Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_5481.html

Το αγαπημενο μας ταμειο!!! οσοι το πληρωνουν ξερουν.....
    Το ΤΕΒΕ είναι η μεγαλύτερη απατεωνιά, η καταστροφή του μικροεπαγγελματία... Δεν έχω βγάλει ποτέ βιβλιάριο υγείας, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατρό, και με χρεώνουν κλάδο ασθενείας... πήγα και τους είπα να μου αφαιρέσουν τη χρέωση για την ασθένεια και να μου επιτρέψουν τα χρήματα που έχω καταβάλλει τα τελευταία 5 χρόνια, γιατί καλύπτομαι από ιδιωτική ασφάλιση και γελούσαν... Περιττό να σου πω ότι έχω σταματήσει να το πληρώνω εδώ και 1 χρόνο, όπως κάνουν και οι περισσότεροι... μέχρι πέρυσι δεν χρωστούσα δραχμή. Έχω παιδιά να μεγαλώσω. Δεν θα πετάω λεφτά στα σκουπίδια.

Θα πληρώνω 900 ευρώ το δίμηνο εγώ και άλλα 900 η γυναίκα μου για να πάρουμε στα 65 μας, αν ζούμε, 800 ευρώ σύνταξη για όσα χρόνια απομείνουν?
    Δουλεύω και πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές από τα 19 μου. Πριν ακόμα πάω στο στρατό. Η γυναίκα μου από τα 22 της, 25 χρόνια τώρα μου έχουν πιει το αίμα. Τα 6-7 από αυτά πλήρωνα συνταξιοδοτικό και για ΙΚΑ και για ΤΕΒΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.. Στέρεψα! Δεν βγαίνει!

Αν έχεις όρεξη διαβασε εδώ για να δεις τι συμβαίνει. Η φυλακή είναι η μόνη λύση για όποιον δεν έχει να πληρώσει...η μόνη χώρα στον κόσμο που συμβαίνει αυτό.... Στις υπόλοιπες χώρες, διακόπτεις το συνταξιοδοτικό, και απλά στερείσαι την σύνταξη που αναλογεί. Η κοινωνική ασφάλιση συνεχίζει να σε καλύπτει..... Εδώ πας φυλακή. Θα δείξει σύντομα....

2. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Monsta (02-10-10), PANOS-E60 (02-10-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP