκανα αυτο το σερβις στα 48000. αλλαζεις τα εξης΄ λαδι φιλτρο λαδιου εγω τα αλλαζω καθε 5000χλμ μπουζι φιλτρο αερα φιλτρο καμπινας τακακια μπρος πισω δισκους μπροστα υγρα φρενων ηθελα να αλλαξω και φιλτρο βενζινης αλλα μου ειπαν οτι δεν αλλαζει σε γνωστη αντιπροσωπεια πληρωσα γυρω στα 890 εβρω.εκαναν και κατι αλλους ελεγχους στο αυτοκινητο οχι πολυ σοβαρα πραγματα. αυτα
    ποσα?????????????????????????????????????

ε δεν τρελαθηκα κιολας!!!!!!!!!!

τετοια χαρη δεν θα τους κανω!!!!
    αντε τα λαδια και το φιλτρο τα καταλαβενω......το φιλτρο το καταλαβενω.....το φιλτρο καμπινας το καταλαβενω.....

τακακια εμπρος γιατι???τακακια πισω????δισκους?????
    τα υγρα εχουν δικια τους ενδειξη και ειναι καθε δυο χρονια...τα εχω αλλαξει....με κοστος σε αντιπροσωποια 80¤.....πολλα ΄λεφτα με 10¤ανταλλακτικα.

τα μπουζι ειναι ευκολη υποθεση....
    το φιλτρο αερα θα το καθαρισω εγω....kn βλεπεις.
    το φιλτρο καμπινας εμποριο κανει τα μισα λεφτα και ειναι mann οχι καμια παπαρια.το εχω αλλαξει 2 φορες μονος μου.

οποτε εμπρος καλα μου χερακια με κανα διακοσαρι ευρω θα γινει η δουλεια μας...
    θα παμε και σε φιλο ηλεκτρολογο που εχει διαγνωστικο θα μας σβησει και τα σερβις.......μια χαρα ειμαστε.

θα παρω αυριο το πρωι στον αδαμιδη να ρωτησω τι προβλεπει αυτο το σερβις και ποσα θελει.....ετσι για να γελασουμε...

2. The Following User Says Thank You to scania124 For This Useful Post:

katsaraios (18-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP