m-power_01 (06-12-10)
Για μια ακομη φορα θα πω οτι η Stock εξατμιση ειναι παρα πολυ καλα σχεδιασμενη. Η supersprint με αλλαγη καταλυτων, x-pipe, και race τελικου πηρε μονο 9 αλογα (και αυτο ειμαι σιγουρος οτι ειναι και η καλυτερη τους μετρηση)
https://www.supersprint.com/USPG00bmwE4626.asp
Τα επιπλεον 6-7 αλογα οπως εχουμε συζητησει, ερχονται απο τους καταλυτες. Οποτε τι μας μενει? 2-3 αλογα απο το μεσαιο-τελικο (που στο παραδειγμα ειναι και το race δηλ. οτι πιο free flow υπαρχει). Αν νομιζετε οτι αυτο ονομαζεται βελτιωση σε ενα μοτερ 343 αλογων τοτε καντε το.
Αλλαγη x-pipe-τελικου σε stock μοτερ γινεται κυριως για αλλαγη θορυβου/μειωσης κιλων. Μην ασχολειστε με το back pressure και το ποσα αλογα θα παρετε (αν και σε μερικες περιπτωσεις κακοσχεδιασμενων εξατμισεων μαλλον θα χασετε) γιατι δεν υπαρχουν αλογα να παρετε.
χθες αισίως και τους καταλύτες αφηχθέντες εκ της Γηραιάς Αλβιόνος...
Πρώτες εντυπώσεις νομίζω πολύ καλές! Θόρυβος ένα κλίκ πάνω κυρίως μέχρι τις 3. 3-4 ταξιδεύεις σαν πουλάκι (ειδικά με το Sport off).
Αλλιώς πατάς το μαγικό κουμπάκι και εκεί ψηλά αρχίζει το πανηγύρι από όλες τις απόψεις... Γουστάρησα ΠΟΛΥ γενικά χθες το αμάξι μου, ίσως είναι και το ότι το μαθαίνω όλο και καλύτερα και τόλμησα πιο πολύ.. αλλά έχει κάνει διαφορά![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Specialized : 23-12-10 στις 19:08
Thomelef (23-12-10)