Σελίδα 7 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 131

Θέμα: Quaife in action

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα! Πού το τοποθέτησες το μπλοκέ?
    Πόσο σου πήγε μαζί με τα μεταφορικά?
    Πές μας 1-2 πράγματα εαν θες

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jannisa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ήθελα την άποψή σας.
    Έβαλα προχθές το quaife στο Ε89 μου και μάλιστα μου έστειλε δικιά του καβούκα μονταρισμένη γιατί έχω κολλημένο διαφορικό. Παρόλο που μου είπαν οι αφοι Birds οτι δε χρειάζεται στρώσιμο εγώ το πηγαίνω μέχρι 100χλμ/ω και δεν το ζορίζω για να μπλοκάρει καθόλου, οπότε θέμα άγριας χρήσης ακόμα δεν τίθεται. Έχω κάνει ήδη 300χλμ και όταν αφήνω το γκάζι στα 100χλμ/ω ακούγεται ένα - πολύ ανεπαίσθητο - "γουργουρητό"/φύσημα μέχρι τα 85χλμ/ω και πιο κάτω σχεδόν δεν το πολυακούς. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους φυσικά και το ερευνάμε, αλλά ήθελα να μου πείτε όσοι έχουν quaife αν έχει αλλάξει έστω και λίγο ο ήχος λειτουργίας του διαφορικού σας και της κύλησής του όταν αφήνετε το γκάζι κάπου εκεί μετά τα 100.
    Θενκς
    Tο μπλοκέ το πήρες σαν "group" και ξεχωριστά το καβούκι, ή ήταν κομπλέ μέσα στο καβούκι τοποθετημένο? Το ρωτάω αυτό γιατί πιθανότατα ο θόρυβος να προέρχεται, όπως ήδη έχω αναφέρει και σε προηγούμενο Post, από τα ρουλεμάν του. Αν διάβασες μέσα στο χαρτάκι που υπήρχε μέσα στο κουτί του quaife, έγραφε strongly recommended replacement of the 2 ball bearings!!! Μπορείς βέβαια να βάλεις και τα μαμά ρουλεμάν, αρκεί να τα ξεπρεσάρεις και να ξαναπρεσάρεις με τον ειδικό εξωλκέα αφού πρώτα όμως ζεστάνεις περιμετρικά τις φωλιές που εδράζονται τα ρουλεμάν και όχι απευθείας αυτά, ώστε να βγουν "γλυκά" και να αποφευχθούν τυχόν "πετσικαρίσματα". Δεν μπορείς να τα προμηθευτείς ξεχωριστά από την bmw αλλά από την skf κατόπιν παραγγελίας.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tο μπλοκέ το πήρες σαν "group" και ξεχωριστά το καβούκι, ή ήταν κομπλέ μέσα στο καβούκι τοποθετημένο?
    Μα ο Birds δεν δίνει καβούκι, σκέτο group από ότι έχω μιλήσει μαζί του

Rides
    0

Προεπιλογή

Μου το έστειλε έτοιμο μονταρισμένο και περιμένει να του στείλω το παλιό "ανοιχτό" μου. Με άλλα λόγια ο birds το μόνταρε και προφανώς άλλαξε τα "καπάκια" που λες με τις τσιμούχες, και παρόλα αυτά έχω και ίχνος διαρροής από το αριστερό ημιαξόνιο, για την οποία έχω συνεννοηθεί μαζί του και θα μου στείλει έτσι κι αλλιώς ένα σετ "καπακιών". Ο θόρυβος αυτός ο μικρός είναι που με προβληματίζει στην παρούσα φάση.
    Λοιπόν ο birds με χρέωσε 1553 λίρες συν φπα και μεταφορικά 60 λίρες. Ήταν να αγοραστούν 3 σετ αλλά δεν έκανε καθόλου έκπτωση για να μη "ρίξει" τους εδώ αντιπροσώπους του, οι οποίοι πάλι ίδια τιμή μου κάνανε οπότε αγόρασα απευθείας από αυτόν. Η τοποθέτηση έγινε στο Φλασκή.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προφανώς άλλο πράγμα σου έστειλε και από τα γραφόμενα σου...
    Εγώ που έχω επικοινωνήσει μαζί του έχουμε μιλήσει για αυτό το συγκεκριμένο part
    https://www.birdsauto.com/quaife/par...&mi=Z4%202.5si

Το οποίο τοποθετείται στο υπάρχον διαφορικό...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως θυμάσαι όνομα?
    Ευάγγελος λεγόταν. Είχε αν δεν κάνω λάθος ένα Ζ4 3.0

Έχουμε και λέμε:
    727 λιρες το διαφορικό
    50 λίρες μεταφορικά
    =777 λιρες
    +vat
    =914 λιρες τελικό ποσό

Συνολικά είχα δώσει 1070 Ευρόπουλα, πριν ένα χρόνο σχεδόν

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ θορύβους δεν είχα ποτέ, ούτε κάποιο στρώσιμο έκανα. Το πρώτο βράδυ κιόλας του ήπια το αίμα. Το μονο που χρειάζεται είναι να κάνεις μερικούς κύκλους δεξιά και αριστερά, ώστε να λιπανθεί παντού. Λάδια για ελεύθερα διαφορικά, όχι για μπλοκέ!

Οι θόρυβοί σου είναι όντως πιθανόν να είναι απο τα ρουλεμάν. Η αντικατάστασή τους είναι το μόνο δύσκολο κομμάτι στην εγκατάσταση, και είναι πολύ πιθανό να την ακούσουν. Αν χάνεις και λάδια μάλιστα, ίσως πρέπει να ανοίξεις να δεις τι γίνεται.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδη κι εγω το ανοιξα τωρα για να βαλω την κοντυτερη κορωνα,μικρογρεζακια ολα τα διαφορικα εχουν οταν ειναι καινουρια.Οσο τελεια κατεργασμενα και να'ναι τα γραναζια τους καποιες ατελειες θα'χουν.Και τα μοτερ για τον ιδιο λογο δεν τα στρωνουμε?Ετσι και το διαφορικο ρε παιδια!Γι'αυτο κι εχει και τη μαγνητικη ταπα,για να τα μαζευει και να μην μελανιαζουν τα γραναζια.Εγω εστρωσα γυρω στα 20χλμ και απο τοτε του πινω το αιμα!Ουτε θορυβους,ουτε τιποτα διαφορετικο σε σχεση με πριν.Τα γραναζωτα παιρνουν οτι βαλβολινη να'ναι,δεν εχουν τριβες,συμπλεκτες και τετοια.Το γρεζακι ειναι μεχρι να πατησουν σωστα ολα τα γραναζια μεταξυ τους.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θορύβους δεν είχα ποτέ, ούτε κάποιο στρώσιμο έκανα. Το πρώτο βράδυ κιόλας του ήπια το αίμα. Το μονο που χρειάζεται είναι να κάνεις μερικούς κύκλους δεξιά και αριστερά, ώστε να λιπανθεί παντού. Λάδια για ελεύθερα διαφορικά, όχι για μπλοκέ!

Οι θόρυβοί σου είναι όντως πιθανόν να είναι απο τα ρουλεμάν. Η αντικατάστασή τους είναι το μόνο δύσκολο κομμάτι στην εγκατάσταση, και είναι πολύ πιθανό να την ακούσουν. Αν χάνεις και λάδια μάλιστα, ίσως πρέπει να ανοίξεις να δεις τι γίνεται.
    Εμενα εχανε λαδια απ'τα τσιμουχακια(ροδελες 90mm) στα ρυθμιστικα εκει που κουμπωνει στο ημιαξονιο,και απ'τη φλαντζα του διαφορικου......Λογικη φθορα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Ok πάντως δεν πρέπει να βάζεις οτι λάδια βρεις. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΕ. Λάδια για ελεύθερα θέλει.

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP