Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ ρε παλικάρια δεν έχω εμπειρίες. Τώρα 16 Αυτγούστου παρουσιάζομαι στο Μ. Πεύκο στις Ειδικές Δυνάμεις ΥΕΑ. Με το καλό να πάω και ελπίζω να σας διηγηθώ ευχάριστες ιστορίες
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωχ ωχ.. θα αποκτήσεις πολλες!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
... την Τετάρτη το ξημέρωμα όπου θα επιστρέψω στο κολαστήριο και μετά απο λίγο θα φύγω για Κόρινθο στο απλό πεζικό όπου ελπίζω να αναλάβω και την τσουγρανούλα μου.
Από ότι είπες, κράτα μόνο τις 10 μέρες και αυτό. Αρκετοί πήγαν (πήγα) με τις καλύτερες διαθέσεις και σιχάθηκαν τα πάντα.. Καλή τσουγκράνα από 'δω και στο εξής και άσε τα "ειδικά" για αυτούς που τα θέλουν. Κρατιέμαι να μην μιλήσω χειρότερα γιατί πρόκειται για κοινωνικό θέμα, το forum δεν είναι τέτοιο, και οι απόψεις είναι σαν τους στρατό$#@%. Όλοι ξέρουν έναν

Καλή θητεία λοιπόν, γιατί στο 6ο ΣΠ θα λιώσετε στα σουβλάκια, τα cheese, τις βόλτες και τον χαβαλέ.. Ότι θέλεις για εκεί, στείλε pm. Πέρασα σχετικά πρόσφατα και τα "μυστικά" στα έχω έτοιμα. Είναι και τα τελευταία που θα χρειαστείς βέβαια, γιατί μετά από (πολύ) λίγο καιρό σαν απλό στρατιωτάκι-τσουγκρανάκι που θα ξεψαρώσεις θα κάνεις τις τελευταίες τόσο ξέγνοιαστες διακοπές τις ζωής σου!