Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου Γιαννη, κολλητε μου φιλε Γιαννη...1ον για τα υπογραμμισμενα: Που τα ξερεις τοσο καλα ολα αυτα? Με δινεις ρε η μου φαινεται? Παλι καλα που δεν σκοπευω να το πουλησω, ε? Παρολα αυτα μην συνεχισεις εκει στο και και και... Θα το κανω εγω! Μου χουν φυγει χρηματα για χιλιες δυο π@π@ριες. Πολλαπλασιαστες, top mount(κοντευω να ξεχασω ποσες φορες εχω αλλαξει), ακρομπαρα(σε λιγο θα τα παιρνω χονδρικη), ρουλεμαν(αεροπορια ετσι? οχι μια στο τοσο. Πανω απο 80.000 δε βγαζω), ειχα μεινει στο δρομο επειδη εσπασε το παγουρι του ψυγειου, με εχει αφησει στα κρυα του λουτρου απο τρομπα βενζινης, μπουμπουνιζε μεχρι αηδιας ενα διαστημα στο ρελαντι επειδη κατι ειχε το κυκλωμα αναθυμιασεων(πληρωσα και εκει). Επιπλεον καθε φορα που παω για λαδι, παιρνει 6.5 λιτρα, και για να βαλω 100% συνθετικο θελω σκαρτα 100 μαζι με φιλτρο. Βαλε τωρα οτι καθε χρονο κανω 30-40.000 χλμ. Καθε 7.500 λαδια. Και μετα μου γυριζει ο αλλος και μου λεει να κοψω το τσιγαρο για να εξοικονομησω χρηματα...Κατα τα αλλα κτηνος αξιοπιστιας. Δε ζητα πολλα. Κατι γρυλους στα παραθυρα θελω τωρα, κατι τσιμουχες εμπρος γιατι δεν ειναι στεγανες κατι πισω που σκασαν απο τα χρονια(??????????). Ε ενταξει, βαλε και τα κρυσταλα(και καλα, πλαστικο ειναι) στα μπροστινα φαναρια.

Εδω δεν βαζω το μοτερ, που εχει λυθει και εχει επισκευαστει(χτυπησε βαλβιδες απο κατεβασμα), το βολαν διπλης μαζας που τωρα πρεπει να αλλαξω καθως και τα ημιαξονια που εχουν τζογους, θεωρωντας οτι ευθυνεται η οδηγηση μου. Να πω ομως οτι στο παρελθον ειχα κ αλλα αμαξια στα χερια μου, που ετσι δεν ηταν. Αν και στη συμπεριφορα στο δρομο και στην ασφαλεια ηταν αισθητα κατωτερα.
Για την ιστορια, τα χιλιομετρα μου 220.000. Το ιστορικο των service μου, με τα αυτοκινητα τελος παντων που μπορω να το συγκρινω, απαραδεκτο.

2ον για τα bold: Σωστος! Και γιατι μια ζωη τα θαβαμε τα τουρμπο, και αποθεωναμε την ατμοσφαιρα. Το ωραιοτερο ειναι οτι εξ αρχης απο την πλειονοτητα των bmwδακιδων, τα τουρμπο bmw ηταν εξωτερικα καλοδεχουμενα.Και ειναι εξαιρετικα αστειο να βλεπεις εναν ανθρωπο να σου θαβει τα audi για τουρμπο μοτερ και αξιοπιστια και οταν του λεγες για την 335, σου λεγε "ελα ρε φιλε, bmw ειναι αυτο θα αντεξει". Ρε παιδια ωραια, ολος ο κοσμος μπορει να πουλησει λιγη τρελα, ομως εγω δεν μπορω να αγορασω αλλη...
Εγώ πάντως στη θέση σου θα το είχα πουλήσει... (σοβαρά μιλάω) ή θα είχα αλλάξει συνεργείο, ή θα καθόμουν από πάνω στα service για να πεισθώ ότι μπαίνουν γνήσια ανταλλακτικά, ότι μπαίνουν με το σωστό τρόπο κλπ κλπ

...εκτός αν κάνεις "autocross" με το 46αρι, οπότε άκυρα τα παραπάνω...
Παρ' όλα αυτά δεν είδα να γράψεις για κομμένο πάτωμα και απορώ πως είναι δυνατόν να χτυπήσει ημιαξόνια στις 200000χλμ "ζωηρής" οδήγησης, χωρίς να έχει πειράξει το πάτωμα ..για ψάξτο!