Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Πάλι "ΟΧΙ" ;!

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή Πάλι "ΟΧΙ" ;!

Αν και πέρασαν 70 χρόνια απο το "ιστορικό ΟΧΙ" του οποίου την επέτειο γιορτάζουμε σήμερα, αυτή η ανάγκη για να πούμε ΟΧΙ μου μοίαζει να είναι πιο επίκερη απο οποιαδήποτε άλλη περίσταση μέσα σ΄αυτές τις δεκαετίες.

Αυτό που με στεναχωρεί, έτσι όπως πάει το πράμα, είναι ότι τα μεγαλύτερα ΟΧΙ αναγκαζόμαστε να τα πούμε στους εαυτούς μας, χωρίς να είμαστε οι ουσιαστικοί υπαίτιοι της κατάστασης αυτής.
    Νομίζω καταλαβαινόμαστε...

Έλεγα να μην πάω να ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές, μετά όμως σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να μπορέσω να πώ κι εγώ ένα ΟΧΙ.

Προβληματιστείτε ξανά και ξανά και αποφασίστε.
    Έχουμε ακόμα κάποια "δύναμη"...

2. The Following 4 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

paganis (28-10-10), Ptboul (29-10-10), Samaro (28-10-10), Stefanos_Cool (28-10-10)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Αυτο που βλεπω ειναι οι μαθητικες παρελασεις ,καθως παιρνουν μπροστα απο τη πολιτικη, στρατιωτικη και εκκλησιαστικη ηγεσια να γερνουν τα κεφαλια τους και να τους κοιτουν (οπως επιβαλλεται).

ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ....

4. The Following 4 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

NickE60 (28-10-10), paganis (28-10-10), Thomelef (28-10-10), z3 2.2 (28-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και πέρασαν 70 χρόνια απο το "ιστορικό ΟΧΙ" του οποίου την επέτειο γιορτάζουμε σήμερα, αυτή η ανάγκη για να πούμε ΟΧΙ μου μοίαζει να είναι πιο επίκερη απο οποιαδήποτε άλλη περίσταση μέσα σ΄αυτές τις δεκαετίες.

Αυτό που με στεναχωρεί, έτσι όπως πάει το πράμα, είναι ότι τα μεγαλύτερα ΟΧΙ αναγκαζόμαστε να τα πούμε στους εαυτούς μας, χωρίς να είμαστε οι ουσιαστικοί υπαίτιοι της κατάστασης αυτής.

Έλεγα να μην πάω να ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές, μετά όμως σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να μπορέσω να πώ κι εγώ ένα ΟΧΙ.

Βαγγελη, φανταζομαι οχι θες να πεις ψηφιζοντας κατι αλλο εκτος απο τους λαλακες.
    Γιατι εν εννοεις οτι δεν θα ψηφισεις ειναι σαν να τους βοηθας.....φαντασου οτι θα ψηφισουν ολοι οι βολεψακιδες καρεκλοκενταυροι, οποτε και με μικρο ποσοστο καποιος απο αυτους παλι θα κυβερνα......αυτο που θελουν ειναι μαυρο και ψηφο αλλου, να τους κοπουν τα ποδια!!!!!

Τωρα το θεμα ειναι ψηφο που????? υπαρχει κανας αξιος??? ΜΠΑΑΑΑΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

paganis (28-10-10), Panos 316T (29-10-10), Thomelef (28-10-10), ΦΑΝΗΣ (29-10-10)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη, φανταζομαι οχι θες να πεις ψηφιζοντας κατι αλλο εκτος απο τους λαλακες.
    Γιατι εν εννοεις οτι δεν θα ψηφισεις ειναι σαν να τους βοηθας.....φαντασου οτι θα ψηφισουν ολοι οι βολεψακιδες καρεκλοκενταυροι, οποτε και με μικρο ποσοστο καποιος απο αυτους παλι θα κυβερνα......αυτο που θελουν ειναι μαυρο και ψηφο αλλου, να τους κοπουν τα ποδια!!!!!

Τωρα το θεμα ειναι ψηφο που????? υπαρχει κανας αξιος??? ΜΠΑΑΑΑΑ
    Το ίδιο λέμε

8. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Z4 DCT (28-10-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτη την φορα , ας στειλουμε ενα βροντερο οχι στους δυο μεγαλους...που τοσο καιρο μοιραζονται την πιτα! ας στηριξουμε...τους ανεξαρτητους...και ας μην αδιαφορησουμε για το εκλογικο μας δικαιωμα! εδω και χρονια...δεν συμμετεχω ενεργα στα πολιτικα...αυτην την φορα ομως, το θεμα ειναι σημαντικο!! μαλιστα , αυτην την φορα...ενθαρρυνα την γυναικα μου να κατεβει ως δημοτικος συμβουλος στον δημο του πειραια....με υποψηφιο δημαρχο, καποιον που ισως δεν εχει τις πιθανοτητες να βγει..λογω μη στηριξης του απο τα μεγαλα κομματα( ειναι ανεξαρτητος)...αλλα γνωριζω πολυ καλα πως αν του δινοταν η ευκαιρια, θα προσπαθουσε για το καλυτερο!

10. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

ghost-rider (28-10-10), VanVIC (28-10-10)

Περιοχή
    5-ELH
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όλη την δύναμη ΕΜΕΙΣ την έχουμε, απλά ο κόσμος δεν το ξέρει γιατί τον έχουν κοιμίσει...

ΟΧΙ στην αποχή από τις κάλπες ΠΡΕΠΕΙ να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΧΙ

μπράβο 6κύλινδρε για το θέμα σου, ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!!!!!!!!!!!!!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν ακουσε κανεις ειδησεις στον σκαι...σημερα συζηταγανε στην κομισιον....στα κρατη που εχουν ξεφυγει απο το συμφωνο...να αρθει το δικαιωμα ψηφου!! εισηγητης της προτασης για ακομα μια φορα...η προσφιλης μας γερμανιας, με συμμαχο την αλλη αγαπητη μας γαλλια...

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και πριν 70 χρόνια με τους Γερμανούς "παλευαμε" αλλά όσο κι αν νομίσαμε ότι τους διώξαμε, τελικά αυτοί ποτέ δεν έφυγαν κι η ιστορία επαναλλαμβάμεται...

14. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Ptboul (29-10-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και πριν 70 χρόνια με τους Γερμανούς "παλευαμε" αλλά όσο κι αν νομίσαμε ότι τους διώξαμε, τελικά αυτοί ποτέ δεν έφυγαν κι η ιστορία επαναλλαμβάμεται...
    οι γερμανοι ξαναρχονται...

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι γερμανοι ξαναρχονται...
    Οι γερμανοι δεν εφυγαν ποτε.....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα