Rossi: Άξιος ο Lorenzo
Ο Ιταλός επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες
Με μια εμφάνιση από τα παλιά, ο Valentino Rossi επέστρεψε στις νίκες στη Sepang. Ο Ιταλός δεν έκανε καθόλου καλή εκκίνηση και στην πρώτη στροφή έμεινε στην 11η θέση. Διατήρησε όμως την ψυχραιμία του και με ένα εξαιρετικό γυρολόγιο άρχισε να καταπίνει τους αντιπάλους του τον έναν μετά τον άλλο. Δεν είχε πρόβλημα να φτάσει τους Lorenzo και Dovizioso στην κορυφή και όταν πέρασε μπροστά κατάφερε να ελέγξει τις επιθέσεις του Dovizioso στους τελευταίους γύρους. Τελικά ο Rossi έφτασε στη νίκη, η οποία είναι η σημαδιακή 46η του με τη Yamaha.
«Είναι υπέροχη στιγμή για μένα, είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη η οποία είναι η 46η με τη Yamaha M1 μου», είπε ο Rossi στο τέλος του αγώνα. «Έκανα τη χειρότερη δυνατή εκκίνηση και για μια στιγμή ανησύχησα, αλλά έπειτα από μερικές στροφές κατάλαβα ότι μπορούσα να τα καταφέρω, διότι η μοτοσικλέτα ήταν φανταστική χάρη στις αλλαγές που κάναμε στο ζέσταμα. Η ιδέα του Jeremy δούλεψε μια χαρά! Οδήγησα καλά και ήταν φανταστικός αγώνας, ένας από τους καλύτερους της καριέρας μου. Ήθελα την 46η νίκη πολύ διότι είναι το νούμερό μου. Ευχαριστώ την ομάδα διότι όλοι δούλεψαν σκληρά το τριήμερο και νομίζω ότι τους το ανταπέδωσα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να κερδίζεις όταν έχεις μείνει 11ος στην πρώτη στροφή».
Φυσικά δεν ξέχασε τον teammate του. «Θέλω να συγχαρώ τη Yamaha και τον Jorge. Ήταν γρήγορος όλη τη σεζόν, σε όλες τις πίστες και όλες τις συνθήκες και άξιζε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».
Απο το www.msfree.gr