Σελίδα 5 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 131

Θέμα: Quaife in action

Rides
    0

Προεπιλογή

Το μπλοκε ειναι ενα χαρισματικο εργαλειο που πολλες φορες λυνει τα χερια του οδηγου,οπου στριψεις θα σε παει εκτος και αν σε προδοσουν τα φθαρμενα λαστιχα σου.

Στο συγκεκριμενο βιντεο παρα το βρεγμενο οδοστρωμα φιανεται καθαρα η λειτουργια του μιας και δεν αφηνει την ουρα του αυτοκινητου να ξεφυγει πολυ..αφηνεις λιγο το γκαζι και αμεσως σε βοηθαει.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να γίνει το μπλοκέ με τον καινούριο χρόνο!!!!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

ΟΚ θέλει και μια άλφα επαφή με το άθλημα, αν κάποιος είναι εντελώς κουλός τι να του κάνει και το quaife? Η αλήθεια πάντως είναι ότι κάνει την δουλειά να γίνεται ΠΟΛΥ πιο εύκολα. Πρό μπλοκέ δεν μπορούσα ούτε κατα διάνυα να ενώσω τις στροφές καθώς σε κάθε έξοδο είχα απίστευτο σπινάρισμα από τον ένα μόνο τροχό με αποτέλεσμα και να μην προχωράω και το ένα λάστιχο να διαλύει πολύ πριν το άλλο. Εκείνη την μέρα έβγαλα ΟΛΗ την πίστα με το πλάι (εκτός της ευθείας φυσικά).

Φυσικά και έφαγα αρκετές σβούρες μέχρι να πάρω τον αέρα, ακόμα μαθαίνω, αλλά πραγματικά σε κάποιες φάσεις είχα βαρεθεί να πηγαίνω με το πλάι. Και φίλος μου (πολύ καλό τιμόνι) που το οδήγησε, έπαθε μεγάλη πλάκα με το πόσο γραμμικό είναι. Βασικά τα βιντεάκια τα ανέβασα για να δείτε ότι δεν έχει πρόβλημα σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, ίσα ίσα.
    Δεν ξερω τι λεει ο ''αθλητης'' Κος Λουκακης αλλα εγω απ'τη μερα που εβαλα το Quaife,παρκαρω πιο ευκολα σε ολισθηρες ανηφορες,ανεβαινω ευκολοτερα τη στριφτερη ραμπα στο Mall και στον ΑΒ Βασιλοπουλο που πριν σπινιαριζε ο ενας τροχος και επιτελους σταματησε ν'αποκτα τασεις ανεξαρτησιας η ουρα οταν γλυστραει ο δρομος(Μπρρρρρρρρ,τρομος!!). Ασε τη σιγουρια που μου'χει δωσει στην Ε.Ο. και πλεον αγγιζω η και ξεπερναω ενιοτε τα 140km/h!!Viva Quaife.Θ'ανεβασω κι εγω βιντεακι συντομα απο παρκαρισμα σε ανηφορα στου Ζωγραφου,πριν και μετα....Κε ''αθλητα'' εχω δωσει ηδη τις πινακιδες σας στην τροχαια για αναρμοστη οδηγηση!Ντροπη σας!

4. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

oldcarskickass (23-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω τι λεει ο ''αθλητης'' Κος Λουκακης αλλα εγω απ'τη μερα που εβαλα το Quaife,παρκαρω πιο ευκολα σε ολισθηρες ανηφορες,ανεβαινω ευκολοτερα τη στριφτερη ραμπα στο Mall και στον ΑΒ Βασιλοπουλο που πριν σπινιαριζε ο ενας τροχος και επιτελους σταματησε ν'αποκτα τασεις ανεξαρτησιας η ουρα οταν γλυστραει ο δρομος(Μπρρρρρρρρ,τρομος!!). Ασε τη σιγουρια που μου'χει δωσει στην Ε.Ο. και πλεον αγγιζω η και ξεπερναω ενιοτε τα 140km/h!!Viva Quaife.Θ'ανεβασω κι εγω βιντεακι συντομα απο παρκαρισμα σε ανηφορα στου Ζωγραφου,πριν και μετα....Κε ''αθλητα'' εχω δωσει ηδη τις πινακιδες σας στην τροχαια για αναρμοστη οδηγηση!Ντροπη σας!
    Χαχαχα, καλά ρε δεν έχεις ακούσει την παροιμία "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί"? Εγώ δεν θα δώσω τις δικιές σου γιατί σίγουρα θα με έχει προλάβει άλλος

Άντε και τα Χριστούγεννα θα κάνουμε τις βόλτες μας να μας δέσουν παρέα

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΩΩΩΩΩΩΩ Κε Κωστα θα μας τιμησατε με την παρουσια σας στις γιορτες???Θα καει το πελεκουδι!!!Παει το δωρο στις κλησεις!!! Βαζω και το κοντο βημα απο βδομαδα και την αναρτηση!Θα λιωσουμε!!!

7. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

kloukakis (24-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

μιλωντας χτες με γνωστο μηχανικο της Θεσσαλονικης για quaife, μου ανεφερε δυο θεματα.

1ον βγαζει γρεζι για αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα

2ον για μενα που εχω asc(Ε46 εχω) μαλλον θα μπερδευεται και θα καταλειξω να το απενεργοποιω.

Εμπειριες παρακαλω.Ειδικα για το πρωτο θεμα απο αυτους που εχουν asc

ευχαριστω

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα έτσι και αλλιώς για να δουλέψει το μπλοκέ είναι δεδομένο ότι έχεις απενεργοποιημένα τα πάντα!
    Μόνο τότε καταλαβαίνεις την δουλειά του μπλοκέ
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις μπλοκέ και να έχεις το ASC on....
    Απλά μην το βάλεις!

Rides
    0

Προεπιλογή

ΟΚ αν θέλεις να νιώσεις το διαφορικό και να το δουλέψεις ανόθευτο τα βγάζεις τα ηλεκτρονικά. Απ όσα έχω διαβάσει πάντως συνεργάζεται με esp και λοιπά άψογα, δεν έχει πρόβλημα. Μπορεις να το δουλεύεις έτσι. Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις κάποια εκκίνηση πιστεύω πως το quaife μόνο του θα κάνει καλύτερη δουλειά.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιλωντας χτες με γνωστο μηχανικο της Θεσσαλονικης για quaife, μου ανεφερε δυο θεματα.

1ον βγαζει γρεζι για αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα

2ον για μενα που εχω asc(Ε46 εχω) μαλλον θα μπερδευεται και θα καταλειξω να το απενεργοποιω.

Εμπειριες παρακαλω.Ειδικα για το πρωτο θεμα απο αυτους που εχουν asc

ευχαριστω
    Γεια χαρά φίλε μου. Εγώ και στο rallye 106 16v, αλλά και στο Ε60 530i που έχω quaife (όπως επίσης και ένας πολύ καλός μου φίλος από το forum που και αυτός έχει τοποθετήσει στο Ε60 του) δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα εδώ και κάμποσες χιλιάδες χιλ. συμβίωσης, ούτε από θέμα αξιοπιστίας (ούτε θόρυβοι, ούτε τριγμοί) αλλά ούτε και από θέμα λειτουργικότητας. (Μάλιστα το rallye είχε καταπονηθεί πάρα πολύ σε στρίψιμο τόσο στην πίστα των Μεγάρων, όσο και σε δρόμο χωρίς το παραμικρό θέμα). Το θέμα με τα ρινίσματα πρώτη φορά το ακούω Απλά η όλη μαεστρία είναι κατά την εξαγωγή με εξωλκέα των ρουλεμάν και η επανατοποθέτησή τους. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά η quaife προτείνει την αντικατάσταση των ρουλεμάν, άπαξ και αυτά ξεπρεσαριστούν από το διαφορικό. Αξίζει τα λεφτά του μέχρι την τελευταία του δραχμή (με συγχωρείς μέχρι το τελευταίο cents εννοούσα) χαχαχαχα Όποιος έχει σκοπό να το βάλει δεν θα το μετανιώσει ποτέ, αρκεί και πάλι επαναλαμβάνω να γίνει η τοποθέτησή του σωστά.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θα γινει group buy ? Αντε να γινουμε πολλοι..

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP