-
Μα καλα ρε παιδια ακομα συζηταμε για αυτους που στο ονομα της δημοκρατιας εχουν διαπραξει τα μεγαλυτερα εγκληματα;
Δεν εχω λογια να χαρακτηρισω αυτα τα ανθρωπακια που κανουν οτι κανουν με την ανοχη μας.
Καπου πιο πανω γραφτηκε περι Χουντας,θα ηθελα να πω οτι μπορει στην Χουντα οντως να εγιναν εγκληματα αλλα τοτε ολοι ειχαν μια δουλεια, ειχαν ψωμι να ταισουν τα παιδια τους,κοιμοντουσαν με ανοικτες τις πορτες χωρις να κινδυνευουν,εγιναν εργα σε ολη την Ελλαδα,σχολεια,δρομοι χωρις υπερτομολογισεις και ρεμουλες και ολα αυτα απο ενα κρατος το οποιο ειχε τους πολιτες του πιεσμενους ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ αλλα δεν κινδυνεψε να πεθανει κανενας πολιτης του απο την πεινα.
Οπως προειπα εγιναν και πολλα εγκληματα τα οποια ειναι καταδικαστεα απο ολους.
Μετα λοιπον ηρθε η γενια του Πολυτεχνειου οπου καποιοι ακομα και σημερα εκμεταλευονται και την βολτα που μπορει να εκαναν τυχαια εκεινες τις μερες εξω απο το Πολυτεχνειο,ειτε οι ιδιοι ειτε οι πατεραδες τους,οι θειοι τους ή οι παπουδες τους,αρκετοι απο αυτους εγιναν Βολευτες,Υπουργοι και εχουν καταλαβει δημοσιες θεσεις με μονο κριτηριο την πτωση της Χουντας και την συμετοχη τους σε αυτην.
Και τι καταφεραν;Να οδηγησουν την Πατριδα μας στην σημερινη κατασταση που δεν ξερεις αν αυριο πας στην δουλεια και σε διωξουν,που δεν ξερεις αν θα εχεις λεφτα να παρεις γαλα στο παιδι σου,που περπατας στον δρομο και μπορει ο οποιοσδηποτε να σε καθαρισει,που κλεβουν ολοι οι Βολευτες και μετα κανουν εξεταστικες με τις οποιες αθωωνουν ο ενας τον αλλον και να τρεχει μετα ο Λαος να πληρωσει τα γ@μησι@τικ@ τους.
Κατα τα αλλα ομως εισαι ελευθερος να εκφρασεις την αποψη σου.
Φτανει πια δεν θελω τετοια Δημοκρατια,δεν μου αρεσει η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι,ας ξεκινησουμε απο τις εκλογες,μην σκεφτειτε οτι δεν θα παω να ψηφισω,να πατε αλλα να μην ψηφισετε κανεναν υποψηφιο που εχει την υποστηριξη κομματος που ειναι στην βουλη.
Αν οι αποψεις μου προσβαλλουν τον οποιονδηποτε ας ζητησει απο τους Διαχειριστες να διαγραφει το ποστ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos-Mpacket : 06-10-10 στις 01:52
-
The Following 5 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:
beliris (06-10-10), GEORGE316 (06-10-10), katsaraios (07-10-10), NickE60 (06-10-10), Vasilis (06-10-10)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP