Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 69

Θέμα: Εμεινε δυστυχώς από ακινησία...!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά παιδιά κανείς δεν μου απάντησε στο ερώτημα που είχα θέσει από την αρχή...
    Τελικά έχω ξεκλειδώσει την πόρτα του οδηγού (που έχει και το κλειδί)... Εάν την ανοίξω σίγουρα δεν θα βαράει κανένας συναγερμός βραδιάτικα έτσι?
    Αφού δεν ανάβει πλέον το αμάξι με κανένα κουμπί δεν έχω φόβο έτσι?

Και κάτι άλλο, επειδή έχω και ένα άλλο BMW που εδώ και 2 μήνες τα έχει φτήσει από μπαταρία όντας αυτό σε συνεχή χρήση όμως (είναι μοντέλο 89') μπορώ εάν επιθυμώ να καλέσω την ίδια εταιρεία? Με συμφέρει ή θα μοσχοαγοράσω μία μπαταρία τόσο παλιού μοντέλου ενώ μπορώ να την ψάξω στο internet?

thanks

Ρε φίλε εδώ δεν έχει ενέργεια να ξεκλειδώσει θα βαρέσει και ο συναγερμός;

Βάλτο μπροστά με ενίσχυση από άλλο όχημα.

Αν έχεις καύσιμο μέσα στο τεπόζιτο πάνω από ένα μήνα κατά 99% θα σου ανάψει λαμπάκι κινητήρα.

Αν το έχεις 1.5 χρόνια ακινησία καλό θα είναι να του αλλάξεις λάδια, υγρά φρένων και φίλτρα.

Οπότε πάρε ένα μπιτονάκι 100άρα βενζίνη ρίξτη στο τεπόζιτο, και ΜΕΤΑ προσπάθησε να το βάλεις μπροστά με άλλο όχημα.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση μη μαρσάρεις τα 2 -3 πρώτα λεπτά εκκίνησης.

Άστο να δουλέψει ρελαντί λίγο.

Μετά πήγαινε καμιά βόλτα για κανά δυο ώρες και όταν πας βενζινάδικο θα βάλεις μόνο κατοστάρα (την πρώτη φορά).

Καλά και εσύ πήρες αμάξι του 2007 για να το βλέπεις; Πολλές φορές η ακινησία δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που φαινομενικά καλύπτει.

Καταρχάς είσαι εκτός εγγύησης οπότε είναι λίγο μ@λ@κί@ να πληρώσεις μέσα στον Αύγουστο νταβατζιλίκι στην αντιπροσωπεία.

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

stratos (10-08-10), zeovani (10-08-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP