Μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με τις παλιές μου ζάντες 18αρες και 8,5αρες εμπρός πίσω αποφάσισανα τις αλλάξω με 18 RS 8αρες εμπρός και 9αρες πίσω
. Στις 3 πρώτες φώτο είναι οι παλιές και στις 3 επόμενες είναι οι καινούργιες.
Μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με τις παλιές μου ζάντες 18αρες και 8,5αρες εμπρός πίσω αποφάσισανα τις αλλάξω με 18 RS 8αρες εμπρός και 9αρες πίσω
. Στις 3 πρώτες φώτο είναι οι παλιές και στις 3 επόμενες είναι οι καινούργιες.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!
Vassilis ///M (03-06-12)
Πολυ καλες!!!!!
tsagio (21-10-10)
Αλλη φασηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραιες Κωστα !!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω βολτα . . . . . . .
tsagio (21-10-10)
Πολύ ωραίες!!!Μεγειά!!!!![]()
tsagio (21-10-10)
Πολυβόλο απέξω, μπιμπελό από μέσα. Μεγειά Αλέξη !![]()
alexm (21-10-10)
alexm (21-10-10)
Ωραία αμφότερα να σαι γερός να τα χαίρεσαι.
Επειδή από πιτσιρικάς έχω μια αδυναμία με τους χρονογράφους (έχω 5 seiko), όταν το είδα στην αντιπροσωπεία, το φορούσε και ο αρχημηχανικός που είναι και φίλος, αμφιταλαντεύτηκα για μια στιγμή, είπα να το χτυπήσω, αλλά σκέφτηκα ωριμότερα και είπα "πήγαινε οπίσω μου σατανά"![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
alexm (22-10-10)
Καλησπερα παιδια,πριν απο λιγο καιρο αλλαχτηκαν τα πισω φωτα του μ3Ε92,με τα νεα τεχνολογιας λεντ της φεις-λιφτ 3αρας κουπε..το αποτελεσμα ειναι πραγματικα ειναι εντυπωσιακο,η τιμη βεβαια τσουχτερη αρκετα,αλλα το αποτελεσμα πολυ δυνατο.Συντομα θα παραθεσω και φωτο απο το θηριο.Επι τη ευκαιρια πωλουνται σε πολυ καλη τιμη τα μαμα φωτα,πιστευω οτι πρεπει να ταιριαζουν και σε ολα τα Ε92..αν καποιος φιλος το γνωριζει σιγουρα θα με βοηθουσε η γνωση του στο θεμα...![]()
M3 THE FORCE OF HABIT