χαχαχα επρεπε να την παρεις να της κανεις μια σβουρα καλη και να του πεις ρε συ ευτυχως που το καταλαβα και δεν εφυγα...αυτο δεν ειναι το δικο μου χαχαχαχα πλεον σου δινουν χαρτακι - μπρελοκ..μαλλον για να μην γινονται τετοια λαθη..
χαχαχα επρεπε να την παρεις να της κανεις μια σβουρα καλη και να του πεις ρε συ ευτυχως που το καταλαβα και δεν εφυγα...αυτο δεν ειναι το δικο μου χαχαχαχα πλεον σου δινουν χαρτακι - μπρελοκ..μαλλον για να μην γινονται τετοια λαθη..
Αυτό μου έφερε στο μυαλό το joyride του παρκαδόρου με τη Ferrari 250GT California στην ταινία Ferris Bueller's day off:
https://www.youtube.com/watch?v=_S7A...eature=related
Monsta (27-10-10)
Ακομα και το sierra που ειχα, ποτε δεν εδινα κλειδι σε παρκαδορο..Που ξερω τι κουμασι ειναι ο αλλος για να του εμπιστευθω ετσι απλα το αμαξι που δουλεψα με κοπο για να το παρω..Το παρκερνω οπου με υποδειξει και οσο για τα 5 ευρω ζηταω αποδειξη..
Σε υπαιθριο παρκινγκ στη θεσσαλονικη πηγα να παρκαρω και με λεει ο παρκαδορος "μας δινεται το κλειδι και το παρκερνουμε εμεις" και απανταω "γιατι εισαι καλυτερος οδηγος?εχεις κανει εξειδικευση στο παρκαρισμα?"
Κλειδι σε κανεναν και για κανενα λογο..ειτε ειναι απλο αμαξι,ειτε καποιο πολυτελες και ακριβο
Εχει γραφτεί αυτό στο φορουμ απο κάποιον πριν λιγο καιρό. Αφορά το πάρκινγκ της πλατειας Κολωνακίου
Τα τελευταια χρονια εχει παραγινει το κακο με τους παρκαδωρους που "πρεπει" να εχουν τα κλειδια του αυτοκινητου, και, με τα "πληρωτα" πεζοδρομια ή τους "ιδιωτικους χωρους" που απεκτησε καθε μαγαζι ξαφνικα.
Ολοι εχουμε να πουμε απο καποια/καποιες ιστοριες/σκηνικα σχετικα με αυτο το θεμα.
Στο Balux το house (μπαινωντας) αν δεν θες να αφησεις κλειδι, σε στελνουν πιο κατω σε κατι χωραφια στου δι@ολου τη μανα σε σχεση με την καφετερια.
(Το αναφερω γιατι πηγαινω κ ειναι κουραστικο καθε φορα....![]()
)
Προσωπικα, οταν πηγαινω πλεον σε τετοια μερη με το δικο μου αυτοκινητο, δεν το αφηνω σε αλλου τα χερια με τα κλειδια ελευθερος να κανει οτι θελει.
Ακομα και ενα "απλο-σε-σχεση-με-τα-πολυτελη-τετρατροχα" Hyundai, εχει την αξια του αν γινει/παθει το παραμικρο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 28-10-10 στις 01:40
στο μπαλουξ το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει ταριφα στον παρκαδορο...αφηνεις αν θες και οσα θες...εγω δεν πληρωνω παντως γιατι δουλευα και ουτε τα κλειδια μου ζητανε...βισμα!
Εεε αδικια αυτο! Αλλα ετσι παει.. χαχαχα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 28-10-10 στις 01:52