Κωστα, Πανο, πειτε μας αν θελετε τι ειπωθηκε συνοπτικα για εμας που δεν την ειδαμε !![]()
Κωστα, Πανο, πειτε μας αν θελετε τι ειπωθηκε συνοπτικα για εμας που δεν την ειδαμε !![]()
Οσο κότες και να ειναι σ'αυτές τις δυσκολες ώρες που περνάμε σαν χωρα δεν θα έπρεπε να βαλουν και λίγο νερό στο κρασί τους και να δουν εστω και δύσκολα (ούτε και σε εμένα αρέσει) τους τούρκους σαν "συνέταιρους" ?? Ούτε την έρευνα απο τους Νορβηγούς δεν δεχτήκαμε
και μάλιστα δωρεάν. Αλλα βρήκαν την ευκολη λύση, "βγαζουν" ενα ομόλογο
και περιμένουμε ποιός θα μας την "φορέσει"..!!!
Πετάνε και μια λαλακία για εκλογές και μπράφ τα σπρεντάκια στα υψη αλλα
απο την τσέπη τους θα τα πληρώσουν ??
Και ένας δεν βγαίνει να πεί επίσημα όμως "ρε μην λέτε λαλακίες,δεν υπάρχει
τίποτα και όλα ειναι φούμαρα"
katsaraios (13-11-10)
εστω οτι παρακαμπτουμε ολες τις θεωριες συνομωσιας που λενε οτι εχουμε πετρελαια,χρυσαφια,ουρανια ,νικελια και δε ξερω και εγω τι....
ειναι τυχαιο οτι ενα μικρο σκατουλακι στο χαρτη πυο ειναι η χωρα μας...ολοι μα ολοι την θελουν??γιατι?/για να κανουν τα καλοκαιρινα τους μπανια σε θαλασσες χωρις καρχαριες??
μονο αυτο σκεφτειτε...κατι υπαρχει πισω απο αυτο.
υπαρχουν ηδη κατατεθημενες μελετες που υποδεικνυουν τα κοιτασματα.
αυτο το γνωριζουν ολοι...μεχρι και εμεις,ο απλος λαος..
για να καταλαβετε ποσο πολυ κοιμομαστε και ειμαστε σαν τα βοδια,σε τετοια περιοδο οικονομικης ασφυξιας,μας λενε οτι υπαρχει κοιτασμα φυσικου αεριου,χρυσου,πετρελαιων.,Ο ΥΡΑΝΙΟΥ,ΝΙΚΕΛΙΟΥ και εμεις ειναι σαν να μην το ακουμε...
ειχε βγει η διευθυντρια του τμηματος των ερευνων για το ουρανιο...
η μελετη που κατατεθηκε ελεγε πως υπαρχει κοιτασμα αξιας το λιγοτερο 800 η 900 τρις.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!μιλαμε για ουρανιο!!το καταλαβαινετε???
και εννοειτε πως απολυθηκε .
για να μην αναφερθουμε στα υπολοιπα κοιτασματα......
εγω ερχομαι και ρωταω ομως...
αντε οι μελετες δεν ξερουν τι λενε.οι επιστημονες ειναι χαραμοφαηδες και αλλοφρονες...
κανενα απο τα καθικα που μας κυβερνουν δεν σκεφτηκε να δωσει εΕΣΤΩ εργολαβια καποια κοιτασματα με οικονομικο ανταλλαγμα????????????και πες οτι εμεις δεν εχουμε καν χρηματα να παμε να ξεκινησουμε εργα εξορυξης....
δεν υπαρχουν "εργατες"?δηλαδη εταιριες που αναλαμβανουν εξορυξεις??
εννοειτε πως υπαρχουν και πολλες..και μεγαλες...
εχουμε ενα τρομακτικα μεγαλο θησαυρο μεσα στο σπιτι μας και εμεις αρχιζουμε να μην εχουμε να φαμε.......
για να δειτε ποσο κοιμομαστε και δεν ξεσηκωνομαστε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GEORGE316 : 10-11-10 στις 14:00
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
joseph (10-11-10)
Μαλλον το πιο σιγουρο ειναι αυτο....
Τωρα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο αναφορα ενεργειακα θεματα, παιζονται παρα πολλα, και ανατρεπονται σχεδιασμοι ετων καποιων, με το να βγουν ενα πρωι και να πουν θα βγαλουμε το χ, πετρελαιο η το ψ, αεριο κλπ.
Εδω για ενα αγωγο μεταφορας αεριου, η πετρελαιου, που ηδη εκμεταλλευεται, γινεται χαμος και παιζετε τοσο παρασκηνιο, γιατι διαταρασει ισορροπιες...
Παντως γνωστο-συγγενικο προσωπο γεωλογος, με σοβαρη θεση και γνωσεις, σε κρατικο οργανισμο, σε κουβεντα γενικα, μου εχει πει οτι υπαρχουν αρκετα σοβαρα κοιτασματα σε πετρελαιο- αεριο- ορυκτο πλουτο, τα οποια ειναι γνωστα απο χρονια και σε μας και στους αλλους, ασχετα αν στον απλο πολιτη περνανε οτι δεν ξερουμε αν ειναι αξιοποιησημα κλπ κλπ.
Konstantinos E60 (10-11-10), Nino (10-11-10)
πανο,σαν γηρααιοτερος απο μενα θα θυμασαι τη φραση του αντρεα..βυθισατε το χορα.....
επισης θα θυμασαι τον καγκελαριο της γερμανιας που εχασε το χρωμα του οταν στη συνοδο για το αν θα εμαπινε το 81(τοτε ηταν?) η ελλαδα στην ΟΝΕ ειπε στο καραμανλη πανω απο το πτωμα μου θα μπειτε..ο κωστος τον επιασε απο τον γυακα και χαμογελωντας του ειπε αν χρειαστει θα το κανω και αυτο..
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ, θα ελεγε ΕΛΑΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ...
μιλαμε για τους τουρκους που παιζουν τη γατα με το ποντικι μεσα στο σπιτι μας?
ναι το ξερω οτι συνεχεια απειλουν για τα περελαια στο αιγαιο...
και συγχωρεσε τη παρομοιωση μου,αν ξαναοδηγησεις το αμαξι σου εγω θα ερθω να το κλεψω!!!!!αυτο ακριβως μας λενε!οτι στο ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ δε θα βγαλουμε το πετρελαιο ΜΑΣ γιατι θα μας κανουν πολεμο....ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ...
αλλα και απο την αλλη ρε πανο...δικιο εχεις...θα πολεμησει αραγε ο κυιακος μητσοτακης?η ο γιος του παγκαλου??
κυριοι...πριν χιλιαδες χρονια ενας λεωνιδας εναντιωθηκε σε μια περσικη αυτοκρατορια..
λιγοτερο απο 200 χρονια πριν μια χουφτα Ελληνες εφτυσαν μια οθωμανικη αυτοκρατορια...
και πριν 70 χρονια κρατησαμε πεταξαμε τους ιταλους στη θαλασσα(τους φασιστες για να εξηγουμαστε)
αλλα μη ξεχνατε.....
τοτε βασιλιας ηταν ο λεωνιδας...
τοτε στο στρατο ηταν αρχηγος ο κολοκοτρωνης...
σημερα προθυπουργος ειναι ενας ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
ClatanosZ4 (10-11-10), NickE60 (10-11-10), Ptboul (10-11-10), Thomelef (10-11-10)