Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 51

Θέμα: Επισκευη playstation 3!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

ρε ψωναρες μη ξεφευγετε.
    Ο ανθρωπος εχει προβλημα και ζηταει μια βοηθεια, μια γνωμη και εσεις μετρατε τις λεντ σας και τα γκειμ σας???

Η αποψη μου για το ζητημα ειναι οτι εφοσον αλλαζοντας παστα δουλεψε, εστω και για λιγο, να ξαναλλαξεις παλι, βαζοντας λιγο μεγαλυτερη ποσοτητα και να προσεξεις να πατησει καλυτερα απο πριν.
    Ακομα ,δε ξερω αν στο επιτρεπει η γεωμετρια του κουτιου, αλλα να προσπαθησεις να το ανοιξεις να δεις αν δουλευει χωρις να το κλεισεις σε κουτι εχοντας μια καλη πηγη ψηξης κοντα του.Αν ειναι προβλημα θερμοκρασιας αυτο που συζηταμε δε θα ξανασβησει.Αν εισαι οκ ετσι, τοτε αντε παρε κανα δυο ανεμιστηρακια πιο δυνατα, κοψε το κουτι και κανε το modding!!!
    Υπαρχουν στο youtube απειρα βιντεακια που πειραζουν τη ψυξη του ps3 & xbox

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακομα ,δε ξερω αν στο επιτρεπει η γεωμετρια του κουτιου, αλλα να προσπαθησεις να το ανοιξεις να δεις αν δουλευει χωρις να το κλεισεις σε κουτι εχοντας μια καλη πηγη ψηξης κοντα του.Αν ειναι προβλημα θερμοκρασιας αυτο που συζηταμε δε θα ξανασβησει.Αν εισαι οκ ετσι, τοτε αντε παρε κανα δυο ανεμιστηρακια πιο δυνατα, κοψε το κουτι και κανε το modding!!!
    Xρηστάρα το θέμα playstation το έχω "σπουδάσει" όπως εσύ με τα iphone που έχεις ασχοληθεί κάργα.
    Δυστηχώς το 60άρι ήταν απο τα χειρότερα σε τέτοια θέματα και συνήθως όταν γίνει το κράου το έκλαψες... Δεν οφελεί σε τίποτα case modding σε αυτή την περίπτωση,εφόσον έχει ηδη "τηγανιστεί" το chip.Case modding κάνεις όταν το πάρεις με τη μια στα χέρια σου και δεις ότι έχεις προβλήματα.
    Δυστηχώς έτσι την έχω πατήσει και εγώ σε πολλά μηχανήματα και πέρα απο κονσόλες.

Υ.Γ γι'αυτό όταν παίρνουμε μια συσκευή κοιτάμε πάντα να μην σηκώνει πουθενά θερμοκρασία,γιατί είναι ύποπτο για την ζωή που θα έχει (βλέπε διάφορα λάπτοπ)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 15:33

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε ψωναρες μη ξεφευγετε.
    Ο ανθρωπος εχει προβλημα και ζηταει μια βοηθεια, μια γνωμη και εσεις μετρατε τις λεντ σας και τα γκειμ σας???

Η αποψη μου για το ζητημα ειναι οτι εφοσον αλλαζοντας παστα δουλεψε, εστω και για λιγο, να ξαναλλαξεις παλι, βαζοντας λιγο μεγαλυτερη ποσοτητα και να προσεξεις να πατησει καλυτερα απο πριν.
    Mακαρι να ηταν αυτο.....θα το προσπαθησω βεβαια ξανανοιγοντας το αλλα.....εαν δεν....τοτε παω για Slim and at the end.....waiting for PS4!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Xρηστάρα το θέμα playstation το έχω "σπουδάσει" όπως εσύ με τα iphone που έχεις ασχοληθεί κάργα.
    Δυστηχώς το 60άρι ήταν απο τα χειρότερα σε τέτοια θέματα και συνήθως όταν γίνει το κράου το έκλαψες... Δεν οφελεί σε τίποτα case modding σε αυτή την περίπτωση,εφόσον έχει ηδη "τηγανιστεί" το chip.Case modding κάνεις όταν το πάρεις με τη μια στα χέρια σου και δεις ότι έχεις προβλήματα.
    Δυστηχώς έτσι την έχω πατήσει και εγώ σε πολλά μηχανήματα και πέρα απο κονσόλες.

Υ.Γ γι'αυτό όταν παίρνουμε μια συσκευή κοιτάμε πάντα να μην σηκώνει πουθενά θερμοκρασία,γιατί είναι ύποπτο για την ζωή που θα έχει (βλέπε διάφορα λάπτοπ)
    Αχ ρε Βασιλη.....δυστυχως (για μας)εχεις δικιο!!!
    Εχει πεσει πολυ διαβασμα στο νετ .......απ'οτι καταλαβα εαν δεν εχεις προλαβει να κανεις αλλαγη παστας πριν το αναθεματισμενοYellow Light τοτε ειναι αργα...σχεδον....υπαρχει μια πιθανοτητα να "αναστησεις" με το θερμοπιστολο τις ηδη πειραγμενες επαφες αλλα μαλλον προσωρινα θα επανακτησεις λειτουργια αλλα μαλλον μονο αυτο.....πολυ σπανια να εχει σωθει το συστημα!

Γραψτε και οτι αλλο θελετε για Playstation3 !!!!!δεν με πειραζει καθολου!!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

Αχ ρε Βασιλη.....δυστυχως (για μας)εχεις δικιο!!!
    Εχει πεσει πολυ διαβασμα στο νετ .......απ'οτι καταλαβα εαν δεν εχεις προλαβει να κανεις αλλαγη παστας πριν το αναθεματισμενοYellow Light τοτε ειναι αργα...σχεδον....υπαρχει μια πιθανοτητα να "αναστησεις" με το θερμοπιστολο τις ηδη πειραγμενες επαφες αλλα μαλλον προσωρινα θα επανακτησεις λειτουργια αλλα μαλλον μονο αυτο.....πολυ σπανια να εχει σωθει το συστημα!

Γραψτε και οτι αλλο θελετε για Playstation3 !!!!!δεν με πειραζει καθολου!!!!
    Aυτό με το θερμοπίστολο είναι τσαρλατανιά λιγάκι.Και για να το πω απλά,δεν πρόκειται να κάνει κάτι ουσιαστικό.Και μην επιμείνεις πολύ σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία γιατί μάλλον θα έχεις ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα...
    Με το να ζεστάνεις το σημείο απλά το κάνεις προσωρινά "αγώγιμο" και παίζει για όση διάρκεια το έχεις ανοιχτό.Μόλις κρυώσει όμως όταν το κλείσεις την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.Δυστηχώς...

Υ.Γ ιδια ακριβώς τεχνική εφαρμόζουν και στα bga chipset απο τις κάρτες γραφικών στα λαπτοπ όταν έχουν θέματα ώστε να τα κάνουν να παίξουν έστω και για μια φορά ακόμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 16:15

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτό με το θερμοπίστολο είναι τσαρλατανιά λιγάκι.Και για να το πω απλά,δεν πρόκειται να κάνει κάτι ουσιαστικό.Και μην επιμείνεις πολύ σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία γιατί μάλλον θα έχεις ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα...
    Με το να ζεστάνεις το σημείο απλά το κάνεις προσωρινά "αγώγιμο" και παίζει για όση διάρκεια το έχεις ανοιχτό.Μόλις κρυώσει όμως όταν το κλείσεις την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.Δυστηχώς...

Υ.Γ ιδια ακριβώς τεχνική εφαρμόζουν και στα bga chipset απο τις κάρτες γραφικών στα λαπτοπ όταν έχουν θέματα ώστε να τα κάνουν να παίξουν έστω και για μια φορά ακόμα...
    κανονικα αν παιξει μετα το θερμοπιστολο δεν θα εχεις προβλημα....αν χρειαστεις οτιδηποτε απο μηχανημα για μικτροηλεκτρονικη μεχρι και μικροσκοπιο..εχω!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 19:24

6. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

aristent (31-10-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως ειχα προαναφερει τελικα "εμπαχθει"νεο PS3 Slim και μαλιστα το 320GB Move Starter Pack !!!!

Το μηχανημα αγοραστηκε χθες απο Media markt στα 349ευρω.
    Ξερω ....ξερω ... ειδα στο σαϊτ Σκρουτζ υπαρχουν με αντικαταβολη τιμες απο 320-369,49ευρω(σε πολλες περιπτωσεις +μεταφορικα)!!!ομως ουτε η αναμονη ουτε το ρισκο(μεταφορας/"μπελαδων".κλπ.),οσο μικρο και να ειναι, ηταν στα υπερ που θελαμε....τελος παντων....

....το προγραμμα μου ,λεει να ξανανοιξω το παλιο PS3 να κανω και παλι για δυομιση ωρες την διαδικασια της επισκευηςκαι να κανω μεταφορα των αρχειων (μουσικη/βιντεο)που εχει κατεβασει ο γιος μου απο το Youtube....
    θα ηθελα καποια απαντηση με ποιον τροπο γινετε η διαδικασια μεταφορας αρχειων απο PS3 σε PS3 και αν υπαρχει κατι που θα επρεπε να προσεξω!

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (31-10-10)

Rides
    0

10. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

aristent (31-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •