Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Θα πληρώνω 900 ευρώ το δίμηνο εγώ και άλλα 900 η γυναίκα μου για να πάρουμε στα 65 μας, αν ζούμε, 800 ευρώ σύνταξη για όσα χρόνια απομείνουν?

Αν έχεις όρεξη διαβασε εδώ για να δεις τι συμβαίνει. Η φυλακή είναι η μόνη λύση για όποιον δεν έχει να πληρώσει...η μόνη χώρα στον κόσμο που συμβαίνει

Ίδια ακριβώς περίπτωση η δική μου και της γυναίκας μου Νίκο. Εγώ πληρώνω εδώ και 6 χρόνια, σταθερά με αυξήσεις κάθε χρόνο όπως προβλέπεται. Εκείνη πληρώνει 900 / δίμηνο, ασφαλισμένη από το '88. Έχει σταματήσει να εργάζεται εδώ και ένα χρόνο, δεν έχει κάνει όμως διακοπή και συνεχίζει να πληρώνει τους αλήτες, προς χάρη μιας σύνταξης.....κάποτε.

Αποφασίσαμε να κάνει διακοπή, διότι από τη στιγμή που δεν εργάζεται πλέον, καλύτερα να τα βάζει στην άκρη, παρά να τα πετάει στο 'κουβά'.