Καλησπερα !!!
Θα ηθελα για οσους μονο ξερουν να καταθεσουν την αποψη τους για τα συγκεκριμενα ελαστικα AVON ZZ3.
Εχω ακουσει διαφορα αλλα θα ηθελα αποψη και απο μελη του φορουμ μας που πιθανον να γνωριζουν.
Απο διαφορα βουλκανιζατερ ακουσα απο τους περισσοτερους καλα λογια.
Σε καποιο φιλο λαστιχα του ειπα πως οκ λες μια χαρα ειναι γιατι θες να πουλησεις εχεις καλυτερη τιμη αγορας και μεγαλυτερο κερδος.
Ως φιλος μου ειπε πως αυτο δεν ισχυει και ειπε πως μου λεει αυτο που πραγματικα πιστευει.
Χωρις αυτο να σημαινει βεβαια πως δεν υπαρχουν κλασης ανωτερα ελαστικα αλλα για την τιμη τους και αυτο που προσφερουν θα μεινω ευχαριστημενος.
Αυτο βεβαια που πρεπει να προσεχουμε μου ειπε στα λαστιχα χαμηλου προφιλ για να μην ανοιγουν ειναι η πιεση του ελαστικου που θα πρεπει να ειναι 3 μοναδες πανω σε πιεση αερα απο αυτη που δινει η μαμα εταιρια.
Η τιμη που τα βρηκα ειναι 540 ευρω φορεμενα(απο επαγγελματια του φορουμ μας) τιμη που βεβαια και μονο για δοκιμη με προκαλει να τα δοκιμασω.
Πριν ειχα τα fulda excelero τα οποια θεωρω πως για τη δυναμη του αυτοκινη του δε τα πηγαν καθολου ασχημα,αντιθετως θα ελεγα.