Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27

Θέμα: ΧΑΜΗΛΩΜΑ

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη φιλε μου ,αλλα επειδη τυχαινει να εχω κι εγω τα bilstein sprint, προκειτε για ενα απο τα σκληροτερα αμορτισερ της αγορας ... Πολυ καλο κρατημα αλλα απο ανεση ...! Τα ειχα κι εγω σε συνδιασμο με ελατηρια 3,5 ποντων χαμηλωματος κι επρεπε να προσεχω την παραμικρη ανωμαλια και κλιση για να μην βρω και να μην σπασω την μεση μου ... Για τα 5ποντα - 6ποντα δεν το συζηταμε ... ειναι σαν να μην εχεις αναρτηση ! Τελικα αλλαξα ελατηρια κι εβαλα το eibach pro kit [2,5cm - 1cm], και ειμαι αρκετα καλυτερα αλλα και παλι απο ανεση ... χαλια ! Ο καλυτερη αναρτηση για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι η m-pack [συνδιαζει καλο κρατημα με καλη ανεση] !! Εναλλακτικα μπορει να βαλει το eibach pro kit που δεν χαμηλωνει υπερβολικα το αμαξι σε συνδιασμο με ενα οχι πολυ σκληρο αμορτισερ , π.χ. οπως το koni FSD
    μηπως ειχες τα χοντρομπουκαλα? εγω τα λεπτοκαλαμα εχω παντως. μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο που λες. τα κοκκινα τα ελατηρια hr τα 3.5 φοραω. οχι φιλε μου δεν ειναι τα σκληροτερα ουτε βρισκω πουθενα ουτε κοντευω να σπασω την μεση μου. εγω το οδηγαω οπως πριν που φορουσα τα μαμα και δεν χρειαζετε να προσεχω το δρομο για να μην βρω

Rides
    1

Προεπιλογή

Η αληθεια ειναι οτι τα upside-down(χοντρομπουκαλα η ανεστραμμενα αν προτιματε) εχουν πολυ μεγαλη διαφορα απο τα απλα. Και τα δυο ειναι bilstein sprint και τα δυο προοριζονται για Ε46 αλλα ουδεμια σχεση εχουν μεταξυ τους.

Ειχα τα απλα και τα κατεβασα για τα ανεστραμμενα. Τωρα περιμενω μπας και πεσουν για να δουλεψει λιγο η αναρτηση. Ειναι σκετο μπετο.

Να προσθεσω εδω οτι τα ανεστραμμενα για το Ε46 εχουν 1 ποντο κοντυτερο μπρατσο, απο το κατω πιατελο μεχρι το σημειο που πιανει το μουαγιε, με αποτελεσμα να χαμηλώνει το αυτοκινητο κατα 1 ποντο, μπροστά, ανεξαρτητως ελατηριου.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηπως ειχες τα χοντρομπουκαλα? εγω τα λεπτοκαλαμα εχω παντως. μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο που λες. τα κοκκινα τα ελατηρια hr τα 3.5 φοραω. οχι φιλε μου δεν ειναι τα σκληροτερα ουτε βρισκω πουθενα ουτε κοντευω να σπασω την μεση μου. εγω το οδηγαω οπως πριν που φορουσα τα μαμα και δεν χρειαζετε να προσεχω το δρομο για να μην βρω
    Μαλλον πρεπει να εχεις μεγαλες αντοχες για να βγαζεις νορμαλ το αναμφιβολα σκληροτερο αμορτισερ της αγορας ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Και συνεχιζοντας εδω να προσθεσω οτι οσα κονι εχουν πεσει στα χερια μου δεν εχουν εντονη επαναφορα σε αντιθεση με τα bilstein. Η επαναφορα ειναι εξαιρετικη και απαραιτητη για χρηση πιστας, αλλα στο δρομο ειναι περισσοτερο μειον παρα συν. Και τα bilstein εχουν εντονη επαναφορα(καλα τα ανεστραμμενα τρομαζεις να τα κρατησεις βυθισμενα με το χερι) με αποτελεσμα να κανουν την ανεση ονειρο θερινης νυκτος χωρις ουσιαστικο λογο.
    Ο δρομος και κυριως ο ελληνικος, χρειαζεται αποσβεστηρα και οχι περιοριστη ταλαντωσης. Το bilstein περιοριζει και μπαινει δυνατα στα χωραφια του ελατηριου.
    Τολμω να πω, χωρις να θελω να προδικαζω οτι η επομενη επιλογη μου θα ειναι koni. Ισως οχι τα εξαιρετικα fsd γιατι ειναι πανακριβα, αλλα καποιο απο τα υπολοιπα αμορτισερ της εταιρειας.

5. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

georggge46 (27-10-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον πρεπει να εχεις μεγαλες αντοχες για να βγαζεις νορμαλ το αναμφιβολα σκληροτερο αμορτισερ της αγορας ...
    χα χα χα παιζει να ναι και αυτο μπορω να σου πω αδερφε πως πριν τα αλλαξω εχοντας τα μαμα πανω κοπανουσε περισσοτερο. μετα αλλαζοντας και σινεμπλοκ ταυτοχρονα το αμαξι εγινε μια χαρα. σημειωτεον φοραω και 18 αρες με 40αρι προφιλ

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειχα Bilstein τα λεπτοκαλαμα και το αμαξι κοπανουσε και με τα μαμα ελατηρια ετσι αλλαξα αμορτισερ εβαλα τα μαμισια sachs και τωρα ψαχνωμε για ελατηρια και απο οτι εχω ακουσει και διαβασει προς μ πακ μερια θα παω αλλα ειναι δυσεβρετα να βρω με λιγα χιλιομετρα και καινουργια θα κανουνε ακριβα να υποθεσω?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτα τα koni fsd τα εχει δοκιμασει κανενας σε Ε46? Ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις απο τα Koni κιτρινα αν και πολυ σφιχτα και τα bilstein δεν τα πολυεμπιστευομαι.Θελω καλυτερο κρατημα αλλα οχι αναγκαστηκα να χασω και τη πετρα απο τα νεφρα..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP