Strato εξαιρετικα νουμερα κ μπραβο για το αποτελεσμα σου!
Εμενα προσωπικα το μονο που θα με ''προβληματιζε'' θα ηταν λιγο οι καμπυλες που ισως πρεπει να ερθουν προς τα δεξια λιγο....
Βεβαια λεπτομερειες ειναι αυτα μπροστα σε τετοια νουμερα!![]()
Strato εξαιρετικα νουμερα κ μπραβο για το αποτελεσμα σου!
Εμενα προσωπικα το μονο που θα με ''προβληματιζε'' θα ηταν λιγο οι καμπυλες που ισως πρεπει να ερθουν προς τα δεξια λιγο....
Βεβαια λεπτομερειες ειναι αυτα μπροστα σε τετοια νουμερα!![]()
stratos (23-10-10)
ωραιος! αν το ανεβασεις προς θρακη, κανουμε μια δοκιμη με του ξαδερφου μου το LEON 1.8Τ? θα εχει πολυ ενδιαφερον η συγκριση!
Μη τα συζητας αδερφε...
stratos (23-10-10)
.εισαι σε παααααρα πολυ καλο δρομο νεε μου...ευγε....
πρωτα απο ολα,,τα νουμερα εξαιρετικα...
το δυναμομετρο οπου και μετρ.το τερατακι σου ηταν του power??
το afr περιπου που παιζει??εαν στρατακο κανεις χρηση τελικα μεθ.
τοτε 100% θα σου προτηνα να παιξεις με ποιο επιθετικα νουμερα αβανς....
στο 15-18θα εισαι ο.κ.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3outofmind : 23-10-10 στις 01:30
stratos (23-10-10)
μπράβο ρε Στράτο ,τόσο για την επιστημονική ενασχόληση σου ό
ο και για τα νούμερα.
Για τις καμπύλες πιστεύω ότι δυστηχώς διορθώνονται μόνο με μεγαλύτερη\ες τουρμπίνες\α .
Αλλά αν δεν βρεθουν [που θα βρεθούν κάποια στιγμή]μεγαλύτερη αντλία και μπεκ δεν μπορούν να γίνουν και τα υπόλοιπα.
τότε θα μιλάμε για 600 αλογάκια χαλαρά...
τούρμπο και πράσινα άλογα
stratos (23-10-10)
ασε μας ρε Στράτο.. μη μας πικραίνεις.... το "3λιτράκι" ρε συ έφτασε εκεί????? χαχχαχαχα
προσωπικά πάντως δεν με χαλάει καθόλου το ότι "καθαρίζει" στις 5000-5200 τη δύναμη του. ...υγεία είναι για το μοτέρ ....αλλά και δείγμα του ότι (όπως λέει κι ο Πάνος) με μεγαλύτερα turbo ...πάει για πολλά παραπάνω....
..............τη BMW μου μέσα ..που δε έβαλε το μοτέρ στην Ευρωπαϊκή 5αρα....![]()
στράτο, δίπλα σε Μ3 92άρι πως κάθεσαι???
έχει γίνει κάνα πάτημα???
sympether with chiefτης
stratos (23-10-10)
Επιτρέψτε μου, λόγω εμπειρίας (κακής), να θυμίσω ότι με τέτοιου είδους ερωταπαντήσεις, το thread μπορεί εύκολα να ξεφύγει σε ανεξέλεγκτα μονοπάτια...
Δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια πρόθεση αλλά καλοθελητές για να μπουρλοτιάσει το πράμα, πάντα υπάρχουν.
Ευχαριστώ.
BILL007 (23-10-10), Kostas_1 (23-10-10), Nick bmwlover (10-11-10), paganis (23-10-10), stratos (23-10-10)
Bαγγέλη, δεν είναι λογικό ο Στράτος να είναι πιο γρήγορος από εργοστασιακή Μ3? Έχει περισσότερη ιπποδύναμη και χαοτικά περισσότερη ροπή, οπότε στις ρεπρίζ τουλάχιστον δε φαίνεται να υπάρχει επαφή.
Δε νομίζω πως ο φίλος Lourbas είπε κάτι υπερβολικό.
Τώρα για τους καλοθελητές (όποιοι και αν είναι) και 5 καρότσια πίσω να πεις ότι θα ήταν η 335 από Μ3 Ε46, πάλι κάτι μπορεί να λέγανε.
Ε και ?
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Δεν έγραψα κάτι που να αφορά τον Lourbas, γενικά μίλησα αλλά όπως και έγραψα είμαι σε θέση να ξέρω πόσο εύκολα ξεφεύγουν οι συζητήσεις αυτές.
Στο κάτω-κάτω δε νομίζω ότι είναι το Μ3Ε92 το κριτήριο με βάση το οποίο εξελίσει το 335 του ο Στράτος. Αλλά και στην τελική, όποιος θέλει πραγματικά να δεί τί γίνεται, στον δρόμο θα το δεί...
BILL007 (23-10-10)