αυτο χρειαζεσαι εσυ, ειναι το δευτερο της σειρας 3 !! το πρωτο ηταν τεραστιο με κουμπια touch τα οποια χαλουσαν. αυτο που βλεπεις τωρα ειναι το πρωτο slim με χωρητικοτητα 320gb και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω. το super slim που λες δεν το ξερω αλλα με 12 gb δεν μου πολυγεμιζει το ματι.. ψωφιμι μοιαζει
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Bazil Van Sinner (18-04-14), Tsakirakos (18-04-14)
και εγω εχω το "δευτερης γενιας" το σλιμ 320Gb, το ειχα πετυχει απο Πλαισιο στα 249e με gt5 και god of war 3 και 1 χειριστηριο.
το τελευταιας γενιας σουπερ σλιμ προφανως ειναι τωρα αυτο με τα "λιγα" gb.
εγω θα ελεγα Στεφανε, εφοσον τα χαρακτηριστικα του ειναι ιδια, εκτος απο τη χωρητικοτητα, χτυπα το.
απο οτι εχω καταλαβει, μονο αν κατεβαζεις/αγοραζεις παιχνιδια απο το PS net θα σου χρειαστει η χωρητικοτητα. ισως αν του φορτωνεις και φωτος κλπ.
αλλιως αν το θες μονο για να παιζεις τα παιχνιδια, δε νομιζω να σου χρειαστει ο σκληρος ο μεγαλος.
με επιφυλαξη γιατι δεν το εχω ψαξει !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Επειδη εμπαξα PS4 μολις επιστρεψω τη Κυριακη θα κανω μια λιστα με PS3 παιχνιδια original προς πωληση, και μαλλον και το PS3. Οποιος θελει στελνει πμ![]()
bill_m3 (19-04-14), deepBLUE (30-04-14), katsaraios (19-04-14), nikos1400 (19-04-14), Tsakirakos (19-04-14)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Nino (01-05-14)
#Φιλε Τσακιρακο Mε την καμμια μη παρεις το 12gb....ενα καινουργιο παιχνιδι μπορει να εχει και 8gb install....βαλτα κατω και μετρα....
Edit:Αν θες τη γνωμη μου παρε μεταχειρισμενο ψαξτο πρωτα φυσικα...και ενα τσιπαρισμα και εισαι οκ.....αν εισαι Θεσσαλονικη περνα να δεις διαφορες μεταξυ σπασμενου και οχι...
Σταλθηκε απ'τον Οpto
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη optostyle : 18-04-14 στις 17:34
nikos1400 (19-04-14), Tsakirakos (18-04-14)
πλακα πλακα τι παιζει με τα σπασμενα ?? ξεχναμε το online game μετα ηυπαρχει τροπος να το παρακαμψουμε και αυτο ??
Παιζει τα παντα....απλα μπορει να φας μπαν στο ονλαιν...το θεμα ειναι οτι ενα καλο παιχνιδι κοστιζει 60ε...κι εγω εχω ενα δισκο 1Tb γεματο παιχνιδια...λογαριασε ποσο θα ηθελα να τα αγορασω... δε ξερω τι να πρωτοπαιξω....συγκρινετε με το ονλαιν που σε τελικη το βαρεθηκα σε 1 μηνα???
Σταλθηκε απ'τον Οpto
μπορω οταν θελω πχ να παιξω το moto gp να το παιζω με γνησιο παιχνιδι online? δηλαδη να επιλεγω πως θα παιξει η κονσολα? γιατι αμα παιζω παιχνιδια που δεν εχουν online οκ, αλλα αμα θελω να κοντραριστω με κανεναν φιλο τι γινεται ? επισης κατι ειχε ειπωθει περι αξιοπιστιας, τι παιζει ? και τελος πως γινεται το ''σπασιμο'' ? σορρυ αν σε κουραζω απλα ζυγιζω υπερ και κατα..