Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: BMW mobile care εμπειρία

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

nino x3 αμα ειδες λεει η τηλεφωνητρια ειναι 24 ωρες το 24 ωρο.... ηταν μια γυναικα και της ελεγα τι κανει το αμαξι και ψαχνοταν ...στο τελος της λεω ειστε τεχνικος...μου λεει οχι ...εεε τοτε τι ψαχνουμε της λεω...την ρωτησα αμα γινοταν εστω τηλεφωνικα να μιλαγα με τεχνικο αλλα παλι δεν γινοταν τιποτα γιατι ειχαν σχολασει...συμπερασμα παρακαλατε να σας αφησει το αμαξι στην Β. Ελλαδα γιατι αν σας αφησει εδω κοντα με mercedes θα πατε σπιτι και θα ειναι και diesel διπλοταριφο
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    nino x3 αμα ειδες λεει η τηλεφωνητρια ειναι 24 ωρες το 24 ωρο.... ηταν μια γυναικα και της ελεγα τι κανει το αμαξι και ψαχνοταν ...στο τελος της λεω ειστε τεχνικος...μου λεει οχι ...εεε τοτε τι ψαχνουμε της λεω...την ρωτησα αμα γινοταν εστω τηλεφωνικα να μιλαγα με τεχνικο αλλα παλι δεν γινοταν τιποτα γιατι ειχαν σχολασει...συμπερασμα παρακαλατε να σας αφησει το αμαξι στην Β. Ελλαδα γιατι αν σας αφησει εδω κοντα με mercedes θα πατε σπιτι και θα ειναι και diesel διπλοταριφο
    χααχαχαχα
    τι να πω?
    Γενικως αχρειαστη να ειναι mobile care...παντως δεν θυμαμαι αν μου το ειχαν πει ή το διαβασα στα συνοδευτικα εντυπα..αλλα εχω την εντυπωση οτι για να ισχυει η mobile care περαν ολων των αλλων (book service ενημερωμενο,ορι χρονου καλυψης κλπ) πρεπει να βρισκεται το αμαξι εντος 50 χιλιομετρων απο μεγαλη πολη.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χααχαχαχα
    τι να πω?
    Γενικως αχρειαστη να ειναι mobile care...παντως δεν θυμαμαι αν μου το ειχαν πει ή το διαβασα στα συνοδευτικα εντυπα..αλλα εχω την εντυπωση οτι για να ισχυει η mobile care περαν ολων των αλλων (book service ενημερωμενο,ορι χρονου καλυψης κλπ) πρεπει να βρισκεται το αμαξι εντος 50 χιλιομετρων απο μεγαλη πολη.
    καλα πες οταν εμεινα στο βουνο ενταξει ηταν και σαββατο και ΙΣΩΣ να ηταν πανω απο 50 χλμ απο χαλκιδα...αλλα την δευτερη φορα μεσα στην Αθηνα λεμε....μηπως εννοουν να σε αφησει σε αποσταση μικροτερη των 50 μετρων απο την εξωπορτα του τεχνικου που εχει η bmw care.......
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP