Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Θέμα: ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χθες ειχε ερθει η ξαδερφη μου απο το σπιτι η οποια μενει σχεδον μονιμα στην Αγγλια.
    Μεταξυ πολλων αλλων μου ανεφερε οτι τα ΜΜΕ αποκρυπτουν εντεχνως πολλα και σημαντικα θεματα που αφορουν την Ελλαδα.
    Με ρωτησε τι εγινε με τον Ερντογαν και τα πετρελαια της Θασου και εγω δεν ειχα ιδεα...
    Μου ειπε οτι το θεμα ηταν πρωτοσελιδο στην Γκαρντιαν....

Μιας και δεν ειχα ιδεα το εψαξα στο γουγλη και ιδου τα (και παλι) φιλτραρισμενα νεα.

https://www.hbnews.gr/permalink/32418.html

Το ξερατε εσεις???
    Δεν το ήξερα αλλά ποιος δεν τα έχει υποψιαστεί αυτά....? Οι Τούρκοι δεν κάνουν βόλτες και επίσημες επισκέψεις με συνοδεία επιχειρηματιών αν δεν έχουν σαφή δείγματα ότι θα βγούν κερδισμένοι από την υπόθεση, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό θέμα... Τώρα θα τους μάθουμε???

Κάποιοι άνθρωποι που αισθάνονται εσφαλμένα "παντοδύναμοι" (μετά από παραπλανηση των φηφοφόρων) είναι δυνατόν να κάνουν οτιδήποτε για να δείξουν στα "αφεντικά" τους πόσο καλά παιδιά είναι... αισθάνεται πως το 35% των ψηφησάντων του έχει δώσει την άδεια να κάνει ότι γουστάρει, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν... περιμένει από χθες το Τουρκικό ερευνητικό στη Σαμοθράκη για να αναλάβει εργασία...

Η υποτέλεια του "σοσιαλισμού" στο μεγαλείο της!!!
    Στην Αρχαία Σπάρτη αυτό το άτομο θα είχε καταλήξει στον Καιάδα....

2. The Following 9 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

bmwcompactjohn (01-07-10), dark knight (01-07-10), Konstantinos E60 (01-07-10), munchen (01-07-10), Panos 316T (01-07-10), PANOS-E60 (01-07-10), Ptboul (01-07-10), S8N (01-07-10), stratos (01-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP