Αρχικό μήνυμα απο
BILL007
Καλά και στο xbox το red ring of death μην το ξεχνάμε...
Γενικά πιστεύω ότι απο τις πιο πετυχημένες κονσόλες και πολύ γερές σε άπειρες ωρες gaming και σκληρής χρήσης (πέταμα πάνω απο τραπέζια και τα σχετικά) ήταν το playstation 1.
Έχω και το 1 και το 2 και το 3 απο playstation...Πιο πολύ και απο τα 3,το 1 με κέρδισε.Η αλήθεια ειναι πως έχω μεγαλώσει και λιγάκι και ασχολούμαι λιγότερο.Ωστόσο η απλότητα χειρισμού και όχι τα τόσο περίπλοκα πράγματα για ένα σύστημα οικιακής διασκέδασης νομίζω πως είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή μου.
Υ.Γ επίσης ωραία ιδέα θα ήταν να φτιάξουμε ένα thread για το τι παιχνιδομήχανες πέρασαν απο τα χέρια μας και ποιά μας άρεσε περισσότερο.Πληροφοριακά,έ χω επίσης
SNES (συλλεκτική έκδοση το κουτί της κονσόλας με το mario all stars)
,Νintendo 64 (goldeneye κούτα κονσόλας συλλεκτική),
Sega gamegear,Sega master system,Jaguar (To πρώτο 64bit μηχάνημα και με cd extra συσκευή) και
Gameboy (το γκρι).
Επειδή συμπληρώνω τη συλλογή μου,αν έχει κανείς τίποτα κασσέτες απο snes που να μην θέλει ή να πουλάει ας ρίξει ένα pm...
Τι μου θύμησες τώρα...
Τα είχα κατά καιρούς όλα αυτά (τα περισσότερα ακόμα), εκτός απ'το game gear και επίσης το sega dreamcast, το panasonic 3DΟ, το sega saturn και μια πραγματικά σπάνια κονσόλα, το nintendo virtual boy που είναι το κόσμημά μου. Για το μόνο που μετανιώνω είναι που χάρισα το jaguar (μαζί με το jaguar cd και 6-7 παιχνίδια) σ'ένα ξαδερφάκι μου πριν 5-6 χρόνια και από τότε ψάχνω τρόπο να του το ζητήσω πίσω, αλλά ντρέπομαι...
Παρόμοια τύχη είχαν τα master system και SNES αλλά δεν είναι τόσο σπάνια και κάποια στιγμή θα τα ξαναβρώ. Αντίθετα, για το jaguar πρέπει να δαπανήσω πολύ μεγαλύτερο ποσό, ιδίως όσο περνούν τα χρόνια και γίνεται ακόμα πιο δυσεύρετο.
Έχω πραγματική τρέλα με τις κονσόλες, πολύ μεγαλύτερη από τους περισσότερους που τις έχουν απλά για να παίζουν παιχνίδια.
Πάντως, αν και λάτρης των παλαιότερων video games, θεωρώ το ps3 ως κορυφαίο μηχάνημα, τόσο από άποψη ευρύτερων δυνατοτήτων όσο και καθαρά ως παιχνιδομηχανής. Μόνο και μόνο το MGS 4αρκεί.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong