Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 116

Θέμα: Μ3 46 ανταλλαγη . . .

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool ..

Η απαντηση που ψαχνεις εχει ηδη δωθει στα ποστ ολων των αγαπημενων μας φιλων Χρηστο,προτου αποφασισεις διαβασε απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο ποστ και η τελευταια σκεψη που θα σου ερθει μολις τελειωσεις κανε ακριβως αυτο.Ας πω λοιπον και εγω την ταπεινη μου γνωμη...ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ......ολα γυρω απο αυτο περιστρεφονται,παρε Ε92 και θα δεις πολλα ευρω να φευγουν για να το κανεις οπως θες,παρε αυτο και ισως να ησυχασεις (ας πουμε) σκορπωντας λιγοτερα ευρω.Εμενα δεν θα με νοιαζανε τα χλμ εφοσον δουλευε ρολοι.......δηλαδη αυτα που πουλιουνται εχουν τα χλμ που λενε ή οι μετατροπες τι χλμ εχουνε δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε μου φαινεται.Το θεμα της οροφης ειναι ενα θεμα (και εγω οταν το εψαχνα το δικο μου απερριψα χρυσο του 2001 χωρις οροφη....αυτο που πηρε μετα απο Πατσουρεας και πουλιεται τωρα με μαυρες 20αρες SCHNITZER στο car.gr) και απερριψα ενα του 2001 παλι χωρις οροφη με ολοκαινουργιο μοτερ και σασμαν και με ολικο βαψιμο απο χαλαζι.....ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ καθαρα και αντρικια,εδωσα +10.000ευρω παραπανω για να φερω το δικο μου απο Γερμανια (κουτα βεβαια) αλλα αν εκανα 1-2 υποχωρησεις παλι ευχαριστημενος θα ημουνα.

P.S Ξεκολλα με την οροφη....εμενα ητανε εφιαλτης μεχρι που την πηρα μετα απο ποσα BMW που δεν ειχανε και τωρα δεν καιγομαι αν επερνα Μ3 Ε92 και δεν ειχε.

P.S Το συγκεκριμενο Μ3 που κοιτας ηρθε Ελλαδα το 2007 οπως το δικο μου και το ειχα δει στο αναβατοριο στον Βουδουρη με 165.000 χλμ που ειχε οταν το πηρε-ητανε και στο mobile.de το θυμαμαι και σε πληροφορω οτι οταν το ειχα δει δεν πιστευα στα ματια μου ποσο καθαρο ητανε απο κατω και γενικα.

P.S Once an ///M owner always an ///M owner....αυτο μπορει να ειναι και αρνητικο αν κολλησεις με τα //Μ!!!

P.S Τωρα για το θεμα της ''μπογιας'' που λενε τα παιδια ελπιζω να λενε αν περναει η μπογια σε ΕΣΕΝΑ και οχι στους ΑΛΛΟΥΣ.....ελπιζω!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 28-11-10 στις 11:55
    insane in the ///Midbrain

2. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Christos 330 (29-11-10)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η απαντηση που ψαχνεις εχει ηδη δωθει στα ποστ ολων των αγαπημενων μας φιλων Χρηστο,προτου αποφασισεις διαβασε απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο ποστ και η τελευταια σκεψη που θα σου ερθει μολις τελειωσεις κανε ακριβως αυτο.Ας πω λοιπον και εγω την ταπεινη μου γνωμη...ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ......ολα γυρω απο αυτο περιστρεφονται,παρε Ε92 και θα δεις πολλα ευρω να φευγουν για να το κανεις οπως θες,παρε αυτο και ισως να ησυχασεις (ας πουμε) σκορπωντας λιγοτερα ευρω.Εμενα δεν θα με νοιαζανε τα χλμ εφοσον δουλευε ρολοι.......δηλαδη αυτα που πουλιουνται εχουν τα χλμ που λενε ή οι μετατροπες τι χλμ εχουνε δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε μου φαινεται.Το θεμα της οροφης ειναι ενα θεμα (και εγω οταν το εψαχνα το δικο μου απερριψα χρυσο του 2001 χωρις οροφη....αυτο που πηρε μετα απο Πατσουρεας και πουλιεται τωρα με μαυρες 20αρες SCHNITZER στο car.gr) και απερριψα ενα του 2001 παλι χωρις οροφη με ολοκαινουργιο μοτερ και σασμαν και με ολικο βαψιμο απο χαλαζι.....ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ καθαρα και αντρικια,εδωσα +10.000ευρω παραπανω για να φερω το δικο μου απο Γερμανια (κουτα βεβαια) αλλα αν εκανα 1-2 υποχωρησεις παλι ευχαριστημενος θα ημουνα.

P.S Ξεκολλα με την οροφη....εμενα ητανε εφιαλτης μεχρι που την πηρα μετα απο ποσα BMW που δεν ειχανε και τωρα δεν καιγομαι αν επερνα Μ3 Ε92 και δεν ειχε.

P.S Το συγκεκριμενο Μ3 που κοιτας ηρθε Ελλαδα το 2007 οπως το δικο μου και το ειχα δει στο αναβατοριο στον Βουδουρη με 165.000 χλμ που ειχε οταν το πηρε-ητανε και στο mobile.de το θυμαμαι και σε πληροφορω οτι οταν το ειχα δει δεν πιστευα στα ματια μου ποσο καθαρο ητανε απο κατω και γενικα.

P.S Once an ///M owner always an ///M owner....αυτο μπορει να ειναι και αρνητικο αν κολλησεις με τα //Μ!!!

P.S Τωρα για το θεμα της ''μπογιας'' που λενε τα παιδια ελπιζω να λενε αν περναει η μπογια σε ΕΣΕΝΑ και οχι στους ΑΛΛΟΥΣ.....ελπιζω!!
    σωστος ο αδερφος......

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημερα,
    Το θεμα χμ.ειναι παντα σχετικο,μπορει και με λιγα χμ.να ειναι σκοτωμενο ενα αμαξη.
    Αυτο που θα εχει λιγα χμ.θα ειναι αληθινα?Ενα Μ3 ειναι Μ3 και κατασκευαζεται απο την M-GmbH ,μετα απο καποια χρονια ενα καθαρο Μ3 βασταει τιμη.Βασιζεται στην φιλοσοφια BMW.Ενα Μ3 δεν ειναι ποτε παλιο,σοθ δινει αλλες συγκυνισεις.
    Το θεμα 335 ειναι αλλο κεφαλαιο,το αν ειναι οικονομικο η οχι θα το δειξη ο χρονος,ειναι καινουργιο ακομα,στην γερμανια πληθενουν η φωνες για ραγισμενες κεφαλες,για τουρμπινες κλπ.Μην ξεχναται οταν πεσουν ι τιμες θα ειναι και αυτα ξεσκισμενα.Το αν εχει χμ.δεν λεει τιποτα ειναι ενα 6κυλινδρο BMW ειχα ενα 528 με 489.000 χμ και ενα Β3-2.7 με 368.000 χμ εχω αλλαξει 12 6κυλινδρα ολα ειχαν πανω απο 200.000 το αλπινα μου εχει 218000,οταν θα φτασουν και τα τουρμπο σε αφτα τα χμ.τα λεμε.
    Αν ειναι γνησιο το χρωμα ,χωρις τρακο,βγαλε τα αυτοκολητα γιατι ειναι πολη χαλια.και παρτο.

5. The Following User Says Thank You to θεοφιλου Κωστας For This Useful Post:

Christos 330 (29-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ΧΡΗΣΤΑΡΑ παρε το Μ αγορι μου να ησυχασεις, να σου φυγει το απωθημενο ρε αδερφε.... Αφου τα 46αρια τα ξερεις απ'εξω εχεις και τον Μανο εκει για οτι προκυψη, κοβεις και μερικα μπουζουκια τον χρονο για τα τελη κλπ εξοδα και εισαι οκ.
    Θα κανεις και τα μαγικα σου με το λουκ (απλα μην ριξεις πανω κανα 10000Ε σε ζαντες κλπ γτ εισαι κ τρελος εσυ...)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Χρηστο μια ερωτηση μονο:

ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ? ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ? ή ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?

Μολις απαντησεις, θα ξερεις και συ....
    Κωστα οτι αμαξι και να ειχα το γουσταρα . . .

Τωρα στην φαση του Μ που ειναι κατι το οποιο δεν ειχα ποτε εννωειται

οτι το γουσταρο για 1-2 χρονακια θα περασω καλα μαζι του . . .

Τωρα το καινουργιο δεν λεω ειναι καινουργιο και μια καροτσα σαν το Ε92

ειναι αλλη φαση . . .

Αλλα στην προκειμενη φαση αυτο μου εκατσε αν ηταν να μου κατσει κανα 335
    θα αναλυαμε περι 335 . . .

8. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

Kostas_1 (29-11-10)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιαννη καλυτερα να μην μιλησουμε για το δικο σου αμαξι γιατι ποιο κουτα

συγουρα δεν θα υπαρχει σημερα . . .

Πολλες φορες ζεσταναμε το θεμα για αλλαγη αλλα δεν μου βγηκε ακομα και

το πρωι το Μ3 σου το χαζευα . . .

Το θεμα οροφη λεω οτι το ξεπερασα καπως (οχι οτι δεν το σκεφτωμαι) . . .

Οπως ειπα και ποιο πριν δεν με απασχολουν χλμ διοτι το αμαξι ειναι οκ

Απλα στο θεμα Ε92 μπορεις να πονταρεις και να ριξεις λεφτα γιατι ειναι κατι

το ποιο νεο το κρατας και μια 3ετια 4ετια που λενε . . .

Τωρα το θεμα Μ3 ειναι αλλου το κανω οπως θελω και τελειωνει εκει με λιγα

λεφτακια και τα γουστα θα τα βγαλει και θα ειμαι ικανοποιημενος . . .

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIORGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ παρε το Μ αγορι μου να ησυχασεις, να σου φυγει το απωθημενο ρε αδερφε.... Αφου τα 46αρια τα ξερεις απ'εξω εχεις και τον Μανο εκει για οτι προκυψη, κοβεις και μερικα μπουζουκια τον χρονο για τα τελη κλπ εξοδα και εισαι οκ.
    Θα κανεις και τα μαγικα σου με το λουκ (απλα μην ριξεις πανω κανα 10000Ε σε ζαντες κλπ γτ εισαι κ τρελος εσυ...)
    Θα του βαλω μεσα μια πιστα για να νομιζω οτι ειμαι εκει αδερφε . . .

Δεν θα κοπει τιποτα Γιωργη ολα μαζι και οτι γινει . . .

Τωρα στα ζαντονια και στα αλλα λοιπα θελει συμαζεμα στανταρ δεν γινεται να

κρατηθει ετσι οπως ειναι δεν ειναι εμενα αυτα τα γουστα μου . . .

Rides
    1

Προεπιλογή

Οντως ο φιλος που εχει το m3 στην προσπαθεια του να το κανει ξεχωριστο "ξεφυγε" λιγο προς το καγκουρικο.Κατα τη γνωμη μου χτυπα το, καλο ειναι να μην εχουμε αποθημενα, παρτο και αργοτερα θα ρθει και η σειρα του 335.
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν γίνει και το πάρει το ///Μ μετά δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 335...
    θα καταλάβει πως και 400 άλογα παραπάνω να έχει, θα είναι απλά ένα πολύ
    γρήγορο bmw και τπτ παραπάνω...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αφου το γουσταρεις και μπορεις να το αντεξεις οικονομικα, προχωρα!! καποιες φορες η λογικη σου στερει την χαρα του παρορμητισμου! αν δεν κανουμε και λιγο την τρελλα μας...αστα να πανε....

14. The Following 4 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

bill_m3 (30-11-10), Kostas_1 (29-11-10), Thomelef (29-11-10), zaharias (29-11-10)

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP