Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Θέμα: ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eίτε το παραπάνω έγγραφο είναι πραγματικό, είτε όχι, το ότι ο πρωθυπουργός της χώρας εκτελεί εντεταλμένη υπήρεσία είναι ηλίου φαεινότερον αφού η πολιτική που ακολουθεί μπορεί να χαρακτηριστεί από επικίνδυνη έως προδοτική για το λαό.

Ειλικρινά, το καταστροφικό έργο τέτοιων ανθρώπων θεωρώ αδύνατο πως μπορεί να είναι τυχαίο ή ανοργάνωτο (καλά το αναγκαίο, όπως προβάλλει ο τύπος και οι εγκάθετοι της κυβέρνησης, μόνο ως ανέκδοτο ή για την ακρίβεια ακραία προπαγάνδα θα πρέπει να θεωρείται), αλλά είναι άψογα σχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια.
    Απλά, τώρα ήταν η πιο ευνοϊκή συγκυρία (βλέπε παγκόσμια κρίση αλλά και άνετη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές που έθεσε τα θεμέλια μιας ακλόνητης κυβέρνησης) ώστε να πραγματοποιηθεί και να φέρει τη χώρα και το λαό της στη χαοτική σημερινή κατάσταση.

Να δούμε πότε και πως θα γλιτώσουμε από τους δημίους που μας κυβερνούν...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Monsta (11-11-10), NickE60 (11-11-10), Ptboul (12-11-10), Thomelef (11-11-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Να δούμε πότε και πως θα γλιτώσουμε από τους δημίους που μας κυβερνούν...
    Όταν αποκτήσουμε συνείδηση έχω να απαντήσω εγώ ..και κατά τη γνώμη μου (σκεπτόμενος ως κλασσικός Έλληνας που αν δεν θιγεί ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται) αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟΝ όταν η φωτιά φτάσει να καίει τα παντζούρια των πιο πολλών από εμάς ...τώρα βρίσκεται στην αυλή μερικών από μας, αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί και πολύ, γιατί προσπαθούν οι γείτονες να τη σβήσουν....

Όταν οι περισσότεροι από εμάς χάσουν τις δουλειές τους ή μειωθούν στο μισό τα εισοδήματά τους, τελειώσουν οι "καβάτζες" τους και αρχίσουν να χάνουν (αν έχουν) τις περιουσίες τους, τότε θα κάνουν αυτό που έπρεπε να γίνει από την αρχή, μόνο που θα είναι εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες για όλες τις πλευρές και οι λύσεις πολύ περιορισμένες...

Αν περιμένουμε απ' τους εργατοπατέρες να μας "ενεργοποιήσουν" είμαστε μακριά νυχτωμένοι...
    Δικοί μου "εργατοπατέρες" είναι τα παιδιά μου και κανένας άλλος... και είμαι έτοιμος να μπω σε οποιοδήποτε (μη καθοδηγούμενο) "όχημα" πηγαίνει αυθόρμητα προς το κέντρο της πόλης....

4. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Ptboul (12-11-10), Samaro (11-11-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP