Thomelef (25-10-10)
Kαλά οκ ... με καλεσμένους από Σούμι και Μπάτον μέχρι Μπαρικέλο και Χάμιλτον ... και με 15 σεζόν στο BBC ... προφανώς δεν είναι καλή εκπομπή !!!
παρεπιπτόντως έχουν επινοήσει το καλύτερο τεστ για αυτοκίνητα όλων των εποχών ... το Kristin Scot Thomas test ...
Για αυτοκινητιστική χιουμοριστική εκπομπή μια χαρά είναι. Φαντάζομαι θα συμφωνούν όλοι σε αυτό.
Αυτό δε σημαίνει πως είναι επαϊοντες επί παντός επιστητού, ούτε πως η άποψή τους έχει την ίδια βαρύτητα σε όλα τα θέματα (κοινωνικοοικονομικοπολιτ κά) όπως με τα αυτοκινητιστικά.
Αλλιώς, να πάρουμε και το Γεωργίου παρέα με το Γκότζο να μας πούνε τις απόψεις τους για την οικονομική κρίση, επειδή ξέρουν από μπάλα...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
ghost-rider (25-10-10), Kostas_1 (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10), Vasilis (26-10-10)
O Κλαρκσον δεν έχει κάνει το λάθος να παίρνει τον εαυτό του σοβαρά ... κάνει μια εκπομπή ... δεν το παίζει ειδήμον , ούτε χεράς , ούτε μηχανολόγος της ΝΑΣΑ , ούτε Τσε της αυτοκίνησης , ούτε Ελύτης των 4 τροχών ... (σας θυμίζουν κάποιους οι παραπάνω χαρακτηρισμοί)
Tώρα αν περιμένατε να ενημερωθείτε για τα "(κοινωνικοοικονομικοπολιτ κά)" από το Τοπ Γκήαρ τι να πω !!!
Και με 350.000.000 τηλεθεατές σε 170 χώρες κάθε βδομάδα, κάτι πρέπει να κάνουν σωστά.
manos///3 (26-10-10)
Δεν είπε κανείς ότι περιμένει να ενημερωθεί απ'το topgear για τέτοια θέματα.
Με λίγο πιο προσεχτικό διάβασμα νομίζω πως θα καταλάβεις πολύ καλά τι λέω.
Το τι το παίζει πάλι κανείς δε μπορεί να το ξέρει, ιδίως όταν κλείνουν οι κάμερες.
Γιατί πολλές από τις απόψεις του, όχι μόνο σχετικές με την Ελλάδα αλλά γενικότερα, δε μου δίνουν την εικόνα ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλου και, κυρίως, ακομπλεξάριστου ανθρώπου.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Vasilis (26-10-10)
Εγω πειραζει που γουσταρω Fifth Gear, Tiff Needell και Vicki Butler-Henderson ???
M3 CSL
οχι...
Και 80000 ονόματα στη λίστα αναμονής για να παραστούν στο στούντιο. Η εκπομπή είναι απόλαυση, αλλο αυτό.
Πολλές φορές αναφέρεται στην Ελλάδα με μία δύο φράσεις. Κάποτε διάβασα να λέει ότι στην Αθήνα δεν έχεις και τίποτα να κάνεις το βράδυ άρα που να βγεις.
Το τελευταίο άρθρο βγάζει εμπάθεια όχι χιουμορ. Και έίναι η πρώτη φορά που παραληρεί σε άρθρο ολόκληρο για την Ελλάδα.
Σεφ, τωρα εβλεπα Βικυ. Μεγάλωσε και αυτή παραστρογγύλεψε.