Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Θέμα: μπαζει νερο το z3...

Rides
    0

Προεπιλογή

το παραθυρο δεν μπορει να ειναι στη δικη μου περιπτωση γιατι ειχε σπασει η κοντρα και ειχα κανει πολλες δοκιμες στο παρελθον οταν εβρεχε να το ανεβαζω πιο πανω απο το κανονικο και γενικα σε διαφορετικα υψη και ειχα αποτελεσμα μηδεν..δηλαδη το νερο δεν δακρυζει απο το παραθυρο και γλυστραει στο τζαμι,αλλα δακρυζει αναμεσα απο το λαστιχο της κουκουλας και απο το λαστιχο που ακουμπα και κουμπωνει η κουκουλα.δε μπορω να το περιγραψω πιο απλα,ζητω συγγνωμη αν ειναι δυσνοητο.

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το παραθυρο δεν μπορει να ειναι στη δικη μου περιπτωση γιατι ειχε σπασει η κοντρα και ειχα κανει πολλες δοκιμες στο παρελθον οταν εβρεχε να το ανεβαζω πιο πανω απο το κανονικο και γενικα σε διαφορετικα υψη και ειχα αποτελεσμα μηδεν..δηλαδη το νερο δεν δακρυζει απο το παραθυρο και γλυστραει στο τζαμι,αλλα δακρυζει αναμεσα απο το λαστιχο της κουκουλας και απο το λαστιχο που ακουμπα και κουμπωνει η κουκουλα.δε μπορω να το περιγραψω πιο απλα,ζητω συγγνωμη αν ειναι δυσνοητο.
    Είναι λοιπόν φθαρμένα τα ή σκεβρωμένα τα λάστιχα πάνω από το παρπρίζ;
    Την λύση σου την έδωσε ο deepBlue που το έχει αντιμετωπίσει!
    Αν παρκάρεις έξω μέχρι να λύσεις το πρόβλημα,σκέπαζε την με πλαστικό κάλυμα.Είδα Ζ3 με μουχλιασμένο σαλόνι από διαρροή στην κουκούλα!

Rides
    1

Προεπιλογή

Τα εχω περασει και εγω...το προβλημα δεν σταματησε με την αλλαγη
    στα λαστιχα..μου ρυθμησαν τα παραθυρα και παλυ τα ιδια...
    και η λυση ηρθε τυχεα....Ανοιγω την πορτα και μετα κλεινω το παραθυρο..
    Κλεινω στην συνεχεια λιγο ποιο δυνατα την πορτα απο το κανονικο και αυτο ηταν ολο...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP