Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 43

Θέμα: Εφορευτική Επιτροπή

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας κοιτάξουν πρώτα όλοι αυτοί που μας έχουν πιει το αίμα τόσα χρόνια τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ υποχρεώσεις και μετά βλέπουμε και τις δικές μας!!

καλά το ότι κάρφωσες κάποιον που είχε τα @@ να μην πάει ενώ εσύ την ''πάτησες'' από φόβο και πήγες απαξιώ να το σχολιάσω!!
    Έκανα πολύ καλά που τον κάρφωσα και δε μετανιώνω καθόλου, αφού ήταν υποχρεωμένος να έρθει και έκανε την πάπια, κάτι που επιβάρυνε τόσο εμένα όσο και τους άλλους 3 που είχαν έρθει και δεν ξεκουραστήκαμε ούτε 1 ώρα, ενώ αν ήταν και τα 8 άτομα θα ήμασταν όλοι πιο ξεκούραστοι.
    Και στην τελική αν ήταν τόσο μάγκας, να έλεγε ότι δεν ήρθε στην εφορευτική από επιλογή και όχι 1002 μαλ...ες που είπε όταν έγινε ρόμπα.
    Ψιλά γράμματα αυτά όμως, αφού με τη λογική σου αυτός είχε @@.

Επίσης, αν εγώ πήγαινα μόνο από φόβο, τότε τώρα που ξέρω ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται να έχω καμία κυρωσή, δεν θα έπρεπε να ξαναπάω αν με καλέσουν.
    Είπα όμως ότι θα ξαναπήγαινα, επειδή το θεωρώ χρέος μου.
    Αλλά αυτό μάλλον το πέρασες στο ντούκου ή εσκεμμένα το απαξίωσες.
    Πάλι ψιλά γράμματα.

Και κάτι τελευταίο. Κανείς δεν χαίρεται να είναι κάπου από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ (ίσως και πιο αργά). ΟΛΟΙ έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    ΠΡΕΠΕΙ όμως κάποιος να το κάνει και αν είχες την ατυχία να είσαι εσύ αυτός ο κάποιος, είναι χρέος σου να το κάνεις.
    Τώρα το να σου φταίει η άδικη η κενωνία και το αφεντικό που σε πήζει στη δουλειά και δε σου αφήνει ελεύθερο χρόνο κλπ κλπ, τα καταλαβαίνω σαν δικαιολογίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παίρνω στα σοβαρά, όταν μιλάμε για 1 μέρα ανά 4 χρόνια.
    Επαναλαμβάνω, σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αλλά όσο δεν είναι σε αυτόν που κάνει την πάπια, άλλο τόσο δεν είναι σε αυτόν που πήγε και ήταν σωστός στις υποχρεώσεις του.
    Απλά βλέπεις, όλοι όσοι δεν παρίστανται έχουν κάποιο σοβαρό λόγο (που κατά κανόνα είναι να κοιμηθούν, να δουν μπάλα, να πάνε για καφέ κλπ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν πραγματικά λόγο αν και αυτοί πάντα ενημερώνουν έγκαιρα και δεν το παίζουν φαντομάδες) και τα κορόιδα που πάνε είναι οι αργόσχολοι της κοινωνίας.
    Συνήθως όμως, στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο.

Απ'ό,τι φαίνεται υπάρχουν πάντα κάποιοι που βγάζουν το φίδι από την τρύπα για εμάς και εμείς το παίζουμε αδικημένοι της ζωής αλλά και απόλυτοι κριτές των πάντων, ξέροντας μόνο να σχολιάζουμε να απαξιώνουμε και να απαιτούμε, χωρίς και οι ίδιοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα ακόμα και σε απλά πράγματα όπως είναι το να παρεβρεθείς σε μια εφορευτική επιτροπή αν έχεις λάβει πρόσκληση.
    Συχνό ελληνικό φαινόμενο...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

BILL007 (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10), Ptboul (26-10-10)

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

όσες φορές πήγα εγώ έκατσα απο το πρωί ως το βράδυ χωρίς να με αντικαταστήσουν αλλά δεν το μετανιωσα
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

4. The Following 2 Users Say Thank You to bimmer-corfu For This Useful Post:

gkaras (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε μου άκου, για χρόνια με έβαζαν πάντα μα πάντα εφορευτική και πάντα πήγαινα.
    Ε, μια φορά σταμάτησα και δεν ξαναπήγα, την επόμενη φορά πάλι δεν πήγα, την επόμενη πάλι δεν πήγα και στο τέλος σταμάτησαν να με καλούν. Τίποτα δεν τρέχει.

Μπορούν να στείλουν αστυνομικό να σε πάει σηκωτό στο εκλογικό κέντρο. Το κάνουν όταν δεν μαζεύουν άτομα για την εφορευτική.
    Μην κοιμηθείς σπίτι και μην πας να ψηφίσεις αν αποφασίσεις να μην πας στην εφορευτική.

Γνώμη μου όμως είναι να πας αν δεν έχεις ξαναπάει. Είναι καλή εμπειρία
    Γιατι υπαρχει περιπτωση να μπουνε μες το σπιτι μου να με ψαξουνε απλως δε θα βγω!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    To κακο ξες ποιο ειναι??? Οτι εχεις δικιο!!!
    Αλλα σκεψου την αηδια που νιωθει ο μεσος Ελληνας για αυτο το κρατος πια....
    Ολοι δικιο εχουμε αλλα....

Κοίταξε, πλέον για εμένα ΔΕΝ υπάρχει κράτος.-

ΑΠΛΑ τα πράγματα.

Από την στιγμή όμως που μπορώ εγώ να κάνω κάτι δωρεάν για να διευκολύνω τον συνάδελφό / συνάνθρωπό μου με το να κάνω το χρέος μου (η λέξη χρέος έχει να κάνει με ιδεολογικές μου πεποιθήσεις, άλλος μπορεί να το πει νταβατζιλίκι κτλ κτλ, σεβαστό, το θέμα είναι να συννενοούμαστε) γιατί να μην πάω.

ΥΓ:Επίσης με δελεάζει ΑΠΙΣΤΕΥΑ ότι ΕΚΕΙΝΗ την ημέρα η ψηφοφορική μου δυνατότητα έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με το πόσους ψήφους θα περάσουν από τα χέρια μου.-
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχουν χιλιες δυο υπηρεσιες που ολα τα ΣΚ του χρονου ειναι κλειστες θα μπορουσε το κρατος να χρησιμοποιησει καποιους απο αυτους τους υπαλληλους ως εφορευτικη επιτροπη, μια φορα στα τεσσερα χρονια δεν χαθηκε ο κοσμος...
    Οταν ομως βλεπεις ολοι να παιρνουν εκλογικες επιδοτησεις και επιδοματα,ακομα και αν δεν εμπλεκονται πουθενα με τις εκλογες, τοτε γιατι ο πολιτης θα πρεπει να ειναι το κοροιδο που μεσα εκει θα ειναι ο μονος που θα χασει ολη την ημερα του, θα του σπασουν τα νευρα οι αντιπροσωποι των κομματων,θα μπει το πρωι με την ανατολη και θα φυγει πολυ αργα τη νυχτα...
    Ενα κρατος που κανει τα παντα για να μου δυσκολευει τη ζωη, που μου παρεχει ψιχουλα απο πλευρας κοινωνικης υποδομης,που με θεωρει και με φωναζει κλεφτη,που το αυτονοητο ειναι διακαης ποθος και διεκδικηση απο τους πολιτες, ενα τετοιο κρατος να μην εχει απαιτησεις απο τη συμπεριφορα των πολιτων του γιατι αυτο τους τη ΔΙΔΑΞΕ...
    Και με το ο πολίτης να γίνει ίδιος με τις υπηρεσίες και τα άτομα που χλευάζει είναι λύση;

Ελπίζω τουλάχιστον οι άντρες που καλέστηκαν εφορευτική επιτροπή (όχι επαναλαμβανόμενα γιατί καταντάει κοροϊδία) και ΔΕΝ πήγαν, για να είναι συνεπείς στις θέσεις και τις απόψεις τους, να ΜΗΝ έχουν πάει και στρατό, όχι επειδή δεν μπορούσαν αλλά πάλι επειδή δεν ήθελαν.

ΥΓ2:και για να ξεκαθαρίζω. Δεν θέλω να προσβάλλω κανένα, απλά δε μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να κράζει άτομα και συμπεριφορές και όταν έρχεται η ώρα το ΑΤΟΜΟ (σαν άτομο) να κάνει την διαφορά (να προσφέρει δλδ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ) να κάνει ό,τι κάνουν οι υπόλοιποι και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να μην δέχεται να μπει στο ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ καζάνι με αυτούς που κράζει.

7. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Driver M (26-10-10), gkaras (26-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    όσες φορές πήγα εγώ έκατσα απο το πρωί ως το βράδυ χωρίς να με αντικαταστήσουν αλλά δεν το μετανιωσα
    Και προσωπικά και δημόσια χαίρομαι και είμαι περήφανος που έχω τέτοιους συνανθρώπους.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλες οι θεωριες αλλα καποιοι που γραφουν εδω ουτε καν στρατο εχουν παει (μιας και κατι ειπωθηκε) ουτε ΕΝΑ μεροκαμματο δεν εχουν βγαλει ακομα (μιας και ειπωθηκε κατι για εργοδοτες),ουτε φυσικα προς το παρον εχουν δικη τους οικογενεια να μην μας πολυζαλιζουν λοιπον ,ΔΕΝ ειμαστε στο ιδιο επιπεδο ολοι.
    Τελικα αν μου ερθει κανενα χαρτι θα παω μονο και μονο για να αισθανθω πως εκανα το χρεος μου
    Σε ποιον ομως????

oldkar συμφωνω και εννοειτε πως αυτο που εγραψα για χρηματικη απολαβη δεν ηταν βεβαια ττπ αλλο απο πλακα,εξαλου χρωσταμε πολλα....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

10. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και με το ο πολίτης να γίνει ίδιος με τις υπηρεσίες και τα άτομα που χλευάζει είναι λύση;.
    Οχι βεβαια!!!
    και εκει ελλοχευει ο κινδυνος για το μελλον ενος λαου...
    αλλα...

Ελπίζω τουλάχιστον οι άντρες που καλέστηκαν εφορευτική επιτροπή (όχι επαναλαμβανόμενα γιατί καταντάει κοροϊδία) και ΔΕΝ πήγαν, για να είναι συνεπείς στις θέσεις και τις απόψεις τους, να ΜΗΝ έχουν πάει και στρατό, όχι επειδή δεν μπορούσαν αλλά πάλι επειδή δεν ήθελαν..

Το συστημα ειναι καπως σαν το στρατο με τις κλησεις για επανεκπαιδευση, οσοι πηγαινουν μια φορα ,τους καλουν και τους ξανακαλουν.
    Ενω αυτοι που δεν πηγαινουν σπανια ξαναπαιρνουν χαρτι για ασκησεις κλπ...
    Τωρα Λευτερη και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης!! δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια σχεση, οι εφορευτικες επιτροπες με την αρνηση καταταξης...

Επειδη ειναι παντως,μεγαααλη κουβεντα και γιατι οχι να την κανουμε,παντα μεσα απο το διαλογο βγαινει και κατι εποικοδομητικο!!!
    Προσωπικα δινω απολυτο αλλοθι σε οιονδηποτε για οποιο λογο εχει (την σοβαροτητα δεν θα τη κρινω εγω) να μην γουσταρει να συμμετεχει σε μια εφορευτικη επιτροπη... οταν την ιδια στιγμη για αυτες τις εκλογες επιδοτουνται
    Υπαλληλοι υπ.Εσωτερικων,Νομαρχιων,δη ων,Αστυνομια ,Λιμενικο Πυροσβεστικη,ελεγκτες δημοσιας διοικησης ,δικαστικοι αντιπροσωποι και ενας Θεος ξερει ποσοι ακομα, που οι περισοτεροι απο αυτους ουτε για να ψηφισουν δεν θα πανε.
    Μη γραψω αναλυτικα... και αν εχω "μοιρασει" κανα επιδομα σε καποια ειδικοτητα και δεν το λαμβανει ας με συγχωρησει...
    Παντως για την γενικοτερη απαξιωση των εκλογων και του εκλογικου δικαιωματος... ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Πολιτης!

12. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

330Ci (26-10-10), katsaraios (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

η πικρη αληθεια ειναι πως το κρατος τραβαει κοσμο κυριακατικα απο τα χαραματα μεχρι αργα το βραδυ για να κανει μια δουλεια που καποιος πρεπει να την κανει δεν διαφωνω πανω σε αυτο. εγω προσωπικα δεν θα πηγενα με την καμια να κανω το μακακα εκει περα και διπλα μου να χω τοσους δικαστικους αντιπροσωπους οι οποιοι να αμοιβονται με 1000 ευρω μπορει και περισσοτερα αν θυμαμαι καλα -οποιος ξερει τις ακριβεις αμοιβες ας το γραψει για μια μερα δουλεια και με πληρωμενα μαλιστα τα εξοδα μετακινησης για επαρχια. Ε ΟΧΙ ας δωσει και στους υπολοιπους 50 η και 100 ευρω ακομα για την μερα που χανουν για να βγουν εις περας οι εκλογες και ασ δωσει 100 ευρω λιγοτερα στα λαμογια τους δικηγορους και τους δικαστικους που εκτελουν χρεη δικαστικου αντιπροσωπου και αμοιβονται με ενα μηνιατικο για μια μερας δουλεια

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλες οι θεωριες αλλα καποιοι που γραφουν εδω ουτε καν στρατο εχουν παει (μιας και κατι ειπωθηκε) ουτε ΕΝΑ μεροκαμματο δεν εχουν βγαλει ακομα (μιας και ειπωθηκε κατι για εργοδοτες),ουτε φυσικα προς το παρον εχουν δικη τους οικογενεια να μην μας πολυζαλιζουν λοιπον ,ΔΕΝ ειμαστε στο ιδιο επιπεδο ολοι.
    Τελικα αν μου ερθει κανενα χαρτι θα παω μονο και μονο για να αισθανθω πως εκανα το χρεος μου
    Σε ποιον ομως????

oldkar συμφωνω και εννοειτε πως αυτο που εγραψα για χρηματικη απολαβη δεν ηταν βεβαια ττπ αλλο απο πλακα,εξαλου χρωσταμε πολλα....

Κοίτα, είμαι εθελοντής αιμοδότης, εθελοντής δότης αιμοπεταλίων, σκέφτομαι και για δωρητής οργάνων, συμμετέχω σε ομάδες δασοπροστασίας στον δήμο μου, και γενικά όπου και όποτε μπορώ συμμετέχω εθελοντικά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλώντας κάνοντας τα παραπάνω νιώθω ότι κάνω το χρέος μου σε ΕΜΕΝΑ, μετά στον ενσυνείδητο πολίτη και μετά στο μ@λ@κ@ το λαμόγιο τον χ,ψ ο οποίος ( πιθανώς και να) εκμεταλλεύεται τον κόπο μου.

Σωστά και δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο όλοι, και προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, το να βγαίνει κάτι καλό όμως έστω και από τέτοια άτομα δε θεωρώ ότι είναι αδύνατο, το αλόγιστο κράξιμο είναι που μου τη σπάει... έχεις δίκιο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι βεβαια!!!
    και εκει ελλοχευει ο κινδυνος για το μελλον ενος λαου...
    αλλα...

Το συστημα ειναι καπως σαν το στρατο με τις κλησεις για επανεκπαιδευση, οσοι πηγαινουν μια φορα ,τους καλουν και τους ξανακαλουν.
    Ενω αυτοι που δεν πηγαινουν σπανια ξαναπαιρνουν χαρτι για ασκησεις κλπ...
    Τωρα Λευτερη και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης!! δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια σχεση, οι εφορευτικες επιτροπες με την αρνηση καταταξης...

Επειδη ειναι παντως,μεγαααλη κουβεντα και γιατι οχι να την κανουμε,παντα μεσα απο το διαλογο βγαινει και κατι εποικοδομητικο!!!
    Προσωπικα δινω απολυτο αλλοθι σε οιονδηποτε για οποιο λογο εχει (την σοβαροτητα δεν θα τη κρινω εγω) να μην γουσταρει να συμμετεχει σε μια εφορευτικη επιτροπη... οταν την ιδια στιγμη για αυτες τις εκλογες επιδοτουνται
    Υπαλληλοι υπ.Εσωτερικων,Νομαρχιων,δη ων,Αστυνομια ,Λιμενικο Πυροσβεστικη,ελεγκτες δημοσιας διοικησης ,δικαστικοι αντιπροσωποι και ενας Θεος ξερει ποσοι ακομα, που οι περισοτεροι απο αυτους ουτε για να ψηφισουν δεν θα πανε.
    Μη γραψω αναλυτικα... και αν εχω "μοιρασει" κανα επιδομα σε καποια ειδικοτητα και δεν το λαμβανει ας με συγχωρησει...
    Παντως για την γενικοτερη απαξιωση των εκλογων και του εκλογικου δικαιωματος... ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Πολιτης!
    Αν έδωσα λαβή ότι βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με συγχωρείς ειλικρινά.

Σωστά όλα που λες και τα γνωρίζω, αυτό όμως πιστεύω ότι δεν αλλάζει την ηθική υποχρέωση που θα νιώσω εγώ όταν και αν μου έρθει τέτοιο χαρτί.

Αυτό λέω μόνο και υπονοώ ότι θεωρώ ψιλοχαζομάρα το να προτρέπουμε τον άλλον ΕΞΑΡΧΗΣ να μην πάει εφορευτική και να σκεφτεί χίλιες 2 δικαιολογίες.

Θεωρώ πιο ντόμπρο το να μην πάει κανείς γιατι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ παρά να σκεφτεί ένα κάρο μηχανοραφίες που πρώτα από όλα δεν τιμούν αυτόν.

15. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

katsaraios (26-10-10), Nino (26-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έδωσα λαβή ότι βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με συγχωρείς ειλικρινά.

.
    Οχι βεβαια και ουτε φανταστηκα κατι τετοιο.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP