Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 91

Θέμα: Βενζινες.....!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά να συμπληρώσω ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην ποιότητα, είναι και στην ποσότητα. Εγώ έχω μετρητή λίτρων (ACM module - έξτρα εξάρτημα της BMW) και έχω διαπιστώσει ότι τα βενζινάδικα που βάζουν τη "σωστή" ποσότητα είναι ελάχιστα, και δεν μιλάω για 1 λίτρο σε κάθε γέμισμα..
    εχεις δικιο φιλε αλλα λαβε υποψιν σου και την διαφορα θερμοκρασιας (ασταθμιτος παραγοντας ) οποτε ο μοτζουλειτορ του αυτοκινητου σου ειναι κατα προσεγγιση σωστος..κατα προσεγγιση υπολογιζεις και με το μυαλο..

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις δικιο φιλε αλλα λαβε υποψιν σου και την διαφορα θερμοκρασιας (ασταθμιτος παραγοντας ) οποτε ο μοτζουλειτορ του αυτοκινητου σου ειναι κατα προσεγγιση σωστος..κατα προσεγγιση υπολογιζεις και με το μυαλο..
    Οκ να το δεχτώ, αλλά διαφορά θερμοκρασίας με απόκλιση από 0 ως 6 λίτρα στα 50 ....ανάλογα το βενζινάδικο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ να το δεχτώ, αλλά διαφορά θερμοκρασίας με απόκλιση από 0 ως 6 λίτρα στα 50 ....ανάλογα το βενζινάδικο?
    στα 50 λιτρα αν εχει πολυ κρυο εξω (0-5 κελσιου) γυρω στα 2-3 λιτρα ειναι ενταξει να ξερεις...

επισης το αντιθετο συμβαινει το καλοκαιρι...αλλα τοτε ειναι που κλεβει παραπανω ο βενζινας..και την απατη του την ψιλοαντισταθμιζει η ανεβασμενη θερμοκρασια (30-40 κελσιου)..να ξερεις αλλη φορα..και αν εισαι σιγουρος οτι σε εκλεψε καντον ρομπα..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP