αν η χαρα σας ερχεται μονο οταν πατατε γκαζι...........παρτε οκταβια..
η χαρα διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο....και μενα ο φιλος μου την λεει επειδη εχει λεον 1.8τ αλλα η διαφορα ξεκιναει απο το πομολο της πορτας....δεν χρειαζεται να μπεις μεσα...το πως ανοιγει η πορτα...απο εκει ξεκινα...εγω με 122 αλογα μια χαρα ειμαι και μετα απο 2 μισηχρονια καθε φορα που το οδηγω με φτιαχνει και μου δημιουργει ωραιο αισθημα οδηγησης......δεν ειναι ολα γκαζι για ολους
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halkida116mpack : 05-12-10 στις 21:21
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
alexk (05-12-10), Nick bmwlover (02-06-12)
Δε με διακατέχει κανένα σύμπλεγμα ανωτερότητας ή κατωτερότητας Πάνο, ούτε αναφερόμουν συγκεκριμένα στις BMW. Αυτό που θέλω να τονίσω και που μάλλον δεν έκανα κατανοητό είναι η ματαιοδοξία εκείνων που πιστεύουν πως βελτιώνοντας ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορούν να σταθούν δίπλα σε ένα καθαρόαιμο σπορ όχημα. Σπορ οδήγηση δε σημαίνει μόνο 0-100 και 0-400.
Panos 316T (06-12-10)
Tα Hundai ειναι καλό value for money για κάποιον που δεν θέλει να τα ακουμπάει στα σερβις και δεν εχει το money.
Tα Seat-skoda ειναι καλό value for money για κάποιον που θέλει άλογα και δεν έχει το money.
Τα BMW δεν ειναι καλό value for money σε καμία απο τις παραπάνω κατηγορίες και είναι για κάποιον που έχει το money και μπορεί να πληρώσει τα γούστα του, είτε λέγετε οδήγηση είτε λέγετε ποιότητα(αν και τον τελευτέο καιρό παίζεται λίγο αυτό).
Στα ίδια άλογα ένα πισωκίνητο μπορεί να σου δώσει πολύ μεγαλύτερη χαρα, αλλά θα το πληρώσεις πολύ περισσότερο και μερικοί ή δεν έχουν ή δεν θέλουν να τα ακουμπήσουν.
Στα 30.000 (αγορά καινούργιου) ένα κουvag μπορεί να δώσει παραπάνω χαρά.
Στα 200 άλογα δεν μπορεί.
Τι κάνεις? Αγοράζεις μεταχείρα BMW που είναι έτσι κι αλλιώς σαν καινούργεια
Απλά μαθηματικά
Leonidas_E39 (06-12-10), Panos 316T (05-12-10)
Δεν καταλαβαίνω τελικά..
Το ζητούμενο είναι να έχεις ένα γρήγορο αμάξι το οποίο να έχει 1000 άλογα ή να έχεις ένα ασφαλές , γρήγορο και fun 2 drive αυτοκίνητο....?
S8N (05-12-10)