το ζητημα δε χωραει καν συζητηση...
ειναι 300 εκει μεσα και εμεις αλλα 10 εκατομυρια απο εξω...και σιγουρα καποιοι απο αυτα τα 10 εκατ. θα λυγισουν μπροστα στη προοπτικη μιας θεσουλας,η οπως ειναι τα πραγματα μιας δουλιτσας...κυριολεκτικα δουλιτσας...μια δουλιτσα που θα δωσει σε ενα οικογενειαρχη 900 ευρω να ταισει το παιδι του..
οσο υπαρχει εστω και ενας απο αυτους τους ανθρωπους που ειναι σε τοσο ασχημη μοιρα που αναγκαστικα υποκυπτουν αλλο τοσο θα υπαρχουν αντωναροι,παγκαλοι.και ολοι μα ολοι αυτοι..
και ο λογος??
μα κανενας αλλος εκτος του οτι εχουμε αποκτηνωθει και οπως καθε κτηνος κοιταει το στομαχι του και με συγχωρηται την εκφραση τον κολο του..
αν θα ηταν διαφορετια,μπορει να ηταν διαφορετικα αν,ισως ηταν διαφορετικα...
μη ξεχναμε οται πριν 2010 χρονια ειχε ερθει καποιος και τοτε οι θρησκευτικοι αρχοντες αποφασισαν οτι επρεπε να τον σταυρωσουν γιατι απλα ελεγε αληθειες...
σημερα εμεις ουτε καν αυτες τις υποτιθεμενες αληθειες ακουμε...
αυτοι ειμαστε.και μην παραμυθιαζεστε...
ετσι θα παραμεινουμε.εχει ανακοινωθει αυξηση του πετρελαιου θερμανσης με τον χειμωνα να ερχεται,με τις μειωσεις μισθων και την ανεργια να εχει βαρεσει μπιελα σαν κακοσυντηρημενη μηχανη και ακομα εμεις γραφουμε στο facebook για τον κολο που ειδαμε στη μυκονο......
μπραβο ρε αντωναρε ομως...σε παραδεχομαι...εγω που ειμαι και 190 και οταν παω να πληρωσω μειωμενο λογο του δευτερου πανεπιστημιου οπου φοιτω,ντρεπομαι,εσυ 50 χρονων ανθρωπος,σοβαρος ταχα,δεν πληρωνεις 15 ρημαδια ευρω....μαγκας...εγω δεν μπορω να το κανω παντως...