Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: ζητείται εργασία

Rides
    0

Προεπιλογή ζητείται εργασία

παρακαλουνται,οσοι απο θεσσαλονικη γνωριζουν κατι για καποια εργασια,ας με ενημερωσουν.
    προκειτε για τον πατερα μου,που ξεφνικα εμεινε ανεργος στα 56 του.
    ολη του τη ζωη ασχολουταν με τα ρουχα.κυριως τα ανδρικα.ομως με τη κριση στο κλαδο της βιοτεχνιας...
    επειδη λοιπον η κατασταση ειναι λιγο ζορικη,παρακαλειτε αν καποιος ακουσει κατι για οποιαδηποτε εργασια,ας μου στειλει ενα μυνηματακι.σας ευχαριστω.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κρίμα Γιώργο, λυπάμαι.

Όταν είσαι νέος δεν τα σκέφτεσαι αυτά τα πράγματα, αλλά σε αυτή την ηλικία είναι πακέτο.

Μένετε Αθήνα ? Ποια ακριβώς ήταν η εξειδίκευσή του ? Δούλευε στις πωλήσεις για παράδειγμα ?

3. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

GEORGE316 (28-10-10), Vasilis (28-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

δυστυχως ειμαστε θεσσαλονικη.
    ο πατερας μου παντα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου εργαζοταν πανω σε ρουχα.η ειδικοτητα του ειναι σχεδιαστης-κοπτης.
    λογω της φυσης του επαγγελματος και της συγκερκιμενης βιοτεχνιας οπου ηταν για καμμια 25ρια χρονια ηταν ο αμεσος υπευθυνος για το ρουχο απο το υφασμα μεχρι που να φτασει στον πελατη.
    εχει ασχοληθει με ανδρικο ρουχο πανωφορια,παλτο,κουστουμια σε μαι απο της ποιοτικοτερες βιοτεχνιες της ελλαδας,η οποια δυστυχως λογω κακης οικονομικης διαχειρησης εκλεισε.
    εχει ασχοληθει επισης στο παρελθον και με το επιπλο..
    ατυχος βλεπεςι..ειναι οι δυο πρωτοι κλαδοι που πληρωνουν πολλα χρονια πρι την λεγομενη¨"οικονομικη κριση"
    επειδη τα πραγματα λοιπον ειναι ζορικα και το ξερουμε απο πρωτο χερι αυτο,οποιαδηποτε εργασια,φυλακας η κατι αλλο τελος παντων.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή ΖΗΤΗΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

Εύχομαι τα καλύτερα στον πατέρα κ την οικογένεια σου...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

6. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

GEORGE316 (28-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχομαι και γω να βρεθει κατι φιλε μου....ισως καποιο απο τα παιδια στα βορεια να εχει καποια γνωριμια...κατι......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

8. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

GEORGE316 (28-10-10), Vasilis (28-10-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κρίμα. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Ένας άνθρωπος που δούλεψε για να ζήσει την οικογένειά του και να σπουδάσει τα παιδιά του, που επί 25 χρόνια κάνει κάτι που ελάχιστοι μπορούν ουσιαστικά να κάνουν σήμερα, βρίσκεται στα 56 του χρόνια να αναζητά δουλειά. Οποιαδήποτε δουλειά. Με πεσμένο ηθικό και προφανώς πληγωμένη αυτοεκτίμηση. Χωρίς να έχει φταίξει σε τίποτα. Και χωρίς να έχει κλέψει τίποτα, αφού αν το είχε κάνει πιθανόν να είχε εξασφαλίσει έως και τα εγγόνια του.

Γιώργο μου, εύχομαι ο πατέρας σου να εξασφαλιστεί γρήγορα σε κάποια θέση αντίστοιχη των ικανοτήτων του και των προσδοκιών του. Όπως είπες παραπάνω, οι τομείς της ένδυσης και της κλωστοϋφαντουργίας πάτωσαν εδώ και χρόνια στη χώρα μας χάρη σε επιχειρηματίες-λαμόγια και πολιτικούς-καιροσκόπους. Σήμερα τα όσα ρούχα δεν έρχονται από Κίνα και Μπαγκλαντές ράβονται πλέον στη Βουλγαρία. Το πρωί έβλεπα σε κάποιο κανάλι αφιέρωμα σε μια βιοτεχνία ρούχων της Βορείου Ελλάδος που μετακόμισε το εργοστάσιο στη βουλγαρία για να πληρώνει 350 ευρώ max μισθό όταν εδώ πλήρωνε 1500. Να μιλήσουμε για μεγαλοκαρχαρίες τύπου Λαναρά που εισέπραξε και επιδοτήσεις απ' το Δημόσιο για να μην κλείσει τα εργοστάσια αλλά εκείνος τα πήγε στα Βαλκάνια? Μήπως είναι κι ένας από εκείνους τους μεγαλοοφειλέτες μπαταχτσήδες με τους παχυλούς λογαριασμούς στην Ελβετία και τα παχυλά χρέη στην Ελλάδα? Διόλου απίθανο.

Και πάλι εύχομαι να βρει σύντομα δουλειά ο άνθρωπος. Δυστυχώς δεν έχω καθόλου γνωριμίες στη Β. Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει άλλος τρόπος να βοηθήσω πες το.

10. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Ptboul (29-10-10), Vasilis (28-10-10), z3 2.2 (28-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μακαρι και απο εμενα να βρεθει κατι γρηγορα!ανταξιο οπως λεει ο S8N των προσδοκιων του Πατερα σου, ειναι και λιγο θεμα τυχης.
    Ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω μιας και η γυναικα μου ειναι απολυμενη εδω και κατι μηνες.
    Το παλευουμε παντως να μη πανικοβληθουμε ως ποτε να δουμε...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιώργη...στα έπιπλα τι ακριβώς έχει κάνει ο πατέρας σου???
    επειδή είμαι της δουλειάς, ίσως να βρούμε κάτι...δουλεύω με
    πολούς επιπλοποιούς και ίσως κάτι βρεθεί...δυστηχώς και εγώ
    μόλις τελείωσα με τις περικοπές... χειρότερο πράγμα δεν υπάρχει
    απο το να λές σε έναν άνθρωπο κατάμουτρα πως πρέπει να
    σταματήσει την εργασία...τες πα πές μου τι σχέση είχε με το
    έπιπλο να δώ και εγώ αν ψάχνει κάποιος για υπάλληλους.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι και απο εμενα να βρεθει κατι γρηγορα!ανταξιο οπως λεει ο S8N των προσδοκιων του Πατερα σου, ειναι και λιγο θεμα τυχης.
    Ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω μιας και η γυναικα μου ειναι απολυμενη εδω και κατι μηνες.
    Το παλευουμε παντως να μη πανικοβληθουμε ως ποτε να δουμε...
    Όλοι έχουμε από μια τέτοια ιστορία στην οικογένεια. Κι εμένα η γυναίκα μου είναι από τα τέλη Αυγούστου χωρίς δουλειά. Τουλάχιστον συνέπεσε με την εγκυμοσύνη, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Για όσους αναρωτιούνται πόσο νόμιμο είναι να απολύσεις έγκυο, θα πω μια λέξη: ΜΠΛΟΚΑΚΙ.

14. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Ptboul (29-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι έχουμε από μια τέτοια ιστορία στην οικογένεια. Κι εμένα η γυναίκα μου είναι από τα τέλη Αυγούστου χωρίς δουλειά. Τουλάχιστον συνέπεσε με την εγκυμοσύνη, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Για όσους αναρωτιούνται πόσο νόμιμο είναι να απολύσεις έγκυο, θα πω μια λέξη: ΜΠΛΟΚΑΚΙ.
    Εννοεις οτι πληρωνταν με μπλοκ αποδηξεων σαν εξωτερικος συνεργατης?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP