Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Εφορευτική Επιτροπή

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή Εφορευτική Επιτροπή

Σημερα το πρωι με πηρανε τηλεφωνο απο την αστυνομια και ειπαν στη γυνεκα μου να περασω να παρω το χαρτι για την Εφορευτική Επιτροπή.
    Ολη την εβδομαδα δουλευω απο νορις το πρωι και μεχρι αργα το βραδυ μια κυριακη λιγο ξεκουραζομαι δεν υπαρχει περηπτωση να παω τι πρεπεη να κανω απλως να μη παω?

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστυχως φιλε μου, δεν μπορεις να κανεις. Ο δικαστικος αντιπροσωπος (συνηθως υπαλληλος καποιου υποθηκοφυλακιου) εχει διευρυμενες δικαιοδοσιες την ημερα των εκλογων, και εχει το δικαιωμα να διαταξει σε οποιοδηποτε αστυνομικο οργανο την προσαγωγη σου στο εκλογικο τμημα που οφειλεις να παρουσιαστεις. Εαν αρνηθεις και παλι, ο εκλογικος αντιπροσωπος εχει δικαιωμα να διαταξει την συλληψη σου. Ειδικα αν το συγκεκριμενο εκλογικο τμημα το εχουν κλασει ολοι και ο δικαστικος αντιπροσωπος δεν εχει προσωπικο για να κανει τις εκλογες, τοτε τα πραγματα μπορει να γινουν αρκετα αγρια.

Παντως, συνηθως οι εκλογικοι αντιπροσωποι ειναι αρκετα συνεννοησιμοι και αν παρουσιαστεις οταν ανοιγει το εκλογικο τμημα, μπορειτε να συνεννοηθειτε και να μοιρασετε τη μερα σε βαρδιες, ωστε να κατσει το καθε μελος της εφορευτικης επιτροπης απο μερικες ωρες.

Οσο για το χαρτι, αν εισαι τυχερος μπορει να το εχουν στο θυρωρειο, αλλιως στον αξιωματικο υπηρεσιας. Και στις δυο περιπτωσεις, αν δεν κανω λαθος, μπορεις να το παρεις οποιαδηποτε ωρα της ημερας.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

βρες χαρτι απο Γιατρο και στειλε την γυναικα σου οταν ανοιγει το εκλογικο κεντρο να το παραδωσει... Να παει νωρις μολις ανοιξει και πριν προλαβουν να μετρησουν τις"απωλειες".
    Αν εισαι αναπληρωματικο μελος τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα...
    Αν απουσιαζουν πολλοι και την βιαιη προσαγωγη εχει δικαιωμα να διαταξει (αν ειναι καποιος αδικαιολογητος) αλλα συνηθως οριζουν κανα φουκαρα που πηγε νωρις να ψηφισει για να ξεμπερδευει...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Kostase46 (25-10-10), Kostas_1 (26-10-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βρες χαρτι απο Γιατρο και στειλε την γυναικα σου οταν ανοιγει το εκλογικο κεντρο να το παραδωσει... Να παει νωρις μολις ανοιξει και πριν προλαβουν να μετρησουν τις"απωλειες".
    Αν εισαι αναπληρωματικο μελος τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα...
    Αν απουσιαζουν πολλοι και την βιαιη προσαγωγη εχει δικαιωμα να διαταξει (αν ειναι καποιος αδικαιολογητος) αλλα συνηθως οριζουν κανα φουκαρα που πηγε νωρις να ψηφισει για να ξεμπερδευει...
    Νομιζω στο τηλεφωνο ειπαν στη γυναικα μου οτι ειμαι αναπληρωματικο μελος αν δε παω καθολου ουτε καν να παρω το χαρτι τι γινετε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν ελεγε η γυναικα σου οτι εισαι εκτος αττικης και δεν παραλαβεις το χαρτι στα χερια σου τοτε δεν τρεχει μια........
    Επειδη βαριουνται!!!!! κανονικα πρεπει να σου το παραδωσουν στα χερια, αλλιως δεν ισχυει...εγω ετσι ξερω...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ελεγε η γυναικα σου οτι εισαι εκτος αττικης και δεν παραλαβεις το χαρτι στα χερια σου τοτε δεν τρεχει μια........
    Επειδη βαριουνται!!!!! κανονικα πρεπει να σου το παραδωσουν στα χερια, αλλιως δεν ισχυει...εγω ετσι ξερω...
    Δεν ειμαι απο Αττικη ειμαι απο Θεσσαλονικη θα περημενω μαλον να ξαναπαρουνε τηλεφωνο η να ερθουνε απο το σπιτι και θα τους πουνε οτι λειπω εκτος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειμαι απο Αττικη ειμαι απο Θεσσαλονικη θα περημενω μαλον να ξαναπαρουνε τηλεφωνο η να ερθουνε απο το σπιτι και θα τους πουνε οτι λειπω εκτος
    Εγω ετσι ξερω, αν δεν το παραλαβεις δεν ισχυει!!!!!

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

To χαρτί θα λέει πως εάν δεν παρουσιαστείς κινδυνεύεις με μέχρι 6 μήνες φυλάκιση! Μην ψαρώνεις εγώ πέρσι ήμουν ο μόνος από τα συνολικά 8 μέλη της επιτροπής που είχα πάει. Όταν ο δικαστικός αντιπρόσωπος δει πως δεν ήρθαν ή δεν του επαρκούν τα μέλη τότε μπορεί να διατάξει τον οποιοδήποτε που πάει να ψηφίσει να κάτσει σαν μέλος. Είναι πολύ σπάνιο να ανακατέψει ο δικαστικός την αστυνομία, πρέπει να είναι πολύ βίδας!!!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    To χαρτί θα λέει πως εάν δεν παρουσιαστείς κινδυνεύεις με μέχρι 6 μήνες φυλάκιση! Μην ψαρώνεις εγώ πέρσι ήμουν ο μόνος από τα συνολικά 8 μέλη της επιτροπής που είχα πάει. Όταν ο δικαστικός αντιπρόσωπος δει πως δεν ήρθαν ή δεν του επαρκούν τα μέλη τότε μπορεί να διατάξει τον οποιοδήποτε που πάει να ψηφίσει να κάτσει σαν μέλος. Είναι πολύ σπάνιο να ανακατέψει ο δικαστικός την αστυνομία, πρέπει να είναι πολύ βίδας!!!

Γι αυτο δεν παμε ΠΟΤΕ πρωι πρωι για ψηφο!!!!!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

EVERGET (25-10-10), Kostas_1 (26-10-10)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!!!!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP