Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Θέμα: peugeot Rcz 2010

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ομως δε θα'παιρνα ποτέ Peugeot. Οχι λογω σνομπαρισματος ή κατι τετοιο, αλλα λογω αμφιλεγομενης αξιοπιστιας και ποιοτητας.
    Ως κάτοχος 207, σε πληροφορώ πως δεν υστερεί σε τίποτα από τα δύο, σε αξιοπιστία μάλιστα πιστεύω πως ξεπερνά τις περισσότερες σύγχρονες bmw.

Τώρα εμφανισιακά, το rcz μου φαίνεται απλά αλλού, μέσα-έξω (κυρίως) και ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορεί να πάρει κανείς στα λεφτά του. Εννοείται πως θα το προτιμούσα από αντίστοιχης ιπποδύναμης ΤΤ, τη στιγμή μάλιστα που και στο δρόμο είναι πολύ καλό.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Αγια Παρασκευη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ως κάτοχος 207, σε πληροφορώ πως δεν υστερεί σε τίποτα από τα δύο, σε αξιοπιστία μάλιστα πιστεύω πως ξεπερνά τις περισσότερες σύγχρονες bmw.

Τώρα εμφανισιακά, το rcz μου φαίνεται απλά αλλού, μέσα-έξω (κυρίως) και ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορεί να πάρει κανείς στα λεφτά του. Εννοείται πως θα το προτιμούσα από αντίστοιχης ιπποδύναμης ΤΤ, τη στιγμή μάλιστα που και στο δρόμο είναι πολύ καλό.
    Οσο αφορα την ποιοτητα μην λεμε οτι θελουμε...
    Η αδερφη μου εχει αλλαξει 1 206 1.4,1 206 cc 1.6 και 1 307 1.6...
    Μια φιλη μου εχει ενα 207 1.4...Γνωστος μου 1 206 1.2 και 1 RC...
    Η ποιοτητα τους ουτε που πλησιαζει του Ασσου...Πλαστικουρα...
    Black Prince....

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί ρε παιδια ο άσσος και η τριάρα έχουν δέρματα? Μη τρελαθούμε κιόλας. Το δικό μου έχει τρελαθεί στο μάδημα, ανακυκλώσιμα οικολογικά υλικά λένε στην αντιπροσωπεία, μη χ@σω!
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

φτου! μην το ματιασουμε!
    106 GTi με 325.000 χλμ σκίσιμο και δεν έχει κάνει κιχ!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAZ118! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο αφορα την ποιοτητα μην λεμε οτι θελουμε...
    Η αδερφη μου εχει αλλαξει 1 206 1.4,1 206 cc 1.6 και 1 307 1.6...
    Μια φιλη μου εχει ενα 207 1.4...Γνωστος μου 1 206 1.2 και 1 RC...
    Η ποιοτητα τους ουτε που πλησιαζει του Ασσου...Πλαστικουρα...
    Μιλάω για τα τελευταίας γενιάς peugeot, από 207 και μετά. Το 206 πράγματι υστερούσε.

Το 207 πάλι, είναι από τα πιο ποιοτικά supermini της αγοράς.Το έχω εδώ και 3 χρόνια και έχει ελάχιστους τριγμούς, ενώ και το πλαστικό του εσωτερικού είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
    Τώρα, το να μου το συγκρίνεις με bmw δεν έχει κανένα νόημα, καθώς μιλάμε για αρκετά ακριβότερα αυτοκίνητα. Και τα bmw αν τα συγκρίνεις με πόρσε, υστερούν.
    Πάντως, ο προfl άσσος και η Χ1, δε νομίζω πως έχουν πολύ καλύτερης ποιότητας πλαστικά από τα peugeot, ιδίως από το rcz.

Αν πάλι συγκρίνεις το 207 με το cooper, παρότι το δεύτερο είναι πολύ ακριβότερο, δε νομίζω πως είναι καλύτερο ποιοτικά. Ίσως η ποιότητα των υλικών να είναι κάπως καλύτερη, αλλά οι τριγμοί που παρουσιάζει δεν υπάρχουν επουδενί στο 207.

Αλλά όσον αφορά στην αξιοπιστία των (σύγχρονων τουλάχιστον) peugeot, είμαι κάθετος. Τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλά σε αυτό τον τομέα, ιδίως συγκρινόμενα με τις μικρές bmw.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    3

Προεπιλογή

αλλα λογω αμφιλεγομενης αξιοπιστιας και ποιοτητας.
    Εδώ δε συμφωνώ καθόλου...οχι μονο με σένα προσωπικά αλλά με όσους έχουν τέτοια άποψη και κυρίως εκείνους που δεν είχαν ποτε στην κατοχή τους Γαλλικό αυτοκίνητο.

Δοκιμάστετα και μετά ξανα μιλάμε!Πάντως μην έχεις καμιά ψευδαίσθηση οτι η BMW είναι ποιο αξιόπιστη από το group PSA,α και τα ποιο καινούργια φοράνε μηχανές σε συνεργασία με την BMW.

Όποιος ενδιαφέρεται για πραγματική αξιοπιστία ο Ιάπωνας είναι μονόδρομος και η Porsche...δεν είναι τυχαίο οτι στα αυτοκίνητα 5 10 20 χρόνων είναι πάντα πρώτοι σε όλες τις στατιστικές.

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το RCZ παντως ειναι κουκλι.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=Driver M;100356]Μιλάω για τα τελευταίας γενιάς peugeot, από 207 και μετά. Το 206 πράγματι υστερούσε.

Και το 307, επταετίας, ενό φίλου είναι πολύ καλό, με τέλειο φινίρισμα και δίχρωμο μπεζ-μαύρο εσωτερικό, με κάπου 140000χλμ χωρίς τριγμούς και θορύβους. Δεν βλέπω δε το δικό μου 46αρι τι καλύτερα υλικά μπορεί να έχει, αντε αν εξαιρέσω το ταμπλό που είναι κάπως πιό μαλακό.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

ειχα μπει πριν λιγους μηνες στο πρωτο rcz..που ειχε φερει η πεζο! τα περιμενα με αγωνια...αλλα μολις το ειδα απο απεξω νομιζα πως εβλεπα αλλο αυτοκινητο, απο αυτο των φωτογραφιων! δυστηχως ο κινητηρας του ηταν , αυτος των 155 ιππων του c4...κατα την γνωμη μου ανεπαρκης για σπορ οχημα..οπως θελει να το λανσαρει η πεζο, ελπιζω στο μελλον να φερει το μοτερ με τα 200+ αλογα! αυτο που μου αρεσε ,ομως πραγματικα...ηταν το εσωτερικο και η ποιοτητα του! παντως οσοι δεν εχουν απαφη με τα πιο συγχρονα πεζο...ας ενημερωθουν για τις επιδοσεις τους, την ποιοτητα τους και την οδηγικη ευχαριστηση που προσφερουν!

Rides
    5

Προεπιλογή

Παιδια η πεζω απο αποψη φινιρισματος κανει αλματα, δείτε rcz, 3008, 508 ή και τα DS3 και 4 της σιτροεν.

Μοτερ πλεον εχουν, το θεμα ειναι να ξαναγίνουν πιό οδηγοκεντρικά. Το σπορ με το ποιοτικό δεν ειναι mutually exclusive event όπως αφηναν να εννοηθεί οι διοικούντες τα τελευταια 10 χρονια.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP