Αντιγραφω απο την διαδιακασια που εκανες παραπάνω παραθεση :
δ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα.
Ας τα δούμε τωρα ενα ενα τα θεματα .... Ενα μοτερ Μ5 ειναι πόσα κυβικα ??? 5000 ???? Οπότε το 25% που γραφει εκει ειναι 1250 κυβικα σωστα ???? Οπότε αν δεχτούμε πως γινεται ο υποκυβισμος αφαιρουμε 5000 - 1250 και εχουμε αποτελεσμα 3750 κυβικα . Οχι 2000 που ειναι το 520 σωστα ?
Στην περιπτωση τωρα του Ε34 εχουμε
α) 3800 κυβικα - 950 το 25% = 2850 οχι 2000 κυβικα ωστε να δηλωθει 520
β) 3600 κυβικα -900 το 25% = 2700 παλι οχι 2000 κυβικα ωστε να δηλωθει 520
Οντως τωρα " δεν γραφει πουθενα για απαγορευση ή περιορισμό στο να βαλεις μικροτερο κινητηρα ". Αυτα ειναι τα ψηλα γραμματα να σου δωσω να καταλαβεις . ΑΛΛΑ στο εξηγει λιγο παρακάτω με κρυμμενες λεξεις ή μαλλον με αφηρημένη εννοια και εξηγηση των οσων γραφει ο νομοθετης.
2. Στη περίπτωση αντικατάστασης των κινητήρων, περιλαμβάνεται και η διασκευή των κινητήρων των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων, με αντικατάσταση ορισμένων εξαρτημάτων τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του κυλινδρισμού του κινητήρα. Η διασκευή αυτή είναι επιτρεπτή.***
3. Επιτρέπεται η διασκευή των κινητήρων των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων με αντικατάσταση ορισμένων εξαρτημάτων τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης
Πως ειναι δυνατον να κανεις υποκυβισμο λοιπον και να παρουσιασεις αυξηση κυλινδρισμού του κινητήρα και αύξηση της ιπποδύναμης.
Απο'κει και περα για να αποδώσω τα του Καίσαρι του Καίσαρος και Θεώ τα Θεού μιας και ζουμε στο πλέον παραλογο κρατος , εγω μεχρι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ξερω πως σε γνησιο αυτοκινητο που εχει ταξινομηθει με ενα α ποσό κυβικων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ να γινει νομιμη διαδικασια υποκυβισμου. Αν τελικα καποιος απο εδω μεσα το καταφερει , ειλικρινα μιλαω θα αυτομαστιγωθω γυμνος στη Κηφισιας Σαββατο βραδυ μετα τις 22:00 να εχουμε και ντόρο αφου φυσικα ξυρισω το τριχωτο της κεφαλης μου και διαποπεφθω ως τεντιμπόης στα σοκακια του Αμαρουσιου και φυσικα την επομενη Δευτερα το πρωι θα παω αξημερωτα ακομα στο υπουργειο που ανηκουν τα αυτοκινητα μου ετσι ωστε να τα κανω ολα 1600 βια 1800 κυβικα.
Με λιγα λόγια , μακαρι να ειναι δυνατον κατι τετοιο και να ειμαι εγω ο ******ς ο ασχετος και ο παραλογος που επιμενει σε ενα θεμα αλλα στο τελος να βγω κερδισμενος απο μια τετοια μοντίφα . Αν οντως γινεται , εχω κατι οικονομίες στην παντα , 650 με την μια , τωρα που επεσε και η τιμη του και ας γραφει πίσω 616i
Oσον αφορα τωρα το θεμα που περιγραφει ο φιλος με το υπ.μεταφορων στο Μπουρναζι , τι να πω ...Μηπως Δευτερα πρωι ο υπαλληλος ειχε μαρμελαδα στα αυτια και δεν ακουσε καλα τι ακριβως τον ρωτησες ?
Ο διπλανος ο διεκπεραιωτης ενημερωθηκε πως το αυτοκινητο σου ειναι 2200 κυβικα ΜΑΜΑ και οχι μετατροπή απο μικροτερο ή απλα σου μιλησε με την προοπτικη πως μιλατε για ενα αυτοκινητο μετατροπή σε 2200 κυβικα απο κατι μικροτερο οπου ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ περιπτωση υποκυβισμος ??? Για διευκρινησε το καλα το ολο ζητημα και ενμερωσε γιατι αν ειναι ετσι .... ΡΕ ΒΟΥΡ ΛΕΜΕ .... ΒΟΥΡ ΟΛΟΙ ΓΙΑ 1600 κυβικα .![]()