Σελίδα 6 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 223

Θέμα: Valentino Rossi

Rides
    0

Προεπιλογή

Rossi: Άξιος ο Lorenzo
    Ο Ιταλός επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες

Με μια εμφάνιση από τα παλιά, ο Valentino Rossi επέστρεψε στις νίκες στη Sepang. Ο Ιταλός δεν έκανε καθόλου καλή εκκίνηση και στην πρώτη στροφή έμεινε στην 11η θέση. Διατήρησε όμως την ψυχραιμία του και με ένα εξαιρετικό γυρολόγιο άρχισε να καταπίνει τους αντιπάλους του τον έναν μετά τον άλλο. Δεν είχε πρόβλημα να φτάσει τους Lorenzo και Dovizioso στην κορυφή και όταν πέρασε μπροστά κατάφερε να ελέγξει τις επιθέσεις του Dovizioso στους τελευταίους γύρους. Τελικά ο Rossi έφτασε στη νίκη, η οποία είναι η σημαδιακή 46η του με τη Yamaha.

«Είναι υπέροχη στιγμή για μένα, είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη η οποία είναι η 46η με τη Yamaha M1 μου», είπε ο Rossi στο τέλος του αγώνα. «Έκανα τη χειρότερη δυνατή εκκίνηση και για μια στιγμή ανησύχησα, αλλά έπειτα από μερικές στροφές κατάλαβα ότι μπορούσα να τα καταφέρω, διότι η μοτοσικλέτα ήταν φανταστική χάρη στις αλλαγές που κάναμε στο ζέσταμα. Η ιδέα του Jeremy δούλεψε μια χαρά! Οδήγησα καλά και ήταν φανταστικός αγώνας, ένας από τους καλύτερους της καριέρας μου. Ήθελα την 46η νίκη πολύ διότι είναι το νούμερό μου. Ευχαριστώ την ομάδα διότι όλοι δούλεψαν σκληρά το τριήμερο και νομίζω ότι τους το ανταπέδωσα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να κερδίζεις όταν έχεις μείνει 11ος στην πρώτη στροφή».

Φυσικά δεν ξέχασε τον teammate του. «Θέλω να συγχαρώ τη Yamaha και τον Jorge. Ήταν γρήγορος όλη τη σεζόν, σε όλες τις πίστες και όλες τις συνθήκες και άξιζε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Απο το www.msfree.gr

Rides
    2

Προεπιλογή

ξουρισε κοντρα ο γιατρος!
    μπραβο!

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο στο Λορενθο για το πρωταθλημα, ενας πραγματικα πολυ καλος οδηγος, αλλα ο τιτλος αυτος θα ειχε ακομα μεγαλυτερη αξια αν δεν ειχε συμβει το ατυχημα του Ροσσι που αλλαξε ριζικα τα δεδομενα και αυτο του Πεντροζα ο οποιος ειχε βαλει πλωρη για την πρωτη θεση.
    Προσωπικα θα ηθελα να τον δω να νικαει στα ισα το Γιατρο αλλα και πλαι αξιος.
    Του χρονου βεβαια ετοιμαστειτε για το μεγαλυτερο ΧΑΜΟ στην ιστορια του σπορ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Rossi: Θα δοκιμάσω την Ducati στη Βαλένθια
    Ο Ιταλός πήρε το πράσινο φως από τη Yamaha για τις δοκιμές της Βαλένθια

Ένα ακόμα σίριαλ των paddock του MotoGP έλαβε τέλος στην Αυστραλία καθώς η Yamaha επέτρεψε τελικά στον Valentino Rossi να οδηγήσει την Ducati στις δοκιμές της Βαλένθια. Ο Masao Furusawa μίλησε το Σάββατο με τον Ιταλό και του άναψε ουσιαστικά το πράσινο φως να αρχίσει να ετοιμάζεται μετά τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος να οδηγήσει την Desmosedici της Ducati.

Το σίριαλ τράβηξε αρκετά τους τελευταίους μήνες καθώς η Yamaha ήταν επιφυλακτική στο να επιτρέψει στον Rossi να οδηγήσει στις δοκιμές της Βαλένθια την Ducati. Ωστόσο, η κατάκτηση του τίτλου από τον Jorge Lorenzo, σε συνδυασμό με την καλή σχέση του Ιταλού με τον Furusawa βοήθησαν να μην έχουμε επανάληψη του 2003 όταν η Honda αρνήθηκε στον Rossi να οδηγήσει τη Yamaha. Η δημόσια εικόνα της Yamaha θα δεχόταν πλήγμα αν τελικά δεν οδηγούσε ο πολυπρωταθλητής στις δοκιμές της Βαλένθια και οι άνθρωποι της εταιρίας δεν ήθελαν να δημιουργηθεί τέτοιο θέμα.

Ο Rossi, σε δηλώσεις του στους Ιταλούς δημοσιογράφους του GPOne.com αποκάλυψε ότι θα οδηγήσει τελικά την Ducati στις δοκιμές της Βαλένθια. «Μίλησα το πρωί με τον Furusawa και μου επέτρεψε να δοκιμάσω την Ducati στη Βαλένθια. Η Yamaha εκτίμησε όλα όσα έχω κάνει για εκείνους. Ο Furusawa μου είπε ότι είναι ένας τρόπο να μου πει ευχαριστώ η Yamaha για αυτά που έχω κάνει. Νομίζω ότι είναι ευγενική κίνηση».

Ο Alessandro Cicignani, Project Manager της Ducati μίλησε για το θέμα στο motogp.com. «Δεν έχω ακούσει τι είπε ο Rossi ή η Yamaha, αλλά το έμαθα και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος. Νομίζω ότι είναι ένα δώρο της Yamaha στον Valentino μετά από όλα όσα έχει κάνει για εκείνους. Θα ήθελα από τη μεριά μου να ευχαριστήσω κατά κάποιο τρόπο τη Yamaha. Έχω καλή σχέση με τον Lin Jarvis και με την ευκαιρία θέλω να τον ευχαριστήσω διότι πάντα ήταν δίκαιος και ανοιχτός σε συζητήσεις. Θα δουλέψουμε τώρα προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη σεζόν και έπειτα να αρχίσουμε το 2011 μετά τον αγώνα της Βαλένθια. Νομίζω ότι είναι σημαντικές δοκιμές για όλους διότι, λόγο των περιορισμών στις δοκιμές, είναι δίκαιο κάθε αναβάτης να έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές με τη μοτοσικλέτα την οποία θα οδηγήσει την επόμενη σεζόν. Θα δοκιμάσει σίγουρα τη μοτοσικλέτα του 2011 και θα δούμε. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Η Ducati θα φέρει στην Ισπανία δύο διαφορετικούς κινητήρες για τον Rossi – έναν Big Bang και έναν Screamer. Ο Ιταλός θα δοκιμάσει και τους δύο κινητήρες και θα αξιολογήσει με ποιόν θέλει να συνεχιστεί η εξέλιξη της μοτοσικλέτας στη διάρκεια του χειμώνα.
    πηγη : www.msfree.gr

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άρχισαν τα όργανα........

Rides
    2

Προεπιλογή

προβλεπω οτι οι δοκιμες αυτες θα εχουν πιο μεγαλη θεαμτικοτητα απο τον αγωνα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο Valentino Rossi αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της Yamaha

Το GP της Βαλένθια ήταν το τελευταίο για τον Valentino Rossi με τα χρώματα της Yamaha. Ο Ιταλός έπειτα από 7 απίστευτα χρόνια αποφάσισε να πάρει το δρόμο της Ducati και όπως ήταν αναμενόμενο τα συναισθήματα ήταν έντονα μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ιταλός εμφανίστηκε με μια μπλούζα η οποία έγραφε ΅bye bye babeΆ αναφερόμενος στην YZR-M1 και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου έμεινε με τους Masao Furusawa και Lin Jarvis για να μιλήσουν για τα όμορφα τελευταία χρόνια.

Valentino Rossi: Είναι συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα για μένα αλλά είμαι χαρούμενος επίσης διότι δεν έχω τύψεις και δεν είχα καμία άσχημη στιγμή με τη Yamaha αυτά τα 7 χρόνια. Από το ξεκίνημα ήταν υπέροχα και δουλέψαμε καλά μαζί. Όπως στη ζωή, έτσι και στον αθλητισμό τα αποτελέσματα είναι σημαντικά αλλά σημαντικό είναι να το ευχαριστιέσαι και αυτό έκανα με τη Yamaha. Είχαμε καλή χημεία στην ομάδα – οι Αυστραλοί, οι Ιταλοί, οι Ιάπωνες, οι Άγγλοι και πολλοί άλλοι περάσαμε καλά. Αν το 2004 κάποιος μου έλεγε ότι θα κέρδιζα 4 τίτλους με τη Yamaha και 46 GP θα είχα υπογράψει με άνεση. Είμαι χαρούμενος. Πρέπει πρώτα να ευχαριστήσω τον Masao Furusawa διότι περάσαμε δύσκολες φάσεις αλλά βελτιώσαμε τη μοτοσικλέτα και την κάναμε την καλύτερη. Μετά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με βοήθησαν αυτά τα 7 χρόνια και τους εύχομαι καλή τύχη.

Masao Furusawa: Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Valentino. Ήρθα στο MotoGP το 2003, που ήταν κακή χρονιά, ήταν κόλαση για εμάς. Ήθελα η YZR-M1 να βελτιωθεί αλλά όσο το πάλευα τόσο καταλάβαινα ότι χρειαζόταν κάτι περισσότερο. Έτσι, βρήκαμε τον Valentino Rossi. Πρώτα από όλα δεν πίστευα ότι ο Valentino θα έρθει ποτέ στη Yamaha διότι η μοτοσικλέτα δεν ήταν καλή αλλά με κάποιο τρόπο ήρθε. Μετά τη Νότια Αφρική το 2004, αισθάνθηκα ότι πέταγα στα σύννεφα, ήταν συναρπαστική, αξέχαστη σεζόν. Το 2004 ο Valentino ήταν ο μοναδικός που κέρδισε με την YZR-M1 και συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξή της. Φέτος όχι μόνο ο Valentino, αλλά επίσης 3 αναβάτες ήταν γρήγοροι, έτσι ξεκάθαρα φάνηκε ότι η YZR-M1 είναι καλή μοτοσικλέτα. Αυτό συμβαίνει χάρη στη συνεισφορά του Valentino όλα αυτά τα χρόνια. Εκτιμώ βαθύτατα τη δουλειά που έκανε και του εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον.

Lin Jarvis: To 2003, στη χειρότερη σεζόν μας στα GP, είπαμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε, αλλά χωρίς τον Valentino Rossi δεν θα είχε γίνει τίποτα. Αποφασίσαμε ότι τον χρειαζόμασταν. Οι διαπραγματεύσεις ήταν συναρπαστικές με τον Valentino διότι η απόφασή του ήταν σημαντική, αλλά με τη στήριξη του Masao Furusawa και του Προέδρου της εταιρίας τα καταφέραμε. Οι μηχανικοί, έχοντας την πλήρη στήριξη της Yamaha, δούλεψαν εξαιρετικά. Είμαστε ευγνώμονες στον Valentino διότι άλλαξε τα πράγματα στη Yamaha και επιστρέψαμε στις νίκες. Το ευχαριστούμε για αυτό. Είχαμε απίστευτες και συναρπαστικές στιγμές μαζί του και με την ομάδα που έφερε. Σήμερα θα πούμε αντίο σε αρκετούς ανθρώπους, όπως ο Davide Brivio, ο Jerry Burgess και όλη η ομάδα. Περάσαμε υπέροχα, ήταν απίθανη ομάδα και θα μας λείψουν. Αύριο θα είναι περίεργη ημέρα.

πηγη :www.msfree.gr

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ανυπομονω για την επομενη χρονια !!

Αν και τελευταια δεν παρακολουθω. Μονο περιστασιακα.
    Του χρονου θα'ναι μαλλον μια καλη χρονια για MotoGP !
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Λογικο καποια στιγμη να πηγαινε και στην ιταλικη εταιρια,χαρα που θα εχουν οι ιταλοι τωρα!

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soc12r : 15-11-10 στις 11:15