Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Turbulence

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε Ζ3, μιας και ειπες για Χιο...., οντως αυτα τα ελικοφορα "ΑTR 72" αν θυμαμαι καλα, ηταν σκετη περιπετεια!! εγω αυτο που θυμαμαι, ειναι μια φορα κατα την επιστροφη απο αθηνα για χιο, 4 φορες προσπαθησε να το προσγειωσει, αλλα λογω του αερα, καθε φορα που πλησιαζε στο διαδρομο παραλιγο να ακουμπισουν τα φτερα στον διαδρομο απο το "παλατζαρισμα" τελικα με την 4η κατεβηκε με το ζορι...

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε Ζ3, μιας και ειπες για Χιο...., οντως αυτα τα ελικοφορα "ΑTR 72" αν θυμαμαι καλα, ηταν σκετη περιπετεια!! εγω αυτο που θυμαμαι, ειναι μια φορα κατα την επιστροφη απο αθηνα για χιο, 4 φορες προσπαθησε να το προσγειωσει, αλλα λογω του αερα, καθε φορα που πλησιαζε στο διαδρομο παραλιγο να ακουμπισουν τα φτερα στον διαδρομο απο το "παλατζαρισμα" τελικα με την 4η κατεβηκε με το ζορι...
    Αστα σου ελω...αστα...ο χαρος συνεπιβατης μου καθε φορα!!!
    και φαντασου οτι δε φοβαμαι τα αεροπλανα και τις πτησεις γενικως!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατι τέτοιο δλδ....

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και εγω ευτυχως (γιατι ειμαι λιγο φοβιτσιαρης) μεχρι τα 9 που ειχα μπει μερικες φορες σε 747 (μαλλον, δε θυμαμαι κιολας σιγουρα), και στα αλλα της Ολυμπιακης που κανανε το Αθηνα-Χανια περι το 1985-1987, δε θυμαμαι καμμια περιεργη φαση.

Φανταρος πλεον, και εγω ειχα κανει το Αθηνα-Λερος με ενα απο αυτα τα ελικοφορα που λετε τα μικρα. Τα γονατα ακουμπουσαν το μπροστινο καθισμα, αυτο θυμαμαι, και ενα σχετικο τρανταγμα, οχι σαν αεροσκαφη που θυμομουν πριν απο αυτο.
    Αλλα μαλλον λογω ψυχολογιας που γυριζα στο στρατοπεδο απο αδεια, σκεφτομουν άλλα και οχι την ποιοτητα της πτησης...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP