τα πισω ρουλεμαν πανο ειναι επανω στο μουαγιε δεν αλλαζεις τπτ αν και ειπε οτι μονο το 1 θελει!!τωρα αν θελουν τα 2 μπροστα παλι 350 ειναι πααααρα πολλα!!εργασια και αλλαγη του ενος μονο ενα 50αρικο αντε 60 τραβηγμενο απ τα μαλια!!!!
τα πισω ρουλεμαν πανο ειναι επανω στο μουαγιε δεν αλλαζεις τπτ αν και ειπε οτι μονο το 1 θελει!!τωρα αν θελουν τα 2 μπροστα παλι 350 ειναι πααααρα πολλα!!εργασια και αλλαγη του ενος μονο ενα 50αρικο αντε 60 τραβηγμενο απ τα μαλια!!!!
![]()
μακαρι να'ναι ετσι.. θα δουμε..
Καλησπερα σας, ναι για Hyundai Accent προκειται (μοντελο 2000). Ειχε παει προσφατα ο πατερας μου για κατι άλλα και του ειπε οτι πρεπει να αλλαξει "2 ρουλεμαν μπροστα τροχων και μουαγιε πισω". Το αριστερο μουαγιε του ειχε αναφερει. Και του ειχε πει γυρω στα 3 κατοσταρικα.
Ειχε γινει συζητηση ομως και για μια απο τις βασεις κινητηρα πρεπει καποια στιγμη να αλλαχτει και αυτη, οποτε δεν ξερω αν μπερδευτηκε ο πατερας μου και δεν τα θυμαται καλα, αλλα δεν νομιζω.
Θα δουμε. Μεσα στις επομενες ημερες που θα επικοινωνησω με το συνεργειο, θα σας αναφερω τις τιμες ετσι ενημερωτικα και εγκυκλοπεδικα.. (και συγκριτικα, με το Ε36, μιας και αναφερθηκε και με ενδιαφερει να δω)
Ευχαριστω πολυ παντως και για το ενδιαφερον σας και για το σωστο thread που δημιουργηθηκε.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 22-11-10 στις 17:08
Καλημερα σε ολους..
Λογω καποιων δυσκαιρων, τωρα καταφερα να ασχοληθω με το θεμα των ρουλεμαν. Μεχρι τωρα και ταξιδι εκανα και Χαλκιδα πηγα καμποσες φορες για την σχολη και ευτυχως δεν εγινε κατι.
Ετσι για την συζητηση και απο περιεργια, πειτε μου λιγο γνωμη για τις τιμες.
Ειναι απο εξουσιοδοτημενο, οχι στην αντιπροσωπεια, αλλα οι τιμες ηταν ιδιες και σε δευτερο συνεργειο που ρωτησα..
ρουλεμαν μπροστινων τροχων 70 ευρω / το καθε ενα
μουαγιε (πισω τροχοι με το ταμπουρο) 140 ευρω / το καθε ενα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 12-02-11 στις 10:10
Φίλε μου και πάλι είναι ακριβά όπως τα λες και αν υπολογίσεις και το κόστος εργασίας το οποίο δεν το αναφέρεις απλά φεύγεις πολύ απο τα επιτρεπτά όρια της λογικής και συναντάς τα όρια της κλεψιάς.................
το συμπέρασμα και η τελική απόφαση ανήκει σε αυτόν που θα βάλει το χέρι στην τσέπη...![]()
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Α σορρυ, οι τιμες λογικα υποτιθεται οτι ειναι "με εργασια".... Εγω σας τα εγραψα οπως ακριβως μου τα ειπε στο συνεργειο. Το καθε κομματι λεει παει "τοσο", σαν τελικη τιμη. Εχουν ηδη γινει οι αλλαγες και οι τιμες ηταν αυτες.
Τωρα μη σας μπερδευω/κουραζω, απλα ειπα να τα αναφερω (μιας και εχει ανοιχτει το thread) για να παρω καμια γνωμη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 12-02-11 στις 14:11