Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Θέμα: Rolls Royce the greek way

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

Κωστα δεν ειναι ακριβως ετσι και το ξερεις ,οπως ξερεις πολυ καλα οτι τα μισα "συνεργεια" ειναι παρανομα χωρις αδεια (ποσοι φαναρτζηδες εχουν αδεια ασκησης επαγγελματος)και τα αλλα μισα (που λεει ο λογος) παρανομα λογω φουρνων κλπ
    Οσο για τις επιδοτησεις που αναφερεις ...ανθραξ ο χρυσος!!!
    και ευχαριστως να το κουβεντιασουμε και απο κοντα.
    Γιάννη αυτό που ξέρω εγώ τα τελευταία έξι χρόνια που είμαι στο χώρο, είναι η τίμια εργασία. Αυτό που λέω στο πελάτη, αυτό θα κάνει και ο υπάλληλος. Γενικά ο κλάδος είναι βουτηγμένος στα σκ@τ@....μόλις πέρυσι εν έτος 2009 θυμήθηκαν τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος......έλεος δλδ και βλέπεις και ανθρώπους με 30 χρόνια πείρα να τρέχουν τώρα να κάνουν σεμινάρια. Και μετά από αυτά τα σεμινάρια (και καλά) τα μαθανε όλα (οι νέοι) και τους δώσανε και χαρτί φανοποιού ας γελάσω.

Λίγο πολύ τα γνωρίζουν και οι υπόλοιποι, χωρίς να χρειάζεται να είναι του επαγγέλματος.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αμφιβαλλω αν τ'οδηγει ο ιδιος ο ιδιοκτητης.... 99% θα εχει οδηγο....κατα συνεπεια αν πει στον οδηγο πηγαινε τ'αυτοκινητο για φτιαξιμο δε σημαινει οτι θα το παει σε αντιπροσωπεια η καποιο εξουσιοδοτημενο η κυριλε φανοποιειο, αλλα μπορει και σε καποιο γνωστο (του οδηγου ) που ολα τα σφαζει , ολα τα μαχαιρωνει. Αν ο χαι φανοποιος στη θεα και μονο της καινουργιας Ρολς ζητησε εναμισι χιλιαρικο και ο αλλος ειπε με δυομιση πρασινα στο χω κανει καινουργιο ο οδηγος πουλησε και εκδουλευση στ'αφεντικο του.
    Και σιγα μη φαινεται και καμια σοβαρη διαφορα.......

3. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (01-11-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμφιβαλλω αν τ'οδηγει ο ιδιος ο ιδιοκτητης.... 99% θα εχει οδηγο....κατα συνεπεια αν πει στον οδηγο πηγαινε τ'αυτοκινητο για φτιαξιμο δε σημαινει οτι θα το παει σε αντιπροσωπεια η καποιο εξουσιοδοτημενο η κυριλε φανοποιειο, αλλα μπορει και σε καποιο γνωστο (του οδηγου ) που ολα τα σφαζει , ολα τα μαχαιρωνει. Αν ο χαι φανοποιος στη θεα και μονο της καινουργιας Ρολς ζητησε εναμισι χιλιαρικο και ο αλλος ειπε με δυομιση πρασινα στο χω κανει καινουργιο ο οδηγος πουλησε και εκδουλευση στ'αφεντικο του.
    Και σιγα μη φαινεται και καμια σοβαρη διαφορα.......
    Και όμως Νίκο έχω αρκετούς από δαύτους (οδηγούς-προστασία) που κάνουν μαζί μου απευθείας τη συνεννοήση και σε πληροφορώ ότι κανένας τους δε μου χει ζητήσει ποτέ να φουσκώσω κανένα τιμολόγιο.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Rides
    3

Προεπιλογή

Το θέμα είναι να είναι καλός ο μάστορας να πιάνουν τα χέρια του να κόβει το μάτι του και να χρησιμοποιεί καλά υλικά δε μπα να το φτιάξει και στο πεζοδρόμιο...Σιγα μη χρειάζεται και μεταπτυχιακό και διδακτορικό για να το φτιάξει...φαναρτζής είναι ο άνθρωπος...Δηλαδή ένας που έχει ποιο χλιδάτο μαγαζί συνεπάγεται οτι είναι και καλύτερος μάστορας...;

7. The Following 2 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:

320d (01-11-10), georggge46 (01-11-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη αυτό που ξέρω εγώ τα τελευταία έξι χρόνια που είμαι στο χώρο, είναι η τίμια εργασία. Αυτό που λέω στο πελάτη, αυτό θα κάνει και ο υπάλληλος. Γενικά ο κλάδος είναι βουτηγμένος στα σκ@τ@....μόλις πέρυσι εν έτος 2009 θυμήθηκαν τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος......έλεος δλδ και βλέπεις και ανθρώπους με 30 χρόνια πείρα να τρέχουν τώρα να κάνουν σεμινάρια. Και μετά από αυτά τα σεμινάρια (και καλά) τα μαθανε όλα (οι νέοι) και τους δώσανε και χαρτί φανοποιού ας γελάσω.

Λίγο πολύ τα γνωρίζουν και οι υπόλοιποι, χωρίς να χρειάζεται να είναι του επαγγέλματος.
    Tα Σεμιναρια εχουν και οικονομικο κοστος (απο 800 + ) δεν ειναι δωρεαν και βεβαια εκτος απο αυτα χρειαζεται και καποια χρονια με τα αναλογα ενσημα..
    Αλλα ο πραγματικος γολγοθας αρχιζει μετα στην ευρεση του χωρου που θα πληρει ολες τις προυποθεσεις για τη δημιουργια τετοιου συνεργειου.
    Ειμαι σιγουρος ομως οτι ολα αυτα τα ξερεις πολυ καλα!
    Στο θεμα μας τωρα, επειδη ενα αμαξι θα περασει τη πορτα ενος τρανταχτου επισημου,αυτο δεν σημαινει οτι εκει μεσα υπαρχουν απαραιτητα και τεχνιτες της προκοπης,ή οτι εκπαιδευονται με βαση διεθνη στανταρ και παρακολουθουν ειδικα προγραμματα...συνηθως πιτσιρικαδες βγαζουν τη δουλεια και τις περισσοτερες φορες ή εξω τα δινουν ή φουρνο δεν εχουν και το στελνουν σε "συνεργατη" κοκ.
    Βεβαια δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι αλλα εχω παραδειγματα ουκ ολιγα,που βεβαια δεν ειναι δυνατον να γραφτουν δημοσια.
    Για αυτο μη σας ξενιζει αν μια Rols την πασπατευει ο μαστροκατι,ισως και να την σεβαστει περισσοτερο απο "αλλους" και στο φιναλε φιναλε γιατι μια δουλεια ιδια να την πληρωσει καποιος πεντε φορες επανω...
    Οταν καποιος αγαπα τη δουλεια του και την κανει με υπευθυνοτητα και μερακι,τοτε και το τιμημα της εργασιας του θα αξιζει και αυτος θα εχει μελλον ως επαγγελματιας!!

9. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

BILL007 (01-11-10), georggge46 (01-11-10), katsaraios (01-11-10), Ptboul (01-11-10)

Rides
    5

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tα Σεμιναρια εχουν και οικονομικο κοστος (απο 800 + ) δεν ειναι δωρεαν και βεβαια εκτος απο αυτα χρειαζεται και καποια χρονια με τα αναλογα ενσημα..
    Αλλα ο πραγματικος γολγοθας αρχιζει μετα στην ευρεση του χωρου που θα πληρει ολες τις προυποθεσεις για τη δημιουργια τετοιου συνεργειου.
    Ειμαι σιγουρος ομως οτι ολα αυτα τα ξερεις πολυ καλα!
    Στο θεμα μας τωρα, επειδη ενα αμαξι θα περασει τη πορτα ενος τρανταχτου επισημου,αυτο δεν σημαινει οτι εκει μεσα υπαρχουν απαραιτητα και τεχνιτες της προκοπης,ή οτι εκπαιδευονται με βαση διεθνη στανταρ και παρακολουθουν ειδικα προγραμματα...συνηθως πιτσιρικαδες βγαζουν τη δουλεια και τις περισσοτερες φορες ή εξω τα δινουν ή φουρνο δεν εχουν και το στελνουν σε "συνεργατη" κοκ.
    Βεβαια δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι αλλα εχω παραδειγματα ουκ ολιγα,που βεβαια δεν ειναι δυνατον να γραφτουν δημοσια.
    Για αυτο μη σας ξενιζει αν μια Rols την πασπατευει ο μαστροκατι,ισως και να την σεβαστει περισσοτερο απο "αλλους" και στο φιναλε φιναλε γιατι μια δουλεια ιδια να την πληρωσει καποιος πεντε φορες επανω...
    Οταν καποιος αγαπα τη δουλεια του και την κανει με υπευθυνοτητα και μερακι,τοτε και το τιμημα της εργασιας του θα αξιζει και αυτος θα εχει μελλον ως επαγγελματιας!!
    Από τη στιγμή που δεν έχει τα ένσημα, πρέπει να κάνει περισσότερες ώρες σεμιναρίων (καμιά 80αριά αν θυμάμαι καλά) και στο τέλος θα πάρει το ίδιο χαρτί με το μάστορα με τα 30+ χρόνια εμπειρία. Με πρακτική εξάσκηση ΜΗΔΕΝ.

Τα υπόλοιπα να τα συζητήσουμε κάποια στιγμή από κοντά, διότι όπως λες, δεν γράφονται δημόσια...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (02-11-10), Nino (02-11-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων

Ωραίος ο μάστορας Γιώργο, αλλά "sanding marks in the filler" δεν μπορείς να διορθώσεις με κανένα 1500, διότι πολύ απλά τα σημάδια αυτά είναι κάτω από το βερνίκι και το χρώμα. Προφανώς έχει κατεβάσει αρκετά το βερνίκι ώστε να φαίνονται λιγότερο, με το κίνδυνο πάντα να αφήσει το αυτοκίνητο εκτεθιμένο. Το καλύτερο σε αυτή τη περίπτωση είναι η σωστή επαναβαφή.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP