Μετά το τσιγάρο,πρέπει να απαλλαγούμε και απο την μυρωδιά του.
Πως φαίνεται οτι το έκοψες πρόσφατα.![]()
Μετά το τσιγάρο,πρέπει να απαλλαγούμε και απο την μυρωδιά του.
Πως φαίνεται οτι το έκοψες πρόσφατα.![]()
Και εγώ το έκοψα πρόσφατα....πάντως όταν κάπνιζα φρόντιζα και είχα πάντα μαζί μου βανίλια σε ξυρή μορφή η οποία πραγματικά εξουδετέρωνε τα πάντα....
Σωστές οδηγίες αλλά όπως λες, εάν έχει ποτίσει στις ταπετσαρίες θέλει όλο πλύσιμο, αλλά και αλλαγή του φίλτρου καμπίνας.
Βέβαια τις πιο πολλές φορές, η μυρωδιά παραμένει ή επανεμφανίζεται.
Γι αυτό πρέπει να ζητήσετε μετά το βιολογικό καθαρισμό να σας τοποθετήσουν γεννήτρια όζοντος. Βέβαια τη συγκεκριμένη γεννήτρια πολύ λίγα καταστήματα την έχουνε, διότι είναι λίγο ακριβούτσικη, αλλά είναι η μοναδική λύση σε δύσκολες μυρωδιές (τσιγάρο, τυρί, εμμετός, ψάρι κτλ). Ζητήστε να τη δέιτε, αφού πολλοί 'ξύπνοι' σε πλυντήρια αυτοκινήτων κυρίως, ισχυρίζονται ότι την έχουν, αλλά....
Το όζον ως αέριο μπορεί να διεισδύσει παντού και να σκοτώσει όλους τους βλαβερούς μύκητες μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου μας και βέβαια και εκείνους που προκαλούν αυτές τις δύσκολες οσμές.
EDIT: Μετά από μία τέτοια υπηρεσία μπορούμε να μιλάμε για πλήρη απολύμανση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 12-01-10 στις 19:47
Bazil Van Sinner (25-08-12), bmwcompactjohn (14-01-10), Ptboul (15-01-10)
ρε σεις μην σκαλωνεται.. δεν ειναι τιποτα να κοψεις το τσιγαρο.. εγω μεχρι στιγμης το εχω κοψει πανω απο 20 φορες και ακομη συνεχιζω.. να και τωρα απο τα κομμενα κανω.....
vanish ειναι η λυση για τα παντα. αφαιρει λεκεδες και μυρωδια και ολα ειναι σαν καινουρια μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patriNOS : 14-01-10 στις 15:34