Κοίταξε, πλέον για εμένα ΔΕΝ υπάρχει κράτος.-
ΑΠΛΑ τα πράγματα.
Από την στιγμή όμως που μπορώ εγώ να κάνω κάτι δωρεάν για να διευκολύνω τον συνάδελφό / συνάνθρωπό μου με το να κάνω το χρέος μου (η λέξη χρέος έχει να κάνει με ιδεολογικές μου πεποιθήσεις, άλλος μπορεί να το πει νταβατζιλίκι κτλ κτλ, σεβαστό, το θέμα είναι να συννενοούμαστε) γιατί να μην πάω.
ΥΓ:Επίσης με δελεάζει ΑΠΙΣΤΕΥΑ ότι ΕΚΕΙΝΗ την ημέρα η ψηφοφορική μου δυνατότητα έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με το πόσους ψήφους θα περάσουν από τα χέρια μου.-
Και με το ο πολίτης να γίνει ίδιος με τις υπηρεσίες και τα άτομα που χλευάζει είναι λύση;
Ελπίζω τουλάχιστον οι άντρες που καλέστηκαν εφορευτική επιτροπή (όχι επαναλαμβανόμενα γιατί καταντάει κοροϊδία) και ΔΕΝ πήγαν, για να είναι συνεπείς στις θέσεις και τις απόψεις τους, να ΜΗΝ έχουν πάει και στρατό, όχι επειδή δεν μπορούσαν αλλά πάλι επειδή δεν ήθελαν.
ΥΓ2:και για να ξεκαθαρίζω. Δεν θέλω να προσβάλλω κανένα, απλά δε μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να κράζει άτομα και συμπεριφορές και όταν έρχεται η ώρα το ΑΤΟΜΟ (σαν άτομο) να κάνει την διαφορά (να προσφέρει δλδ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ) να κάνει ό,τι κάνουν οι υπόλοιποι και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να μην δέχεται να μπει στο ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ καζάνι με αυτούς που κράζει.
Οχι βεβαια!!!
και εκει ελλοχευει ο κινδυνος για το μελλον ενος λαου...
αλλα...
Ελπίζω τουλάχιστον οι άντρες που καλέστηκαν εφορευτική επιτροπή (όχι επαναλαμβανόμενα γιατί καταντάει κοροϊδία) και ΔΕΝ πήγαν, για να είναι συνεπείς στις θέσεις και τις απόψεις τους, να ΜΗΝ έχουν πάει και στρατό, όχι επειδή δεν μπορούσαν αλλά πάλι επειδή δεν ήθελαν..
Το συστημα ειναι καπως σαν το στρατο με τις κλησεις για επανεκπαιδευση, οσοι πηγαινουν μια φορα ,τους καλουν και τους ξανακαλουν.
Ενω αυτοι που δεν πηγαινουν σπανια ξαναπαιρνουν χαρτι για ασκησεις κλπ...
Τωρα Λευτερη και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης!! δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια σχεση, οι εφορευτικες επιτροπες με την αρνηση καταταξης...
Επειδη ειναι παντως,μεγαααλη κουβεντα και γιατι οχι να την κανουμε,παντα μεσα απο το διαλογο βγαινει και κατι εποικοδομητικο!!!
Προσωπικα δινω απολυτο αλλοθι σε οιονδηποτε για οποιο λογο εχει (την σοβαροτητα δεν θα τη κρινω εγω) να μην γουσταρει να συμμετεχει σε μια εφορευτικη επιτροπη... οταν την ιδια στιγμη για αυτες τις εκλογες επιδοτουνται
Υπαλληλοι υπ.Εσωτερικων,Νομαρχιων,δη ων,Αστυνομια ,Λιμενικο Πυροσβεστικη,ελεγκτες δημοσιας διοικησης ,δικαστικοι αντιπροσωποι και ενας Θεος ξερει ποσοι ακομα, που οι περισοτεροι απο αυτους ουτε για να ψηφισουν δεν θα πανε.
Μη γραψω αναλυτικα... και αν εχω "μοιρασει" κανα επιδομα σε καποια ειδικοτητα και δεν το λαμβανει ας με συγχωρησει...
Παντως για την γενικοτερη απαξιωση των εκλογων και του εκλογικου δικαιωματος... ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Πολιτης!
330Ci (26-10-10), katsaraios (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10)
η πικρη αληθεια ειναι πως το κρατος τραβαει κοσμο κυριακατικα απο τα χαραματα μεχρι αργα το βραδυ για να κανει μια δουλεια που καποιος πρεπει να την κανει δεν διαφωνω πανω σε αυτο. εγω προσωπικα δεν θα πηγενα με την καμια να κανω το μακακα εκει περα και διπλα μου να χω τοσους δικαστικους αντιπροσωπους οι οποιοι να αμοιβονται με 1000 ευρω μπορει και περισσοτερα αν θυμαμαι καλα -οποιος ξερει τις ακριβεις αμοιβες ας το γραψει για μια μερα δουλεια και με πληρωμενα μαλιστα τα εξοδα μετακινησης για επαρχια. Ε ΟΧΙ ας δωσει και στους υπολοιπους 50 η και 100 ευρω ακομα για την μερα που χανουν για να βγουν εις περας οι εκλογες και ασ δωσει 100 ευρω λιγοτερα στα λαμογια τους δικηγορους και τους δικαστικους που εκτελουν χρεη δικαστικου αντιπροσωπου και αμοιβονται με ενα μηνιατικο για μια μερας δουλεια
Κοίτα, είμαι εθελοντής αιμοδότης, εθελοντής δότης αιμοπεταλίων, σκέφτομαι και για δωρητής οργάνων, συμμετέχω σε ομάδες δασοπροστασίας στον δήμο μου, και γενικά όπου και όποτε μπορώ συμμετέχω εθελοντικά.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλώντας κάνοντας τα παραπάνω νιώθω ότι κάνω το χρέος μου σε ΕΜΕΝΑ, μετά στον ενσυνείδητο πολίτη και μετά στο μ@λ@κ@ το λαμόγιο τον χ,ψ ο οποίος ( πιθανώς και να) εκμεταλλεύεται τον κόπο μου.
Σωστά και δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο όλοι, και προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, το να βγαίνει κάτι καλό όμως έστω και από τέτοια άτομα δε θεωρώ ότι είναι αδύνατο, το αλόγιστο κράξιμο είναι που μου τη σπάει... έχεις δίκιο.
Αν έδωσα λαβή ότι βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με συγχωρείς ειλικρινά.
Σωστά όλα που λες και τα γνωρίζω, αυτό όμως πιστεύω ότι δεν αλλάζει την ηθική υποχρέωση που θα νιώσω εγώ όταν και αν μου έρθει τέτοιο χαρτί.
Αυτό λέω μόνο και υπονοώ ότι θεωρώ ψιλοχαζομάρα το να προτρέπουμε τον άλλον ΕΞΑΡΧΗΣ να μην πάει εφορευτική και να σκεφτεί χίλιες 2 δικαιολογίες.
Θεωρώ πιο ντόμπρο το να μην πάει κανείς γιατι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ παρά να σκεφτεί ένα κάρο μηχανοραφίες που πρώτα από όλα δεν τιμούν αυτόν.
katsaraios (26-10-10), Nino (26-10-10)
εάν κάποιος θεωρεί πως κάνει το χρέος του πηγαίνοντας η θεωρεί τον εαυτό του ''καλό πολίτη'' καλά κάνει και πηγαίνει και δικαίωμα του, αλλά,όσον αφορά εμένα προσωπικά βέβαια, αρνούμαι κατηγορηματικά να με χαρακτηρίζουν άχρηστο η ανίκανο άνθρωποι που το μόνο που ξέρουν για μένα είναι το nickname που χρησιμοποιώ σ'ένα φόρουμ!! Έχω απογοητευτεί και αηδιάσει με το όλο πολιτικό σύστημα και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό για χίλιους δυο λόγους που απλά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να λάβω μέρος σε όλο αυτό! Τις τελευταίες 2 φορές δεν ψήφισα καν διότι θεωρώ πως κάνεις δεν είναι άξιος για την διακυβέρνηση αυτού του τόπου, είναι όλοι κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει όσο και να με ''τσουβαλιάζετε'' εξ'άλλου και το τσουβάλιασμα ελληνική...''πατέντα'' είναι..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Z4 DCT (27-10-10)