Μα Βασίλη, για να το κάνεις να στρίβει, να φρενάρει και να είναι αξιόπιστο με 200% αύξηση ιπποδύναμης, τα χρήματα που έχεις δώσει σου αρκούσαν ν' αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο με pedigree. Και τονίζω πως δεν αναφέρομαι σε BMW απαραιτήτως. Το δε στρίψιμο είναι πρωτίστως θέμα οδηγού.
Να αναφερω ενα παραδειγμα πανω σε αυτο.....
Πριν 1-1μιση χρονο ειχα διαβασει σε ελληνικο περιοδικο βελτιωσης για ενα βελτιωμενο Golf V...
Ηταν ανεβασμενο στα 300+ αλογα με 18αρες,4πιστονα Brembo και διαφορα αλλα....Συνολικα το αυτοκινητο ειχε κοστισει 30000 η αγορα και 24000 η βελτιωση...Με 54 χιλιαρικα αγοραζες μια καλα εξοπλισμενη 135i M-Sport και
κουμπωνες και ενα Procede για καμποσα αλογα παραπανω...
Και κυκλοφορουσες με ενα κουπε BMW,οχι ενα hatchback VW....
Black Prince....
halkida116mpack (06-12-10), S8N (06-12-10)
Βασιλη, πες αληθεια τωρα.
Αν πουλουσες το Μ3 σε τιμη που θα ηθελες, τι αμαξι θα επαιρνες ?
Γιατι εγω αν με αφησει η γυναικα μου (ειναι στο ονομα της...) θα δωσω ενα Hyundai που εχουμε για Ε46.
Υπ'οψιν οτι εχω πλεον μηχανικο της εμπιστοσυνης μου.
(φιλικα παντα)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ολα ειναι σχετικα βεβαια.
Η επιλογη αυτοκινητου ποτέ δεν ειναι ευκολη ή ιδια για ολους.
Εξαρταται τα γουστα, την οικονμικη κατασταση, την οικογενειακη κατασταση, το που μενεις (στην πολη ή εξω), το που δουλευεις (στην πολη ή εξω), το αν γουσταρεις να δινεις κοροϊδιστικα λεφτα στο κρατος (σε αυτους που τα τρωνε μαλλον, γιατι αν πηγαινανε στο κρατος χαλαλι), και πολλα ακομα...
Γι'αυτο η κουβεντα "Leon 480 αλογα ή BMW" δεν καταληγει πουθενα.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Απιστευτο και ομως βρηκα βιντεο απο το συγκεκριμενο Λεον!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=7D7w...eature=related
για να τα δουμε σε αντιπαραθεση με τον Στρατο
https://www.youtube.com/watch?v=-AUM...layer_embedded
αν και πιστευω οτι ο Στρατος ειδικα μετα τα 200 συνεχιζει να ανεβαινειμε εκπληκτικο ρυθμο!!!!
Gregory_///M (08-12-10)
Προσπαθησα να παιζουν ταυτοχρονα τα βιντεο απο το σημειο που ο Στρατος ειναι στα 90χιλ(στο 2ο ανοιγμα)και μολις εφτασε το Λεον στα 90 πατησα το play και στο βιντεο του Στρατου και μιλαμε για μεγαλη διαφορα υπερ του Στρατου!!!!μια κοντρα που δεν εγινε ποτε αλλα εαν γινοταν
.....ειμαι σιγουρος που θα πονταριζα!!!!!
![]()