Δεν αντιλέγω Άρη. Το ξέρω ότι είναι δυνατά. Απλά λέω ότι προσωπικά δεν θα άνοιγα ποτέ με τέτοιο αμάξι.
Δεν αντιλέγω Άρη. Το ξέρω ότι είναι δυνατά. Απλά λέω ότι προσωπικά δεν θα άνοιγα ποτέ με τέτοιο αμάξι.
Βασικα μιλαμε για μεγαλη ιπποδυναμη σε μπροστοκινητο πραγμα που για εμενα προσωπικα ειναι αδιαφορο..Και ας ειχε και 1000 αλογα.
Τωρα αυτο περι καταναλωσεις ενταξει οταν κανεις τετοια μετατροπη δεν κοιταζεις το τι καιει.
Τι είπε? Δεν το πάει πάνω από 3.000 στροφές για να καίει 6.5λ/100χλμ???Δεν γίνεται, δεν μπορεί να κρατηθεί το πόδι...είναι αμαρτία!!
Ωραία, είναι δυνατό...και λοιπόν? BMW πάντως δεν είναι...![]()
Καθε μπροστοκινητο,οσο δυνατο και να'ναι,θα κανεις μια,δυο,τρεις βολτες/κοντρες και βαρεθηκες.Αντε να το στριψεις κιολας...βαρεμαρα....ειναι απλως μεταφορικο μεσο.Τα πισωκινητα/τετρακινητα ειναι αμαξια-συνταγη μονιμου χαμογελου στο προσωπο.Μην εξηγησω τους λογους τωρα...ειναι φανερο γιατι,BMW forum ειμαστε!
Υ.Γ. Ειχα και 2 δυνατα μπροστοκινητα στη ζωη μου,πολυ δυνατοτερα απ'αυτο που εχω τωρα.
z3outofmind (06-12-10)
Αρη κανονισε να μας γινεις κρυφοσεατακιας τωρα!![]()
γιατι ρε παιδια, μια χαρα ειναι...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Τωρα γιατι μας χαλας την φωτο και βαζεις αυτο το πραμα εκει μπροστα και κρυβει οοολη την ομορφια του λεον?![]()
Άρη, αν ακούμπησες τα πλαστικά στο εσωτερικό λογικά θα έχεις γεμίσει εξανθήματα. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς έχεις αλλεργία στους αρωματικούς υδρογονάνθρακες οι οποίοι ευδοκιμούν σε τέτοια σαλόνια. Σου προτείνω κρέμα fucicort 2 φορές τη μέρα και αποφυγή επαφών πρώτου τύπου με group VAG για 1 μήνα.
halkida116mpack (05-12-10), Ptboul (06-12-10), Thomelef (05-12-10)
εχει φιλος ενα λεον και εχει τυχη να το οδηγησω πολλες φορες!!!
παλια οταν ηταν με μαμα τουρμπο(τωρα ειναι 500αλογα) ειχε βγαλει 390!!!
το αμαξι ειχε πολυ δυναμη πολυ ροπη ηταν αθορυβο αξιοπιστο εστριβε φρεναρε εκανε τα παντα πολυ καλα!!!
ολα αυτα με αγορα κατω απο 30000(καινουργιο) και βελτιωση 3000ευρο!!!
ειναι το καλυτερο value for money!!!!
βεβαια bmw δεν ειναι οπως ηταν αναμενομενο γιατι δεν εχει και 60000+++ευρω!!!!
katsaraios (05-12-10), paganis (06-12-10), Panos 316T (05-12-10)
Εγω προσπαθω να μην ειμαι προκατειλημενος σε τιποτα, αλλα
ειδικα τα τελευταια χρονια με τη νεα σχεδιαση, δεν θελω Σεατ και να μου το χαριζανε...
Να αγοραζα, ποτέ των ποτών, πουθενα και με τιποτα.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM