gnx (26-10-10)
Παν μετρον αριστον...
Ι donut understeer...
Κι ο Λαζοπουλος (για τα δεδομενα της Ελλαδας) εχει σε αναμονη καλεσμενους και τεραστια τηλεθεαση και φανατικους τηλεθεατες.
Ομως το στυλακι του ψιλοειρωνα, το υφακι, το "σχολιαζω και κρινω τους παντες και τα παντα" , η δήθεν απόρριψη του "δηθεν" όταν δεν ειναι ο πραγματικός τρόπος ζωής αλλα επειδη "περναει" και μαζεύει τηλεθεατές δεν μου λεει....Ουτε καν στη παρέα.... Το απορρίπτω.
Και by the way: Ειδήμων, ή ειδήμονας ...
Στο χθεσινο επεισοδιο που επαιξε ο σκαι εριξα παρα πολυ γελιο .....ο τυπος μου φερνει σε Blackadder του 21ου αιωνα.
Παντως η θ'αρεσει πολυ η καθολου .
Εγώ πάντως αντικειμενική ενημέρωση είχα μόνο απο το Επι Τροχών -αναποφάσιστος αγοραστής- που χτύπαγε τα πλαστικά ντουκ - ντουκ για να δεί αν είναι καλό το αμάξι...
τι θυμηθηκες ρε θηριο ??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......Χ ρης Θειοφραστου.....οταν τον πρωτοειδα νομιζα οτι εχει σουβλατζιδικο η παγκο στη λαικη....μετα λεω μπααα......αυτος σε αλογομουρη μου φερνει .... με τετοια φωνη ειναι σα να τον ακουω παλια στη Συγγρου να φωναζει....."ελα αγορι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ ...ελααααααααααααααα" ...... τον εβλεπα διοτι ποιο cult δε θα μπορουσε να ειναι ..... κατι σα την Γκαλερι Σειτανιδης με τις αντικες / πορσελανες απ την Κινα .
Εμπαινε στα πορτ μπαγκαζ για να υπολογισει το μεγεθος του χωρου αποσκευων.
Νομιζω οτι προσπαθουσε να γινει ο χαλιφης στη θεση του χαλιφη ....βλεπε ελληνας Κλαρκσον.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 26-10-10 στις 14:08
αφού θα μας τα χωνε που θα μας τα χωνε δεν μπορούσε να πέσει πάνω μου στη Κέρκυρα που ήταν?
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500