-
Το οτι ειναι ενοχλητικα οσα λεει, ειναι.
Προσβλητικα επισης... ξαναειναι..
Το οτι μου βγαζει την αναγκη να του σφυριξω δυό φωνηεντα, μου τη βγάζει...
Παρολα αυτα κατα βαθος ξερω οτι εχει δικιο. Ξερω οτι οσα περιγραφει ειναι πραγματικα και απλα θα ηθελα να κανει πως δεν τα ειδε...
Η τελος παντων να αναφερει και τα εκτροπα που προκαλουν οι εγγλεζαρες και μας ξεμπ@υρδελευουν τα νησια...
Αλλα οταν δινεις δικαιωμα, δινεις δικαιωμα, και δεν ξερεις πως θα το χειριστει ο καθένας αυτο. Οποια οψη του νομισματος θελει δειχνει. Αν εχεις μια με σκατούλες και μια καθαρη και γυαλιστερη, σιγουρα θες να πιστευεις οτι ο αλλος θα επικεντρωθει και θα σχολιασει την καθαρη. Αλλα μπα...
Το καλο θα ταν να μη διναμε δικαιωματα.
Γουστο μας και καπελο μας το τι κανουμε στη χωρα μας θα μου πειτε...
Ε τοτε... Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.
Προσωπικα με ενοχλει ο τροπος που λεει κατι και οχι το τι λεει. Ειναι προσβλητικος.
Το κανει γενικα βεβαια. Εχετε δει κατι επεισοδια που γυρισαν Αμερικη? Δεν ειναι καλυτερος...
Και τωρα μιλαμε Αγγλια-Αμερικη=κ@λ@ς και βρακί.
Ο Κλαρκσον παρουσιαζει μια εκπομπη αυτωκινητων. Προσωπικα σε αυτη την εκπομπη μου αρεσει το παρειστικο κλιμα που επικρατει και ο χαβαλες που γινεται. Αν ηταν ο καθενας μονος του θα πατωνανε.
Αλλα ειναι και οι τρεις μαζι, γινεται χαβαλες, εχουν αντικρουομενες αποψεις και ολο αυτο σου κινει το ενδιαφερον. Μεχρι εκει ομως. Προσωπικα δε θα κατσω να λαβω σοβαρα υποψιν μου τις αποψεις του. Εστω και αν στεκουν δε μου αρεσει ο τροπος του. Καλο στυλακι για χιουμοριστικη εκπομη αλλα για παραεξω δεν...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 22-10-10 στις 01:26
-
The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP